ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
چكيده
مقدمه
مواد اوليه و روشها
آزمودنيها
اندازهگيري مصرف اكسيژن بيشينه vo2max
آزمون آشناسازی
آزمونهای تجربی
دستور تجربی
تجزيه خون
تجزيه و تحليل آماری
نتايج
گلوكز سرم خون و انسولين پلاسما
گليسرين سرم خون و اسيدهای چرب آزاد سرم خون
لاكتات خون
اكسيداسيون كربوهيدرات و چربی
بحث
چكيده
اين تحقيق تأثيرات مصرف كربوهيدرات قبل از تمرين در متابوليسم و توان دو استقامت بررسي مينمايد. يازده آزمودني فعال (vo2max49.0±1.7mL.kg-1.min، ميانگين± SE ) دو آزمون ورزشي را در 15 دقيقه پس از مصرف گلوكز و پلاسبو (CON)انجام دادند. هر آزمودني بر سه تردميل به مدت 5 دقيقه در 60%، 45 دقيقه در 70%، و سپس در 80% vo2max ميدويد تا خسته شود. گلوكز سرم خون و انسولين پلاسما 15 دقيقه پس از مصرف گلوكز به اوج غلظتشان ميرسند (01/0 P<) و در شروع تمرين كاهش مييابند. غلظت گليسرين در آزمون گلوكز از آزمون پلاسبو (CON) بعد از 30 دقيقه تا زمان خستگي كمتر بوده است(01/0 P<). به علاوه پس از 45 دقيقه تمرين تا زمان خسته شده، ميزان اسيدهاي چرب آزاد در گلوكز كمتر از پلاسبو (CON) بود. هيچ تفاوتي در ميزان اكسيداسيون كربوهيدرات در زمان تمرين ديده نشد. زمان خستگي 8/12% در گلوكز بيشتر از پلاسبو (CON)بود. اين نتايج نشان ميدهد كه مصرف گلوكز 15 دقيقه قيل از تمرين طولاني يك منبع كربوهيدرات بيشتري براي ورزش ماهيچهها فراهم ميآورد، همچنين ظرفيت دو مقاومتي را بهبود ميبخشد.واژگان كليدي: گلوكز، انسولين، وعدهيغذايي پيش از تمرين، متابوليسم، خستگي.
Abstract
This study examined the effects of pre-exercise carbohydrate ingestion on exercise metabolism and endurance running capacity. Eleven active subjects (VO(2) (max) 49.0 +/- 1.7 mL x kg(-1) x min(-1), mean +/- SE) performed two exercise trials 15 min after ingesting glucose (G; 1 g x kg body mass(-1)) and placebo (CON). Each subject ran on a level treadmill for 5 min at 60%, 45 min at 70%, and then at 80% of VO(2) (max) until exhaustion. Serum glucose and plasma insulin reached their peak concentrations (p < 0.01) 15 min after glucose ingestion and declined at the onset of exercise. Serum glycerol concentrations were lower (p < 0.01) in the G trial than in the CON trial after 30 min of exercise to exhaustion. In addition, after 45 min of exercise to exhaustion, the levels of free fatty acids were lower in G than in CON (p < 0.05). No differences were observed in carbohydrate oxidation rates during exercise between treatments (G, 2.53 +/- 0.08 g x min(-1); CON, 2.40 +/- 0.09 g x min(-1)). Time to exhaustion was 12.8% longer in G (p < 0.01) than in CON. These results suggest that glucose ingestion 15 min before prolonged exercise provides an additional carbohydrate source to the exercising muscle, thus improving endurance running capacity.