گزارش کارآموزی طراحی وب سایت

گزارش کارآموزی طراحی وب سایت
قیمت خرید این محصول
۴۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان بخشی از مقاله
فرمت
ورد - word
قابلیت ویرایش
دارد
رشته
مهندسی کامپیوتر
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
جزئیات محصول
گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به تهیه گزارش کارآموزی طراحی وب سایت برای رشته نرم افزار رایانه نموده است. جهت مشاهده اطلاعات بیشتر در مورد بسته گزارش کارآموزی نمایندگی ایران خودرو به بخش های زیر مراجعه کنید.
فهرست مطالب
فصل اول
آشنایی کامل با مکان کارآموزی
فصل دوم
ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموزی
فصل سوم
آزمون آموخته ها، نتایج و پیشنهادات
با Dreamweaver چه می توان کرد؟
عناصر پایه ای صفحات وب
چندرسانه ای
صفحات تعاملی
تعریف یک وب سایت جدید
ایجاد فایل های جدید در پنل Files
نوار هنر
نوار Insert
Flash Elements
پنجره سند
نوار ابزار Document
نوار وضعیت
پنل ها و بازرسان
پنل ها و گروه های پنل
منوهای مضمونی
Help
افزودن یک تصویر به یک صفحه
هم ترازی تصویر با متن
استفاده از پنل Time lines
قالب بندی صفحات وب با استفاده از سبکهای آبشاری
ایجاد سبکهای CSS پیشرفته
عملکرد Dreamweaver چیست؟
نمایش دادن و پنهان کردن لایه ها
ارسال متن به یک لایه
افزودن یک لایه کشیدنی به یک صفحه وب
ایجاد یک فرم
افزودن فیلدهای متن به فرمها
افزودن دکمه های رادیویی
افزودن لیستها ومنوها
افزودن دکمه های
بخشی از گزارش کارآموزی
عملکرد Dreamweaver چیست؟
وقتی عملکردی را به یک صفحه وب اضافه می کنید Dreamweaver، Functionهای جاوا اسکریپت و فراخوانی های Functionها را درج می کند و این امکان را برای کاربر فراهم می سازند تا با صفحه وب تعامل داشته باشد یا باعث رخ دادن اتفاق شود. یک فراخوانی فانکشن، کدی است که به یک شیء اضافه می شود. این کد فانکشن را راه اندازی نموده و اطلاعات مورد نیاز را برای آن ارسال می کند.
وقتی عملکردی را درج می کنید Dreamweaver کارکردی را در بخش <head> صفحه وب می نویسد. فانکشنی که عملکرد Swap Image را کنترل می کند، MM-swapImage نامیده می شود. کد موجود در فانکشن تا زمانی که رخدادی روی صفحه آن را راه اندازی کند فعال نمی شود. کد فانکشن تا زمانی که راه اندازی شود در بالای صفحه منتظر می ماند.
مثلاً فانکشن MM-swapImage معمولاً با رخداد onMouseOver راه اندازی می شود (این رخداد هنگامی اتفاق می افتد که کاربر مکان نمای خود را روی شیئی که عملکرد به آن ضمیمه شده است می لغزاند). وقتی کاربر ماوس خود را روی یک تصویر که عملکرد به آن ضمیمه شده است می لغزاند رخداد مزبور عملکردی را راه اندازی می کند که تصویر مبدأ را به تصویر دیگری تبدیل می-نماید.
یک عملکرد عملی است که از طریق یک رخداد راه اندازی می شود یا می توانید آن را به صورت زیر تعریف کنید: عملکرد=عمل+رخداد
عملها کد جاوا اسکریپتی هستند که Dreamweaver در صفحه وب شما درج می کند.
رخداد عملی از کاربر است که مرورگر آن را می گیرد مثلاً کلیک کردن یک دکمه روی یک صفحه وب رخداد OnClick را راه اندازی می کند.
می توانید عملکردهای متعددی را به یک شیء ضمیمه کنید. هر رخداد می تواند چندین عمل را راه اندازی کند.
نمایش دادن و پنهان کردن لایه ها
نام عملکرد Show-Hide Layers به خوبی همه چیز را در مورد آن بیان می کند. با استفاده از این عملکرد می-توانید یک لایه را در صفحه وب نمایش دهید یا آن را پنهان کنید. یک عملکرد معمولاً به شیئی که از آن تأثیر می گیرد، اعمال نمی شود. بنابراین باید یک شیء را روی صفحه بیابید که عملکرد را راه اندازی کنید. مثلاً Dreamweaver به شما اجازه نمی دهد که عملکرد Show-Hide Layers را به لایه ای اعمال کنید که می خواهید آن را پنهان نمایید.
برای شروع به کار باید یک تصویر یا یک پیوند را اضافه کنید تا کلیک کاربر را بگیرد و لایه را پنهان نماید. اگر هنوز لایه ای را در صفحه موردنظر در اختیار نداشته باشید Dreamweaver عملکرد Show-Hide Layers را در منوی پایین افتادنی Add Action نمایش نمی-دهد. بنابراین قبل از افزودن عملکرد مزبور باید لایه ای را به صفحه وب اضافه کنید.
انتخاب یک عملکرد
حال باید از عملکرد Show-Hide Layers استفاده کنید. هنگام استفاده از عملکرد Show-Hide Layers نامگذاری لایه ها از اهمیت بالایی برخوردار است. کادر محاوره Show-Hide Layers تمام لایه های موجود در صفحه را برحسب نام آنها نمایش می¬دهد. بنابراین لازم است لایه¬های مزبور نامهای معنادار داشته باشند. در لایه موردنظر متنی را تایپ کنید، تصویری را در آن درج نمایید یا رنگ پس زمینه ای به آن بدهید تا بتوانید تأثیر عملکرد را در مرورگر ببینید.
ابتدا سایتی را در Dreamweaver تعریف کرده و صفحه HTML جدید را ایجاد کنید. برای افزودن عملکرد Show-Hide Layers به یک پیوند به صورت زیر عمل کنید:
1-لایه ای ایجاد کرده و صفت رویت پذیری آن را روی پنهان تنظیم کنید.
2-متن یا تصویر دلخواهی را به محلی از صفحه وب اضافه کنید. با کلیک کردن روی تصویر یا متن و تایپ عبارت: javascript در کادر Link مربوط به Property یک پیوند تهی را به آن بیفزایید.
3-پنل Behaviors را باز نموده و در جایی از پیوند تازه ایجاد شده، کلیک کنید. مطمئن شوید که برچسب <a> (عنوان) در نوار عنوان گروه پنل Tag، قابل رویت است. این بدان معناست که ما عملکرد مزبور را به برچسب <a> (برچسبی که پیوند را اجرا می کند) اعمال می کنیم.
4-در پنل Behaviors روی دکمه (+)Add Action کلیک کنید. عملکرد Show-Hide Layers را برگزینید. کادر محاوره Show-Hide Layers ظاهر می شود.
5-کادر محاوره Show-Hide Layers کل لایه های موجود در صفحه لیست می¬کند. در این کادر محاوره سه دکمه وجود دارد که عبارتند از:Show، Hide و Default. لایه صحیح را شاخص کرده و روی دکمه Show کلیک کنید. بدین ترتیب کلمه Show در پرانتزی در کنار نام لایه مزبور ظاهر می شود.
6-برای ذخیره تغییرات ایجاد شده روی دکمه ok کلیک کنید.
نکات
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از گزاش کار آموزی را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.

- دکمه دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد. محصول به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.


بدون دیدگاه