ترجمه مقاله پاکسازی ایروبیکی فضولات حیوانی در تصفیه خانه سه رآکتوری صنعتی – نشریه الزویر

عنوان فارسی: | پاکسازی ایروبیکی فضولات حیوانی در تصفیه خانه سه رآکتوری صنعتی: تاثیرات دوره هوادهی بر روی عملکردهای جوامع باکتریایی و تک یاخته ای |
عنوان انگلیسی: | Aerobic treatment of dairy wastewater in an industrial three-reactor plant: Effect of aeration regime on performances and on protozoan and bacterial communities |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 11 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 21 |
سال انتشار : 2012 | نشریه : الزویر - Elsevier |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : 6242 | رفرنس : دارد |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 1.36Mb |
رشته های مرتبط با این مقاله: محیط زیست، شیمی و زیست شناسی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: آلودگی محیط زیست، شیمی تجزیه، بیوشیمی و علوم سلولی و مولکولی |
مجله: تحقیقات آب - Water Research |
دانشگاه: گروه زیست شناسی سلولی و محیط زیست، دانشگاه پروجا، ایتالیا |
کلمات کلیدی: تصفیه فاضلاب لبنی، صنعتی کارخانه سه راکتور، رژیم های مختلف هوادهی، ساختار جامعه میکروبی، تک یاخته، باکتری PCR-DGGE |
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه نشده است |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است |
خلاصه
1-معرفی
2- مواد و شیوه ها و روش ها
2.1-فضولات حیوانی
2.2-پاکسازی اثر فضولات در گیاه (WTP ) و شرایط بهره برداری
2.3-طرح های تحقیقات و روال نمونه ها
2.4-بررسی های شیمایی – فیزیکی
2.5-بررسیهای میکروسکوپی جوامع تک یاخته ای
2.6-استخراح DNA گسترش PCR و بررسی گرادیان ژل الکتروفورسیس بی خاصیت (DGGE ) در جوامع باکتریایی
3-نتایج و بحث و گفتگو
3.1-خصوصیات موثر و شرایط عملیاتی
3.2-تاثیرات دوره ی هوادهی بر عملیات پاکسازی زیستی
3-3-تاثیر رژیم هوادهی در اجتماع تک سلولی
3-4-تاثیر رژیم هوادهی در جمعیت باکتریایی
4-نتیجه گیری
1. Introduction
Nowadays, the dairy industry is considered the largest source of food processing wastewater. The effluent, that includes wasted milk and water from cleaning, sanitization, heating, cooling and floor washing, but excludes whey that is generally separated and differently treated or upgraded, is characterized by variable volumes, flow rates and organic matter content, which ranges approx. from 0.8 to 7.0 g/l COD (Britz et al., 2006). Dairy wastewaters require, therefore, specialized treatments (EU Directive 2000/60/EC) to meet effluent discharge standards and to reduce the risk of environmental problems such as eutrophication in rivers, lakes and coastal waters.
1-معرفی
امروزه ، صنایع حیوانی یکی از عمده ترین منابع در روند فاضلاب های غذایی به شمار می آید فاضلاب شامل ، شیر ( بی مصرف ) فاسد شده و آب حاصل از شستشو ، عملیاتهای بهداشتی و ضد عفونی کردن ، سیستم های حرارتی ، سیستم های سرمایی و شستشویی سطوح میب اشد اما آب پنیر استخراج شده معمولا جدا می باشد و به طور جداگانه پاکسازی می شود و از خصوصیات و ارزشهای متفاوتی برخوردار است و کاملا ارگانیک می باشد که از لحاظ ترکیبی ،نزدیک به 7.Og/1 –COD0.8 می باشد ( بریز و دیگران 2006 ) بنابراین فضولات حیوانی یناز به پاکسازی های مخصوص ( EU ، دستورالعمل 2000/60/EC ) در رویاروییی با استانداردهای تخلیه ی فاضلاب دارد و نیز برای کاهش ریسک آلودگی های محیطی مثل ایجاد آلودگی در رودخانه ها ، دریاچه ها و آبهای ساحلی .