ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
مروری بر تحقیقات پیشین
اگر چه اینترنت اشیا به عنوان یکی از فناوریهای مخرب در این دهه شناخته شده است، اما در تحقیقات آکادمیک به طور پیوسته تعریف نشده است (اتزوری و همکاران، 2010). ابرلندر و همکاران (2018) تحقیق گستردهای را در مورد مقالات با نفوذ قبلی در سیستم اطلاعات و دیگر تحقیقات در مورد اینترنت اشیا انجام دادهاند تا ویژگیهایی را ایجاد کند که طبقهبندی اینترنت اشیا را واضحتر کند. آنها دو بعد و نه ویژگی را برای مقایسه تعاریف مختلف آن شناسایی کردند (جدول 1).
ابعاد اول، ارتباط، به قابلیت اتصال دستگاه به شبکهای از دستگاهها ارجاع میدهد (مانند هاب¬ها، رایانهها، تلفنها و دیگر دستگاههای اینترنت اشیا). این قابلیتها میتوانند فنآوریهای سیمی مانند فیبر نوری، شبکههای تلفن، اترنت و یا فنآوریهای بیسیم مانند وای فای، بلوتوث، زیگبی و غیره باشند. اگرچه اینترنت در ابزارهای اینترنت اشیا استفاده شده است، اما ویژگیهای این ابعاد محدود به دستگاههایی نیستند که قادر به اتصال به شبکه TCP / IP هستند (ابرلندر و همکاران، 2018). این دستگاهها میتوانند ویژگیهای اتصال را نشان دهند که لزوماً نباید به اینترنت متصل باشند. به عنوان مثال: هاب¬های زیگبی قادر به روشنایی و تعیین دما هستند که توسط کاربر بدون نیاز به اینترنت کنترل میشوند.
بُعد دوم یعنی اشیاء ابهام بیشتری در ویژگیهای آن دارد. بحث در مورد وارد کردن دستگاههای موبایل و کامپیوتر به وسایل اینترنت اشیا وجود دارد (اتزوری و همکاران، 2010؛ ماترن و فلورکمیر، 2010). تحقیقات ابرلندر و همکاران (2018) رویکردهای مختلف را مقایسه میکنند و در ساخت این وسایل دو بعد را بررسی کردهاند: هویت و قابلیت. هویت به آنچه که یک شیء است و قابلیت به ویژگیای که یک شیء دارا میباشد اشاره دارد. خصوصیات بعد هویت عبارتاند از سنسور، محرک، دستگاههای موبایل و کامپیوتر، اشیاء فیزیکی و اشیای مجازی به طور مشابه، ویژگیهای بعد توانایی و قابلیت عبارتاند از توانایی سنجش (سنجش و انتقال سیگنال) و تعامل (مشارکت در درخواست متقابل و ارائه بازخورد) (ورمسان و فاریز، 2014).