ترجمه مقاله پالپ مرکبات و کاه گندم سیلاژ به عنوان عناصر رژیم غذایی بره - نشریه الزویر

ترجمه مقاله پالپ مرکبات و کاه گندم سیلاژ به عنوان عناصر رژیم غذایی بره - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
پالپ مرکبات و کاه گندم سیلاژ به عنوان عناصر رژیم غذایی بره: تاثیر بر روی رشد، کیفیت لاشه و گوشت
عنوان انگلیسی
Citrus pulp and wheat straw silage as an ingredient in lamb diets: effects on growth and carcass and meat quality
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2001
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده و pdf
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
1.293 در سال 2018
شاخص H_index مجله
71 در سال 2019
شاخص SJR مجله
0.564 در سال 2018
شناسه ISSN مجله
0921-4488
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q2 در سال 2018
کد محصول
9820
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت انگلیسی درج شده است ✓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
کشاورزی، علوم دامی و تغذیه دام
مجله
تحقیقات درباره نشخوارکننده کوچک - Small Ruminant Research
دانشگاه
گروه علوم و فن آوری های جنگلداری و زیست محیطی ، دانشگاه رجیو کالابریا ، ایتالیا
کلمات کلیدی
پالپ مرکبات ،بره، کیفیت لاشه، کیفیت گوشت
کلمات کلیدی انگلیسی
Citrus pulp - Lamb - Carcass quality - Meat quality
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/S0921-4488(00)00208-X
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. مواد و روش ها
2.1 . حیوانات، رژیم غذایی و روش های کشتار
2.2 . اندازه گیری دقیق ارسال
2.3 . تحلیل آماری
3 . نتایج و بحث
نتیجه گیری
منابع
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Twenty “Merinizzata Italiana” lambs were introduced to two experimental diets. Ten animals (five males and five females, control group) received the traditional diet that is supplied by farmers in southern Italy, which comprised of oat hay ad libitum and commercial concentrate. The second group (the same number of lambs, silage group) received citrus pulp and wheat straw silage ad libitum and 70% of the commercial concentrate supplied to the control group. The animals were slaughtered after 80 days of feeding and carcass and some meat quality parameters were measured. No differences were observed for live weight between treatments, and carcass weights were similar for the two diets, but with obvious differences between sexes. Animals on silage produced carcasses with a better muscular conformation and with a lower fatness score (P<0.05). Subcutaneous fat colour was influenced by sex, being lighter in the female carcasses (P<0.05). Dissection of different anatomical parts showed a higher percentage of lean and a lower proportion of fat in silage samples compared to control ones. Ultimate pH was highly affected by sex being higher in the samples from male lambs (P<0.01), but was unaffected by diet treatment. Diet tended to affect meat shear force value which was lower in the silage samples, although, samples from all the animals were extremely tender. Meat from silage samples had a higher water content (P<0.05). Overall, in our experimental conditions, the use of citrus pulp silage seemed to be economically convenient for producing animals with substantially unmodified carcass and meat quality characteristics.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
بیست بره ( مرینیزاتای ایتالیایی) به دو رژیم غذایی آزمایشگاهی معرفی شدند. ده حیوان ( پنج نر و پنج ماده، گروه کنترل) رژیم غذایی سنتی ای را دریافت کردند که توسط کشاورزان در جنوب ایتالیا تهیه شده بود که متشکل از مصرف آزاد جو صحرایی و کنسانتره های صنعتی بود. گروه دوم (تعداد بره مشابه، گروه سیلاژ) پالپ مرکبات و مصرف آزاد کاه گندم سیلاژ و 70% از کنسانتره ی تهیه شده برای گروه کنترل را دریافت کرد. این حیوانات 80 روز پس از تغذیه شدن و مورد اندازه گیری قرار گرفتن توسط برخی از پارامتر های کیفیت گوشت و لاشه، ذبح شدند. هیچ تفاوتی برای وزن زنده ی دام ها در خلال درمان ها مشاهده نشده و وزن لاشه برای هر دو رژیم غذایی مشابه بود، اما تفاوت های آشکاری بین دو جنس نر و ماده مشاهده شد. حیواناتی که با رژیم سیلاژ پیش رفتند، لاشه هایی با فرم عضلانی بهتر و نمره ی چربی پایین تری را تولید کردند. (P < 0.05) . رنگ چربی زیر پوستی از جنسیت حیوان تاثیر پذیرفته و در لاشه های ماده روشن تر بود (P < 0.05) . کالبد شکافی بخش های مختلف آناتومیک حیوان در صد بالاتری از لخمی ( گوشت لخم) و نسبت پایین تر چربی را در نمونه های سیلاژ در مقایسه با نمونه های کنترلی نشان داد. PH نهایی، با تاثیر پذیری شدید از جنسیت حیوان، در نمونه هایی از بره های نر، بالاتر بود(P < 0.01) اما این PHاز درمان رژیم غذایی تاثیر نمی پذیرفت. رژیم غذایی بر روی مقدار نیروی برش گوشت تاثیر گذاشت که این مقدار در نمونه های سیلاژ کمتر بود، با این که نمونه های انتخاب شده از کل حیوانات به طور فوق العاده ای دقیق بود. گوشت نمونه های سیلاژ از محتوای آب بیشتری برخوردار بود (P < 0.05). به طور کلی، در شرایط آزمایشی ما، به نظر می رسد که استفاده از سیلاژ پالپ مرکبات از نظر اقتصادی برای تولید حیواناتی که به طور قابل ملاحظه ای اصلاح نشده اند و نیز مشخصات کیفی گوشت، مناسب می باشد.

بدون دیدگاه