منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله نقل و انتقال ساکارز در آوند - نشریه Academic Journals

ترجمه مقاله نقل و انتقال ساکارز در آوند - نشریه Academic Journals
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
نقل و انتقال ساکارز در آوند: واکنش های ترکیبی ریشه برای مقابله با کمبود فسفر
عنوان انگلیسی
Sucrose transport in the phloem: integrating root responses to phosphorus starvation
صفحات مقاله فارسی
20
صفحات مقاله انگلیسی
17
سال انتشار
2008
نشریه
Academic Journals
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
f196
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم باغبانی، فیزیولوژی گیاهان زراعتی، علوم گیاهی، میکروبیولوژی، ژنتیک و علوم سلولی و مولکولی
مجله
مجله تجربی گیاه شناسی - Journal of Experimental Botany
دانشگاه
دانشگاه وارویک انگلستان
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
تعریف نقش ساکارز در فرستادن سیگنال
دریافت و فرستادن علایم کمبود فسفر
واکنش ریشه در برابر کمبود فسفر
واکنش های گیاهی به کمبود P در مقادیر پیش از افزایش غلظت کربوهیدرات در ساقه و فلوئر پیش می آید
نتایج
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Sugars in plants, derived from photosynthesis, act as substrates for energy metabolism and the biosynthesis of complex carbohydrates, providing sink tissues with the necessary resources to grow and to develop. In addition, sugars can act as secondary messengers, with the ability to regulate plant growth and development in response to biotic and abiotic stresses. Sugar-signalling networks have the ability to regulate directly the expression of genes and to interact with other signalling pathways. Photosynthate is primarily transported to sink tissues as sucrose via the phloem. Under phosphorus (P) starvation, plants accumulate sugars and starch in their leaves. Increased loading of sucrose to the phloem under P starvation not only functions to relocate carbon resources to the roots, which increases their size relative to the shoot, but also has the potential to initiate sugarsignalling cascades that alter the expression of genes involved in optimizing root biochemistry to acquire soil phosphorus through increased expression and activity of inorganic phosphate transporters, the secretion of acid phosphatases and organic acids to release P from the soil, and the optimization of internal P use. This review looks at the evidence for the involvement of phloem sucrose in co-ordinating plant responses to P starvation at both the transcriptional and physiological levels.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
قندها محصول فرآیند فتوسنتز گیاهان هستند و زیر ساخت اصلی چرخه متابولیسم انرژی و بیوسنتز کربوهیدرات های پیچیده ، می باشند و منابع ضروری برای رشد و نمو بافت گیاهان فراهم می کنند . به علاوه قندها را می توان پیک ثانویه نامیده به طوریکه در برابر عوامل استرس زای زیستی و غیر زیستی ، کنترل رشد و نمو گیاهان را بر عهده دارند . قندها به دلیل دارا بودن شبکه سیگنال دهی قوی ، قادر است ویژگی ژنتیکی گیاهان را تنظیم کنند ، و با مسیرهای ارتباطی دیگری نیز تعامل دارد . محصول اوّلیه ی فتوسنتز به شکل ساکارز و از طریق آوندها منتقل می شود . در زمان کمبود فسفر ، برگ ها قندها و نشاسته را در خود ذخیره می کنند . در زمان کمبود فسفر در گیاه ، مقدار ساکارز در آوندها افزایش می یابد که در نتیجه منبع کربن ریشه ها تأمین می شود و این باعث می شود که اندازه ریشه نسبت به شاخه ها بیشتر شود همچنین افزایش ساکارز آوندی باعث می شود که امواج سیگنال دهی قندها آغاز شود به طوریکه قندها علامت می دهند که ریشه وضعیت بیوشیمیایی خود را تغییر دهد برای اینکه بتواند ژن های حامل فسفر غیر آلی را فعّال کند و ترشح اسید فسفات و اسیدهای آلی را زیاد کنند که فسفر مورد نیاز را از خاک برآورده کنند . این مقاله قصد دارد نشان دهد که ساکارز آوندی هم به صورت ژنتیکی و هم به صورت فیزیولوژی در فرآیند واکنش های گیاه نسبت به کمبود فسفر ، شرکت فعّال دارند .

بدون دیدگاه