ترجمه مقاله مرور نظام مند اجرای کنترل فرایند آماری در صنعت تولید مواد غذایی - نشریه تیلور و فرانسیس

ترجمه مقاله مرور نظام مند اجرای کنترل فرایند آماری در صنعت تولید مواد غذایی - نشریه تیلور و فرانسیس
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مرور نظام مند اجرای کنترل فرایند آماری در صنعت تولید مواد غذایی
عنوان انگلیسی
A systematic review of statistical process control implementation in the food manufacturing industry
صفحات مقاله فارسی
17
صفحات مقاله انگلیسی
15
سال انتشار
2015
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
تیلور و فرانسیس - Taylor & Francis
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
3.800 در سال 2020
شاخص H_index مجله
76 در سال 2021
شاخص SJR مجله
0.679 در سال 2020
شناسه ISSN مجله
1478-3363
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2020
کد محصول
11416
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع و مدیریت، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، تولید صنعتی
مجله
مجله مدیریت کیفیت جامع و مزیت تجاری - Journal Total Quality Management & Business Excellence
دانشگاه
دانشکده مدیریت و زبان، دانشگاه هریوت وات، ادینبورگ، انگلیس
کلمات کلیدی
کنترل فرایند آماری، صنعت تولید مواد غذایی، مرور نظام مند، بهبود مداوم، تفکر آماری
کلمات کلیدی انگلیسی
statistical process control - food manufacturing industry - systematic review - continuous improvement - statistical thinking
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1080/14783363.2015.1050181
فهرست مطالب
1. مقدمه

2. روش تحقیق

3. روند انتشار: کشورها و رشد

4. یکپارچه سازی SPC با دیگر برنامه های کیفی

5. نتایج و بحث

5.1. انگیزه

5.2. مزایا

5.3. موانع

5.4. محدودیت ها

6. جهت تحقیقات آینده

7. نتیجه گیری

تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
11416-IranArze     11416-IranArze1     11416-IranArze2
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
This paper is a systematic review of the literature on statistical process control (SPC) implementation in the food industry. Using systematic searches across three decades of publications, 41 journal articles were selected for the review. Key findings of the review include motivations: to reduce product defects and to follow the food law and regulations (benefits); barriers: high resistance to change and lack of sufficient statistical knowledge; and (limitations) an absence of statistical thinking and a dearth of SPC implementation guidelines. Further findings highlight the predominance of publications from the USA and the UK within this topic. Future research directions concerning SPC implementation issues as well as a ready reference of the SPC literature in the food manufacturing industry are also discussed.

1. Introduction

The fierce global competition in current businesses contributes to the growing popularity of continuous improvement practices. Despite being designated as the largest industry in the UK, the food industry’s performance (based on an assessment conducted against the European Business Excellence Model criteria) is lagging behind other industries such as the automotive, aerospace, and insurance (Dora, Van Goubergen, Kumar, Molnar, & Gellynck, 2013b; Mann, Adebanjo, & Kehoe, 1999). Food quality is not only related to the product alone, but also to the factors in production processes (Orr, 1999). Furthermore, quality control (QC), which is a crucial activity in the food manufacturing industry, which is commonly carried out by inspecting quality of final products, arguably fails and is ineffective to support continuous improvement efforts (Paiva, 2013).

7. Conclusions

The conclusions are based on the analysis of 41 articles concerning SPC implementation in the food industry published from 1980 to 2014. In particular, the trend implies that research and publications within this topic are dominated by studies from the UK and the USA. Generally, the review depicted that in the food industry, SPC was applied not only for QC and QI, but also for quality assurance purposes.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
این مقاله یک بررسی سیستماتیک از ادبیات موضوع در اجرای آماری کنترل فرآیند (SPC) در صنایع غذایی است. با استفاده از جستجوهای سیستماتیک در سه دهه از نشریات، 41 مقاله مجلات برای بررسی انتخاب شدند. یافته های کلیدی از بررسی شامل انگیزه های: کاهش نواقص محصول و پیروی از(منافع) قانون و مقررات مواد غذایی؛ موانع: مقاومت بالا در برابر تغییر و عدم دانش آماری کافی؛ و (محدودیت) فقدان تفکر آماری و کمبود دستورالعمل های پیاده سازیSPC است. یافته های بیشتر غلبه انتشارات ایالات متحده آمریکا و انگلستان در این موضوع را مشخص می کند. جهت تحقیقات آینده در مورد مسائل اجرای SPC و همچنین یک مرجع آماده از ادبیات موضوع SPC در صنعت تولید مواد غذایی نیز بحث شده است.

1. مقدمه

رقابت های جهانی شدید در کسب و کار فعلی منجر به محبوبیت رو به رشد شیوه های بهبود مستمر شده است. با وجود اینکه صنایع غذایی به عنوان بزرگترین صنعت در انگلستان تعیین شده است، عملکرد آن (بر اساس ارزیابی انجام بر اساس معیارهای مدل اروپایی تعالی کسب و کار) پشت سر سایر صنایع مانند خودرو، هوا فضا، و بیمه قرار دارد (دورا، ون گوبرگن، کومار ، مولنار، و گلینک، 2013b؛ مان، ادبانجو، و کهو، 1999). کیفیت مواد غذایی تنها به خود محصول مربوط نیست، بلکه به عوامل پروسه های تولید نیز مرتبط است (اور، 1999). علاوه بر این، کنترل کیفیت (QC)، که یک فعالیت بسیار مهم در صنعت تولید مواد غذایی است، که معمولا توسط بازرسی کیفیت محصولات نهایی انجام می شود، مسلما با شکست مواجه می شود و برای حمایت از تلاش بهبود مستمر بی اثر می-شود (پایوا 2013).

6. جهت تحقیقات آینده

این دیدگاه ادبیات موضوع جامع بینش عملی را به سمت اجرای SPC در صنایع غذایی ارائه می دهد. استدلالی که توسط نویسندگان و مطالعات مختلف تا به امروز ارائه شده است مزایا و محدودیت های مرتبط با تصویب SPC در صنعت مواد غذایی را مشخص می کنند. یکی از یافته های مهم از تجزیه و تحلیل تمرکز تجربی ارزشمندی را در جنبه های فنی نمودارهای کنترل برجسته می کند.


بدون دیدگاه