ترجمه مقاله آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزیجات - نشریه وایلی

ترجمه مقاله آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزیجات - نشریه وایلی
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزیجات – بهداشت هزاره
عنوان انگلیسی
Antioxidants in fruits and vegetables ± the millennium's health
صفحات مقاله فارسی
33
صفحات مقاله انگلیسی
23
سال انتشار
2001
نشریه
وایلی - Wiley
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
f380
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع غذایی، زیست شناسی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، بیوشیمی، علوم سلولی و مولکولی
مجله
مجله بین المللی علوم و صنایع غذایی - International Journal of Food Science and Technology
دانشگاه
بخش بیوشیمی، موسسه تحقیقات کشاورزی، هند
کلمات کلیدی
فعالیت آنتی اکسیدان، کارتنوئید ها، فلاونید ها، رادیکال های آزاد، فنول ها، روش های پردازش، ویتامین ها
فهرست مطالب
خلاصه
مقدمه
رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها
رادیکال های آزاد
آنتی اکسیدان ها
میوه جات و سبزیجات به عنوان منبع طبیعی انتی اکسیدان ها
پلی فنول ها
میوه ها و سبزیجات غنی از پلی فنول ها
میوه جات
شراب
سبزیجات
کارتئونید ها ، ویتامین E و ویتامین C
فیبر های رژیمی
تاثیر فراوری انتی اکسیدان های رژیمی در میوه جات و سبزیجات
کارتونئید ها
فلاونید ها و اسید فنولیک
محصولات واکنش Maillard
روش های ارزیابی آنتی اکسیدان
چشم انداز ها و گستره
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Summary

Some of the most exciting research in the last decade has been the discovery of a group of nutrients, which have protective e€ects against cell oxidation. These naturally occurring compounds impart bright colour to fruits and vegetables and act as antioxidants in the body by scavenging harmful free radicals, which are implicated in most degenerative diseases. Epidemiological studies have established a positive correlation between the intake of fruits and vegetables and prevention of diseases like atheroscelerosis, cancer, diabetes, arthritis and also ageing. So pronounced has been their e€ect on ageing that they have been called `fountains of youth'. Fruits and vegetables have thus had conferred on them the status of `functional foods', capable of promoting good health and preventing or alleviating diseases. Phenolic ¯avonoids, lycopene, carotenoids and glucosinolates are among the most thoroughly studied antioxidants. The present review highlights the potential of fruits and vegetables rich in antioxidants, their health bene®ts and the e€ect of processing on the bioavailability of these nutrients. The paper also reviews some of the important methods used to determine the antioxidant activity.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
خلاصه

تعدادی از مهییج ترین تحقیقات در دهه قبلی عبارت بوده اند از کشف گروهی از مواد غذایی که تاثیرات محافطتی علیه اکسیداسیون سلول داشته اند . این گرو های مواد غذایی به طور طبیعی یک سری ترکیبات رخ دهنده هستند که  رنگ روشن را برای میوه ها و سبزیجات فراهم می سازند و همانند آنتی اکسیدان ها در بدن عمل می کنند و با این کار رادیکال های آزاد مضر را از بین می برند . تحقیقات همه گیر شناسی  یک همبستگی مثبت را بین جذب میوه جات و سبزیجات و جلوگیری از بیماری هایی شبیه تصلب شرایین ، سرطان ، دیابت ها ، ورم مفاصل و همچنین پیر شدن  نشان داده اند . از اینرو ، تاثیر میوه ها  بر پیر شدن واضح و مسلم شده است و در نتیجه میوه ها  را " اکسیر جوانی " نامیده اند که قادر به بهبود سلامتی بوده و از بیماری جلوگیری کرده و بیماری ها راتسکین می بخشند . فلاونید های فلونی ، لیکوپین ، کارتئونید ها و گلوکوزئید ها در میان بهترین موارد در میان همه بررسی ها قرار گرفته اند  . بازنگری حاضر یکسری تاثیرات بالقوه میوه ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان ها ، مزایایی بهداشتی اشان و تاثیر پردازش در دسترس بودن زیستی این مواد غذایی  را به طور برجسته نشان می دهند . همچنین یک سری بازنگری ها در مورد روش های مهمی ارایه گردیده اند که برای تعیین فعالیت آنتی اکسیدان بکار رفته اند .


بدون دیدگاه