ترجمه مقاله باکتریوسینهای باکتری اسید لاکتیک: تولید، پاکسازی و کاربردهای غذایی

ترجمه مقاله باکتریوسینهای باکتری اسید لاکتیک: تولید، پاکسازی و کاربردهای غذایی
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
باکتریوسینهای باکتری اسید لاکتیک: تولید، پاکسازی و کاربردهای غذایی
عنوان انگلیسی
Bacteriocins from Lactic Acid Bacteria: Production, Purification, and Food Applications
صفحات مقاله فارسی
9
صفحات مقاله انگلیسی
7
سال انتشار
2007
نشریه
Karger
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5098
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
بیوتکنولوژی ، زیست شناسی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم سلولی و مولکولی، بیوشیمی، میکروبیولوژی، زیست فناوری مواد غذایی و بیوتکنولوژی میکروبی
مجله
مجله میکروب شناسی مولکولی و بیوتکنولوژی
دانشگاه
گروه مهندسی و کاربردی علوم زیستی، گروه پژوهشی میکروبیولوژی صنعتی و بیوتکنولوژی محصولات غذایی، دانشگاه وریج بروکسل، بلژیک
کلمات کلیدی
باکتریوسین ها، کاربرد غذایی، ،تولید، پاکسازی، باکتری اسید لاکتیک، پتانسیل ضد میکروبی
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
پتانسیل ضد میکروبی باکتری اسید لاکتیک
باکتریوسین ها، کلاسی از پپتیدهای ضد باکتریایی برای کاربردهای امیدوارکننده
تولید و پاکسازی باکتریوسین ها
تولید باکتریوسین ها در مواد غذایی: احتمالات استفاده
تولید باکتریوسین توسط پروبیوتیک ها
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract In fermented foods, lactic acid bacteria (LAB) display numerous antimicrobial activities. This is mainly due to the production of organic acids, but also of other compounds, such as bacteriocins and antifungal peptides. Several bacteriocins with industrial potential have been purified and characterized. The kinetics of bacteriocin production by LAB in relation to process factors have been studied in detail through mathematical modeling and positive predictive microbiology. Application of bacteriocin-producing starter cultures in sourdough (to increase competitiveness), in fermented sausage (anti-listerial effect), and in cheese (anti-listerial and anti-clostridial effects), have been studied during in vitro laboratory fermentations as well as on pilot-scale level. The highly promising results of these studies underline the important role that functional, bacteriocinogenic LAB strains may play in the food industry as starter cultures, co-cultures, or bioprotective cultures, to improve food quality and safety. In addition, antimicrobial production by probiotic LAB might play a role during in vivo interactions occurring in the human gastrointestinal tract, hence contributing to gut health.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
در مواد غذایی تخمیری، باکتری اسید لاکتیک (LAB) فعالیت های ضد میکروبی بیشماری را نشان می دهد. این امر عمدتا به سبب تولید اسیدهای آلی است، اما به سبب سایر ترکیبات همانند باکتریوسین ها، و پپتیدهای ضد قارچی نیز است. باکتریوسین های متعدد با پتانسیل صنعتی پاکسازی مشخص شده اند. سینتیک تولید باکتریوسین توسط باکتری اسید لاکتیک در رابطه با عوامل این فرایند بطور دقیق در مدلسازی ریاضی و میکروب شناسی اخباری مثبت مورد مطالعه قرار گرفته است. استفاده از کشت آغازگر تولید کننده باکتریوسین در خمیر ترش (تاثیر ضد لیستریا)، و در پنیر (تاثیرات ضد لیستریا و ضد کلوستریدیا)، در طول تخمیرهای آزمایشگاهی و همچنین در سطح مقیاس آزمایشی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بسیار امیدوارکننده ی این تحقیقات تاکیدی بر نقش مهمی دارد که سویه های باکتری اسید لاکتیک باکتریوسینوژنیک در صنعت غذایی همانند کشت آغازگرها، کشت مشترک یا فرهنگ ایمنی زیستی ایفا می کنند، تا کیفیت و ایمنی مواد غذایی بهبود یابد. علاوه براین، تولید ضد میکروبی توسط پروبیوتیک LAB ممکن است در طول تعاملات بافت زنده روی دهنده در دستگاه گوارش انسان ها نقش داشته باشد، و درنتیجه به بهداشت و سلامتی روده کمک کند.

بدون دیدگاه