ترجمه مقاله وضعیت آنتی اکسیدانی خون و گوشت سینه بوقلمون پس از تغذیه با رژیم غذایی غنی شده با هیستیدین - نشریه Academic Journals

ترجمه مقاله وضعیت آنتی اکسیدانی خون و گوشت سینه بوقلمون پس از تغذیه با رژیم غذایی غنی شده با هیستیدین - نشریه Academic Journals
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
وضعیت آنتی اکسیدانی خون و گوشت سینه بوقلمون پس از تغذیه با رژیم غذایی غنی شده با هیستیدین
عنوان انگلیسی
Antioxidant status of turkey breast meat and blood after feeding a diet enriched with histidine
صفحات مقاله فارسی
18
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2015
نشریه
Academic Journals
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
8365
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
تغذیه دام و علوم دامی
مجله
علوم طیور - Poultry Science
دانشگاه
گروه فناوری و مدیریت کیفیت محصولات حیوانی، دانشگاه Wroclaw دانشگاه علوم زیست محیطی و علوم زیستی، لهستان
کلمات کلیدی
گوشت بوقلمون، هیستیدین، پتانسیل آنتی اکسیدانی، کارنوسین
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
بوقلمون ها، رژیم های غذایی، شاخص های عملکرد
جمع آوری خون و آماده سازی عضلات برای آنالیز
توانایی پاکسازی رادیکال
فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان
محتوای دی پپتید هیستیدین
روش های تحلیلی شیمی
تحلیل آماری
نتایج
شاخص های عملکرد بوقلمون
بحث
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
ABSTRACT

The objective of this study was to investigate the effects of 1) spray dried blood cells rich in histidine and 2) pure histidine added to feed on the antioxidant status and concentration of carnosine related components in the blood and breast meat of female turkeys. The experiment was performed on 168 Big7 turkey females randomly assigned to 3 dietary treatments: control; control with the addition of 0.18% L-histidine (His); and control with the addition of spray dried blood cells (SDBC). Birds were raised for 103 d on a floor with sawdust litter, with drinking water and feed ad libitum. The antioxidant status of blood plasma and breast muscle was analyzed by ferric reducing ability (FRAP) and by 2,2-Azinobis-(3- ethylbenzothiazoline-6-sulfonic acid) (ABTS) and 1,1- Diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH) radicals scavenging ability. The activity of antioxidant enzymes superoxi ide dismutase (SOD), catalase (CAT), and glutathione peroxidase (GPx) was analyzed in the blood and breast meat, with the content of carnosine and anserine quantified by HPLC. Proximate analysis as well as amino acid profiling were carried out for the feed and breast muscles.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هدف از این مطالعه بررسی اثرات 1) افشانه سلول های خونی خشک شده غنی از هیستیدین و 2) تاثیر هیستیدین خالص اضافه شده به غذ ا در وضعیت آنتی اکسیدانی و غلظت مولکول های مرتبط با کارنوزین در خون و گوشت سینه بوقلمون های ماده ، می باشد . آزمايش بر روي 168 بوقلمون ماده بیگ 7 صورت گرفت . سه رژیم غذایی به طور تصادفی برای بوقلمون های مورد بررسی اعمال شد: رژیم غذایی کنترل ؛ رژیم غذایی کنترل بعلاوه 0.18٪ L-هیستیدین (His)؛ و رژیم غذایی کنترل بعلاوه افشانه گلبول های قرمز خون خشک شده( SDBC). . پرنده ها برای مدت 103 روز در بستری با خاک اره، آب آشامیدنی و تغذیه اختیاری (تغذیه با خوراک نامحدود دام) نگهداری شدند. وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسمای خون و عضله سینه با توانایی کاهش آهن (FRAP) و توانایی جمع آوری رادیکال ها توسط 2,2-Azinobis-(3- ethylbenzothiazoline-6-sulfonic acid) (ABTS) و 1,1- Diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH) مورد ارزیابی قرار گرفت. فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی سوپر اکسید دیسموتاز (SOD)، کاتالاز (CAT) و گلوتاتیون پراکسیداز (GPx) در خون و گوشت سینه با محتوای آنزیم و کارنوزین با استفاده از HPLC اندازه گیری شد. آنالیز تقریبی و همچنین آنالیز آمینو اسید برای خوراک و عضلات سینه انجام شد .

بدون دیدگاه