منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله اثر پلی ساکاریدهای آلوئه ورا بر فعالیت آنتی اکسیدانی در زخم های دهانی جانوری - نشریه الزویر

ترجمه مقاله اثر پلی ساکاریدهای آلوئه ورا بر فعالیت آنتی اکسیدانی در زخم های دهانی جانوری - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اثر پلی ساکاریدهای آلوئه ورا بر مصونیت و فعالیت های آنتی اکسیدانی در زخم های دهانی جانوری
عنوان انگلیسی
Effect of Aloe vera polysaccharides on immunity and antioxidant activities in oral ulcer animal models
صفحات مقاله فارسی
9
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2009
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
6576
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی و دامپزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم جانوری، علوم آزمایشگاهی دامپزشکی و آسیب شناسی دامپزشکی
مجله
پلیمرهای کربوهیدرات - Carbohydrate Polymers
دانشگاه
موسسه دهان پزشکی، دانشگاه لان جو، چین
کلمات کلیدی
پلی ساکارید آلوئه ورا، موش، مصونیت، آنتی اکسیدان، زخم دهان
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مواد و روشها
مواد
-آماده سازی پلی ساکاریدهای آلوئه ورا
-آماده سازی حیوانات و رژیم غذایی
-آنالیزها
-روند آنالیز داده های سیتومتریک
نتایج و بحث
-اثر پلی ساکاریدهای آلوئه ورا بر سطح IL-2 و IFN-ɣ
-اثر پلی ساکاریدهای آلوئه ورا بر سطح ET-1 مخاط و پلاسما
-اثر پلی ساکاریدهای آلوئه ورا بر روی سطح LgG، LgA و LgM پلاسما
-اثر پلی ساکاریدهای آلوئه ورا بر فعالیت SOD مخاط و سطح MDA
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Aloe vera polysaccharides have traditionally been used in Asian cultures as medicinal plants to enhance immunity and reduce oxidative injury. The current investigation was conducted to examine the effects of A. vera polysaccharides on various in vivo parameters of innate immunity and antioxidant enzymes activities in oral ulcer animals. Forty wistar rats were randomly divided into the following 1 control group and 3 experimental groups (each group contained 10 rats). Rats in experimental groups were orally fed by A. vera polysaccharides. Rats in control group were orally fed by same volume of saline. The results showed that A. vera polysaccharides enhanced immunity activity and exerted antioxidant effects compared with vehicle controls. These results demonstrate, for the first time, that A. vera polysaccharides are effective in enhancing innate immunity and suppressing oxidative injury in oral ulcer animals

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
پلی ساکاریدهای گیاه دارویی آلوئه ورا به صورت سنتی برای افزایش مقاومت و کاهش صدمات اکسیداتیو در کشت های آسیایی استفاده می شود. این بررسی و تحقیق برای آزمایش اثر پلی ساکارید آلوئه ورا بر پارامترهای مزرعه ای و مقاومت فطری و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در بیماری های دهانی جانوران انجام شده است. 40 موش به صورت تصادفی گروه بندی شدند. گروه 1 شاهد و 3 گروه آزمایشی دیگر (هرگروه 10 موش) اعمال شد. موش های آزمایشی به صورت دهانی با پلی ساکاریدهای آلوئه ورا تغذیه شدند. موش های شاهد با حجم یکسان آب نمک تغذیه شدند. نتایج نشان داد که پلی ساکاریدهای آلوئه ورا فعالیت مقاومت و مصونیت را افزایش و اثرات آنتی اکسیدانی را نسبت به گروه شاهد باعث می شود. این نتایج برای اولین بار به دست آمد که پلی ساکاریدهای آلوئه ورا روی مقاومت ذاتی اثر تشدیدکننده دارد و مانع صدمات و زخم های دهانی اکسیداتیو در جانوران می شود.

بدون دیدگاه