ترجمه مقاله مروری بر روش های استخراج و تحلیل برای تعیین وجود تارترازین (E 102) در مواد غذایی - نشریه تیلور و فرانسیس

ترجمه مقاله مروری بر روش های استخراج و تحلیل برای تعیین وجود تارترازین (E 102) در مواد غذایی - نشریه تیلور و فرانسیس
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مروری بر روی روش های استخراج و تحلیل برای تعیین وجود تارترازین (E 102) در مواد غذایی
عنوان انگلیسی
A review of extraction and analytical methods for the determination of Tartrazine (E 102) in foodstuffs
صفحات مقاله فارسی
39
صفحات مقاله انگلیسی
75
سال انتشار
2017
نشریه
تیلور و فرانسیس - Taylor & Francis
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات مروری
پایگاه
اسکوپوس
کد محصول
9590
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت عدد درج شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی،شیمی کاربردی
مجله
بررسی انتقادی در شیمی تحلیلی - Critical Reviews in Analytical Chemistry
دانشگاه
موسسه تحقیقات بیوتکنولوژی، دانشگاه صباح، مالزی
کلمات کلیدی
تارترازین، رنگ مصنوعی، استخراج، کروماتوگرافی، سنسور الکتروشیمیایی
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1080/10408347.2017.1287558
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2- تارترازین ( E102)
2-1 ترکیب تاترازین
2-2 متابولیسم تارترازین
3- مطالعه های سم شناسی در مورد تارتارازین
4- بیشترین سطح مجاز استفاده از تارترازین
5- روش های استخراج تارترازین
5-1 استخراج مایع – مایع ( LLE )
5-2 استخراج فاز جامد ( SPE)
5-3 فیلتراسیون غشا
5-4 استخراج نقطه ابری
5-5 دیگر روش های استخراج
6- گام های تحلیلی
6-1 کروماتوگرافی
6-2 الکتروفورز مویین (CE )
6-3 طیف سنجی
6-4 سنسور های الکتروشیمیایی
6-5 پلیمر های نقش گرفته ی مولکولی (MIP)
6-6 دیگر روش های شناسایی
7- جمع بندی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Tartrazine is an azo food dye, orange-coloured and water soluble that usually used in foods, pharmaceuticals, cosmetics, and textiles. Tartrazine possess adverse health effect to human such as hyperactivity in children, allergy and asthma. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additive (JECFA) and EU Scientific Committee for Food (SCF) standardized the acceptable daily intake (ADI) for Tartrazine is at 7.5 mg kg1 body weight. Many researchers have been detected the presence of Tartrazine for monitoring the quality and safety of food products. In this review paper highlighted various detection and extraction methods of Tartrazine. Some of the analytical methods are available such as high performance liquid chromatography (HPLC), electrochemical sensor, thin-layer chromatography (TLC), spectrophotometry, capillary electrophoresis and liquid chromatography-tandem mass spectrometry (LC-MS). As extraction steps are discussed: liquid-liquid extraction (LLE), solid-phase extraction (SPE), membrane filtration, cloud point extraction and other extraction method. Also, brief overview explained the synthesis process and metabolism of Tartrazine and the maximum permitted level in different countries. This review paper will give insight scenario on different extraction and analytical methods for determination of Tartrazine on healthy food among public attract attention on food safety and quality which can provide incalculable interest to food industry and government bodies.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
تارترازین یک رنگ غذایی آزویی ، با رنگ متمایل به نارنجی و قابل انحلال در آب است که معمولا در غذا ها، دارو ها، مواد آرایشی و بافت ها مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده دارای تاثیرات مضر بر روی سلامت انسان است، مثلا در کودکان منجر به بیش فعالی، آلرژی و آسم میشود. کمیته ی مشترک FAO/WHO در مورد مواد افزودنی غذایی و کمیته ی دانشمندان EU برای غذا (SCF) ، میزان دریافت روزانه (ADI) برای این ماده را به مقدار 7.5 mg kg -1 از وزن بدن مشخص کرده اند. بسیاری از محققان حضور تارترازین برای نظارت بر کیفیت و امنیت مواد غذایی را شناسایی کرده اند. در این مقاله، روش های مختلف شناسایی و استخراج این ماده مورد بررسی قرار گرفته است. بعضی از روش های تحلیل مانند کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) ، سنسور های الکتروشیمیایی، کروماتوگرافی لایه ی نازک (TLC) ، طیف سنجی ، الکتروفورز مویی و طیف سنجی جرم کروماتوگرافی دو پشته در دسترس میباشد. گام های استخراج نیز به صورت زیر، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است : استخراج مایع – مایع (LLE) ، استخراج فاز جامد ( SPE ) ، فیلتر سازی غشایی ، استخراج نقطه ی ابری و دیگر روش های استخراج. همچنین، یک مرور خلاصه نسبت به روند های ترکیب و متابولیسم این ماده و بیشترین حد مجاز در کشور های مختلف نیز ، بررسی شده است. این مرور بر روی مقالات، دیدگاه هایی را نسبت به سناریو های مختلف در مورد روش های استخارج و روش های تحلیل برای تعیین این ماده در مواد غذایی سالم در میان توجه عمومی به امنیت غذایی و کیفیت غذایی فراهم میکند که میتواند علاقه ی مهمی را نسبت به صنعت غذایی و نهاد های دولتی فراهم کند.

بدون دیدگاه