ترجمه مقاله تعیین پروتئین های شیر به وسیله RP-HPLC

عنوان فارسی: | تعیین پروتئین های شیر به وسیله RP-HPLC |
عنوان انگلیسی: | Detection Of The Milk Proteins By Rp-Hplc |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 7 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 11 |
سال انتشار : 2009 | نشریه : Gidadernegi |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : 6107 | رفرنس : دارد |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 1.04Mb |
رشته های مرتبط با این مقاله: مهندسی صنایع غذایی و زیست شناسی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: میکروبیولوژی و علوم مواد غذایی |
دانشگاه: گروه صنایع غذایی، بایرامیچ، چاناق قلعه |
کلمات کلیدی: شیر، پروتئین، ماده ی پنیر، پروتئین های آب پنیر، RP-HPLC |
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر : ترجمه شده است |
خلاصه
مقدمه
مواد و روش ها- نمونه ها، استانداردها و واکنشگرها (معرف ها)
آماده سازی نمونه- پروتئین های تصفیه شده
نمونه های شیر بدون چربی (چربی آن گرفته شد)
پروتئین های ماده ی پنیری و آب پنیر (متد ته نشینی اسید)
RP-HPLC
نتایج و مباحث
نتیجه گیری
Abstract
In this study the bovine κ-, α- and β-caseins, α-lactalbumin and β-lactoglobulin by HPLC-UV using an RP column was detected by developed a simple and rapid method. Gradient elution was carried out at a 1 ml/ min flow rate, and a temperature of 25 o C, using a mixture of two solvents. Solvent A was acetonitrile: water: trifluoroacetic acid (100:900:1) and Solvent B was acetonitrile:water:trifluoroacetic acid (900:100:1). The effluent flow was monitored by a UV detector at 220 nm. Different chromatographic profiles were obtained for bovine milk proteins which was prepared with different methods for RP-HPLC. It was suggested that using of Solvent A and Solvent B during the sample preparation by addition into the sample before injection at given ratio was allowed the separation more clear and effective than the other sample preparation methods. By the current sample preparation technique and elution practice which was occurred in this study, it was achieved detection of bovine milk proteins was being simple, rapid and sensitive provide.
خلاصه:
در این تحقیق k ، -α و –β کازتین، α- لاکتا آلبومین و β لاکتا گلوبولین گاوی بوسیله ی HPLC-UV ، استفاده از یک ستون RP که به وسیله ی یک روش ساده و سریع فراهم شده بود، تشخیص داده شدند. شویش گرادیانی در یک سرعت جریان 1 ml⁄min و دمای 25℃ ب استفاده از ترکیبی از دو حلال انجام شد. حلال A استونیتریل: آب: تری فلورواستیک (1: 900: 100) بود و حلال B استونیتریل: آب: تری فلورواستیک (1: 100: 900) بود. جریان سیال خروجی به وسیله ی یک ردیاب UV در nm 220 کنترل می شد. پروفایل های مختلف کروموتوگرافی برای پروتین های شیر گاوی ای به دست آمد که با متدهای متفاوتی برای RP-HPLC آماده شده بود. گفته شده است که استفاده از حلال A و حلال B در طول آماده سازی نمونه با اضافه شدن حلال ها به درون نمونه قبل از تزریق به میزان معین باعث می شود تا جداسازی شفاف تر و مؤثرتر از دیگر متدهای آماده سازی نمونه، باشد. با تکنیک فعلی آماده سازی نمونه و عمل شویش که در این تحقیق اتفاق افتاده است، تعیین پروتئین های شیر گاوی کاری ساده، سریع و دارای حساسیت بوده است.