ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
معماری خط تولید (PLA) یک خط تولید نرم افزار (SPL)، معماری اصلی ای است که نمایانگر طراحی با کیفیتی برای تمامی تولیدات SPL که شامل نقاط تغییر و متغیر ها می باشد است. اگر مستندات PLA گم شده باشند می توان آنها را با مهندسی معکوس محصولات بدست آورد. PLA بازیابی شده ابزاری مفید برای تولیدکنندگان و معماران به شمار می آید، که با استفاده از آن می توان فعالیتهای خاصی در زمینه تولید SPL و تکامل مانند، شناخت ساختارها و نقاط تغییر آن و همچنین ارزیابی استفاده مجدد انجام داد. این مقاله مطالعه ای اکتشافی ارائه می دهد که در آن تاثیر PLA های بازیابی شده به منظور شناسایی تغییر پذیری و پشتیبانی از ارزیابی استفاده مجدد، بررسی شده است. ما PLA 15 پروژه متن باز SPL را با استفاده از PLAR که یک ابزار در زمینه بازیابی PLA و ارزیابی بر اساس اطلاعات استخراجی از کد منبع محصولات SPL می باشد، بازیابی کردیم. برای هر پروژه، ارزیابی استفاده مجدد توسط معیارهای استفاده مجدد موجود حمایت می شدند. نتایج بدست آمده حاکی از آن بودند که تعداد محصولات استفاده شده در بازیابی PLA بر شناسایی تغییر پذیری تاثیر گذار بوده و تعداد ویژگی های اختیاری بر روی سرعت استفاده مجدد از اجزا تاثیر داشتند. این یافته ها نشان می دهند که تعداد حد اقلی از محصولات می بایست به عنوان نماینده شناسایی شده و برای بازیابی PLA انتخاب شوند، و نیز سرعت استفاده مجدد از اجزا می بایست به عنوان معیاری برای ارزیابی استفاده مجدد SPL در نظر گرفته شود.
طراحی مطالعه
در این بخش ما به ارائه سوالات تحقیقاتی (RQ)، فرضیه ها و معیارها پرداخته و به بحث پیرامون روند آنالیز تعریف شده برای مطالعه مان می پردازیم
ما از رویکرد هدف/سوال/معیار (GQM) (24) استفاده کردیم، زیرا اندازه گیری بصورت بالا به پایین صورت می گیرد، یعنی از اهداف به معیارها. این مطالعه دارای دو وجه مرتبط است: تاثیر تعداد محصولات بر دقت شناسایی تغییرپذیری در PLA، و تاثیر ویژگیهای اختیاری بر سرعت استفاده مجدد. همانطور که در ادامه بحث خواهد شد، هر کدام ما را به سوی سوالهای مطالعاتی و فرضیه های مختلف هدایت می دهد.
سوالات مطالعاتی
ما به توصیف دو مدل GQM در این مطالعه پرداخته ایم، که هرکدام یک وجه را مورد بررسی قرار میدهد. بر اساس اهداف، ما سوالات مطالعاتی را توصیف کرده و به معیارهای تحت ارزیابی نسبت دادیم (17-27). مدل GQM 1: جدول 1 به این دلیل به توصیف مدل GQM می پردازد : "تایید اینکه آیاتعدادمحصولات تاثیری بردقت شناسایی تغییر پذیری PLA دارد". در رابطه با این هدف ما به طرح این سوال مطالعاتی پرداختیم : آیا تعدادمحصولات SPL استفاده شده در بازیابی PLAتاثیری بردقت شناسایی تغییر پذیری در PLA دارد؟ابزار تولید محصول، تعداد محصولات SPL استفاده شده در بازیابی PLA را ارائه می دهد. از استانارد PLTotalVariability برای تخمین تعداد اجزاء متغیر مورد انتظار در PLA، و از معیار SVC برای محاسبه تغییر پذیری کلی اجزاء PLA استفاده شده است. همچنین، با استفاده از محصولات مختلف در امر مقایسه به تثبیت مقدار معیارها پرداختیم.
مدل GQM 2: جدول 2 به این دلیل به توصیف مدل GQM می پردازد: " شناسایی روابط میان تعداد ویژگیهای اختیاری و نرخ استفاده مجدد PLA. بر اساس این هدف ما به طرح این RQ پرداختیم: آیا رابطه ای میان تعداد ویژگیهای اختیاری در SPL و نرخ استفاده مجدد PLA بازیابی شده وجود دارد؟ابزار تولید محصول دارای تعدادی ویژگی اختیاری در SPL می باشد. ما از این اطلاعات به همراه درجه معیار SSC برای تخمین تاثیر ویژگیهای اختیاری بر نرخ استفاده مجدد اجزاء PLA استفاده کردیم.