منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله تاثیر صادرات بر انتخاب بدهی مالی SMEها - نشریه الزویر

ترجمه مقاله تاثیر صادرات بر انتخاب بدهی مالی SMEها  - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۵۲,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تاثیر صادرات بر انتخاب بدهی مالی SMEها (شرکت های کوچک و متوسط)
عنوان انگلیسی
The impact of exporting on financial debt choices of SMEs
صفحات مقاله فارسی
36
صفحات مقاله انگلیسی
18
سال انتشار
2019
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
11.063 در سال 2021
شاخص H_index مجله
217 در سال 2022
شاخص SJR مجله
2.316 در سال 2021
شناسه ISSN مجله
0148-2963
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2021
کد محصول
12441
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه و درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است ✓
ضمیمه
دارد اما ترجمه نشده است ☓
بیس
است ✓
مدل مفهومی
دارد ✓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
فرضیه
دارد ✓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت - مدیریت کسب و کار - مدیریت مالی - مدیریت بازاریابی و صادرات
مجله
Journal of Business Research
کلمات کلیدی
SME - سیاست مالی - صادرات - وثیقه - سرمایه در گردش
کلمات کلیدی انگلیسی
SME - Financing policy - Export - Collateral - Working capital
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.jbusres.2019.05.008
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. تأمین مالی فعالیت های صادرات SME ها
3. انتخاب ساده و تعاریف متغیر
4. آمار توصیفی و آزمایشات تک متغیری
5. تحلیل چندمتغیری
6. بررسی استواری
7. نتیجه گیری ها
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
       
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده

ما با استفاده از داده های مالی و صادراتی کامل از شرکت های کوچک و متوسط (SME) بلژیکی بین سالهای 1998 و 2013، پی بردیم که صادر کنندگان در مقایسه با همتاهای غیر صادرکننده باید سرمایه در گردش (سرمایه جاری) نسبتاً بیشتری را تأمین کنند، و اینکه آنها این نیاز مالی را از طریق گرفتن وام های مالی کوتاه مدت بیشتر، برآورده می کنند. ما همچنین در عین اینکه نیازهای سرمایه در گردش را کنترل کردیم، پی بردیم که رابطه مثبت بین دارائی های کوتاه مدت قابل وثیقه و تأمین مالی کوتاه مدت از محل استقراض، برای شرکت های صادر کننده، چشمگیرتر است. ما خصوصاً نشان می دهیم که رابطه بین دارائی های کوتاه مدت قابل وثیقه و تأمین مالی از محل استقراض برای شرکتهای صادر کننده (با حجم صادرات زیاد) و شرکت هایی که محصولاتشان را به مقصدهای دور و مخاطره آمیز صادر می کنند، قوی تر است.

 

تأمین مالی فعالیت های صادرات SME ها
در زمینه نظریه جایگزینی (نظریه بده-بستان)، حجم زیادی از تحقیقات، تأثیر بین المللی شدن بر روی تصمیمات مالی شرکت های ثبت شده را بررسی کرده اند، و همچنین عواملی که می توانند تفاضل ساختار سرمایه بین شرکت های داخلی (DC) و شرکت های چند ملیتی (MNC) را توضیح دهند. شواهد تجربی نشان میدهند که MNC ها در مقایسه با DC های مشابه، نسبت بدهی طولانی مدت کمتری دارند (برگمن 1996؛ چن، چنگ، هی و کیم 1997؛ فاطمی 1988). فاطمی (1988)، و دوکاس و پانتزالیس (2003) نیز پی برده اند که MNC ها در مقایسه با DC ها نسبت بدهی کوتاه مدتی بیشتری را نشان میدهند. دیدگاه رایج در مقالات مربوط به ساختارهای سرمایه MNC این است که هر کدام از اثرات مثبت از تنوع فروش جغرافیایی بر روی بهره برداری (بلندمدت) و سررسید بدهی، توسط افزایش در مشکلات ریسک و کارگزاری (وساطت) جبران می شوند. همینطور شواهد تجربی به وجود یک مکانیزم جایگزینی بین تأمین مالی بدهی های بلندمدت و کوتاه مدت برای MNC ها اشاره دارند، که بشرح روبرو می باشد: سررسید وام ها کوتاه تر می شوند تا مشکلات همراه با خصوصیات وام گیرنده مخاطره آمیزتر MNC ها کاهش یابد.

 

اگرچه محققان با این گفته موافق هستند که اصولی که مبنای ساختار سرمایه و انتخاب سررسید بدهی شرکت های بازرگانی بزرگ را تشکیل می دهند تا حد زیادی برای کسب و کارهای کوچک و خصوصی هم قابل اعمال هستند (دیگریس، دی گویج و کاپرت 2012؛ مایکلاس، چیتندن و پوتزیوریس 1999؛ وان دِر ویست و توریک 1993)، اما ماهیت اختصاصی شرکت های خصوصی با اندازه کوچکتر، و ریسک ها و فرصت های همراه با تجارت بین المللی نشان میدهند که تأثیر بعضی از عوامل تعیین کننده ساختار سرمایه ممکن است در محیط SME های صادرکننده متفاوت باشد. چون شرکت های خصوصی کوچکتر از لحاظ روابط بانکی و دسترسی به اعتبار خارجی تفاوت زیادی با شرکت های بزرگ دارند، و چون آنها نمی توانند به همان راحتی شرکت های بزرگ تأمین مالی وام های کوتاه مدت و بلندمدت را جایگزین سازند، بنابراین شواهد تجربی موجود در مورد سیاست های تأمین مالی MNC ها ممکن است برای محیط صادرکنندگان خصوصی و کوچکتر قابل تعمیم نباشد.

 

دسترسی به تأمین مالی (خارجی) برای پشتیبانی از رشد، برای تمام شرکت ها و خصوصاً برای شرکت هایی که محصولات خود را به خارج کشور می فروشند، مهم است. بعلت دوره های طولانی تر حمل محصول و مسئولیت اجرایی همراه با معاملات فرا مرزی (هاملز و اسکاو 2013)، فاصله زمانی بین بستن قرارداد فروش و جمع آوری وجوه (پرداخت) از خریدار، در معاملات فروش بین المللی نسبتاً طولانی تر است. همینطور تأمین مالی پیشاپیش این سفارشات، باعث می شود که صادرکنندگان در مقایسه با شرکت های غیرصادراتی، تا حد زیادی به تأمین مالی سرمایه در گردش وابسته گردند (آهِن و همکارانش 2011). بعلاوه عقل سلیم حکم میکند که تأمین مالی دارائی های بلند مدت (همچون PPE) باید با وجوه بلندمدت (همچون وام های بلند مدت) انجام شود در حالیکه وجوه کوتاه مدت (همچون حدود اعتبار، یا اعتبار تجاری) را باید برای تأمین مالی دارائی های کوتاه مدت (همچون مطالبات، یا موجودی انبار) مورد استفاده قرار داد (چانگ 1993). بنابراین ما بر اساس بحث های بالا، فرضیه های زیر را پیشنهاد می کنیم:


بدون دیدگاه