ترجمه مقاله فرآورده های طبیعی ضدمیکروبی

ترجمه مقاله فرآورده های طبیعی ضدمیکروبی
قیمت خرید این محصول
۳۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
فرآورده های طبیعی ضدمیکروبی
عنوان انگلیسی
Antimicrobial Natural Products
صفحات مقاله فارسی
22
صفحات مقاله انگلیسی
12
سال انتشار
2013
نشریه
FORMATEX
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5690
رشته های مرتبط با این مقاله
بیوتکنولوژی، زیست شناسی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم تغذیه، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی میکروبی، علوم گیاهی و گیاهان دارویی
دانشگاه
میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه بیوتکنولوژی، دانشگاه ایالتی علوم کشاورزی و فنی کارولینای شمالی، گرینزبورو، ایالات متحده آمریکا
کلمات کلیدی
ضدمیکروب، فرآورده های طبیعی، گیاهان، حیوانات، میکروارگانیسمها
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
1- مقدمه
2- فراورده های طبیعی ضدمیکروبی برگرفته از گیاهان
1-2- گیاهان دارویی و ادویه جات
2-2- میوه ها و سبزیجات
2-2- دانه ها و برگها
3- فراورده های ضدمیکروبی طبیعی از حیوانات
۴- فرآورده های ضدمیکروبی طبیعی از منابع میکروبی
۵- مکانیسم عملکرد ضدمیکروبهای طبیعی
۶- فاکتورهای تاثیرگذار روی فعالیت ضدمیکروبی فراورده های طبیعی
۷- روشهای استخراج و پاکسازی
۸- خلاصه
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Natural antimicrobials are secondary metabolites that can be found in plants, animals, and microorganisms.Plants, especially herbs and spices, are been given more attention in natural antimicrobial research, however; this chapter focuses on the newly discoveries in fruits and vegetables. Microorganisms that are been used in food fermentation also produce different antimicrobial metabolites including organic acids, hydrogen peroxide, ethanol, and diacetyl in addition to bacteriocins. Products of animal origin such as tissues, milk, and eggs contain different antimicrobial agents that are mainly in the form of peptides (polypeptides). In most cases natural antimicrobials are extracted and purified to be tested or applied to food products. Extraction and purification may alter the chemical structure of natural antimicrobials and affect their functionality. Thus, an extraction method with minimal processing such as juice or mechanical direct extraction seems to be more promising to avoid possible alteration or destruction of active ingredients. Activity of natural antimicrobials could be also influenced by the original source, time of harvesting, and stage of development. In food applications, these natural antimicrobial compounds could be influenced by food components, processing, and storage. On the other hand, increasing level of consumer concerns on chemical antimicrobials and increasing resistance of pathogenic microbes have turned the attention of the scientific communities towards studies on the potential antimicrobial activities of natural products. Natural antimicrobials are generally recognized as safe and they appear to be the most promising solution for microbial resistance and could best meet with consumers’ demands for healthier foods. This chapter discussed the recent insights regarding the antimicrobial activities of natural products, extraction methods, mechanism of action, and factors influencing the antimicrobial activity.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
ضد میلکروبهای طبیعی متابولیتهای ثانویه ای هستند که در گیاهان، حیوانات و جانوران کوچک و میکروبی (میکروارگانیسمها)  یافت می شود. اگرچه، در تحقیقات در زمینه ضد میکروبهای طبیعی به گیاهان به خصوص ادویه جات و فلفلها، توجه زیادی می شود؛ ولی تمرکز این فصل روی کشفیات جدید در خصوص میوه و سبزیجات می باشد. میلکروارگانیسمهایی که در تخمیر مواد غذایی استفاده می شوند نیز متابولیتهای ضدمیکروبی متفاوتی تولید می کنند که عبارتند از اسیدهای آلی، پراکسید هیدروژن، اتانول و دی استیل بعلاوه باکتریوسین. فرآورده های منشاء حیوانی مانند بافتها، شیر و تخم مرغ شامل عاملهای ضد میکروبی هستند که به طور عمده به شکل پپتیدها (پلی پپتیدها) می باشند. در بیشتر موارد ضدمیکروبهای طبیعی برای آزمایش یا استفاده در فرآوردهای غذایی عصاره گیری یا پالایش می شوند. عصاره گیری و پالایش ساختار شیمیایی مواد ضدمیکروب طبیعی را تغییر و روی قابلیت آنها تاثیر می گذارد. بنابراین روش عصاره گیری با فراوری حداقلی مانند استخراج آب میوه یا استخراج مستقیم به صورت مکانیکی ممکن است در اجتناب از تغییرات احتمالی یا تخریب ذرات فعال امیدبخش باشد. فعالیت ضدمیکروبها همچنین تحت تاثیر منبع اصلی، زمان برداشت محصول و مرحله رشد قرار می  گیرد. در برنامه های غذایی این ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی تحت تاثیر ترکیبات غذایی، فرآوری مواد غذایی و شرایط ذخیره سازی قرار می گیرند. از طرف دیگر نگرانیهای روزافزون مشتریان در خصوص ضدمیکروبهای شیمیایی و افزایش مقاومت میکروبهای بیماریزا منجر به تغییر توجه جوامع علمی به سمت مطالعات در زمینه فعالیتهای ضدمیکروبی بالقوه روی فرآورده های طبیعی شده است. ضدمیکروبهای طبیعی عموما بعنوان راه حل ایمن و امیدبخش برای مقاومت میکروبی شناخته شده و قادر به برآورد نیازهای مشتریان برای غذاهای سالمتر هستند. این فصل در مورد دیدگاه های اخیر در خصوص فعالیتهای ضدمیکروبی فرآورده های طبیعی، روشهای استخراج، مکانیسم عملکرد و فاکتورهای تاثیرگذار روی فعالیتهای ضدمیکروبی بحث می کند.

بدون دیدگاه