ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
Sustainable innovations in food packaging are important in terms of preventing food waste and reducing environmental impact, but existing industry regimes and networks may hinder their diffusion into established markets. However, research on reorientation of existing industries, and value networks in that situation, has been limited. This study examines the changes to existing industry value networks that can facilitate the diffusion of sustainable innovation in food packaging. Empirically, the transformation and distribution of agro-food waste into a new bioplastic packaging through the existing food packaging value network is investigated. As a result, the changes to the existing value network and their connections, facilitating the diffusion of the sustainable innovation, are identified at three levels – firm, network, and macro. The findings show the importance of opportunity recognition, but also the role of new actors, resources, activities, and relationships in the restructuring of the existing value network and actions creating supportive regulative framework and increasing market demand for such renewal. This creates understanding of how the adoption of sustainable innovations, such as new packaging materials, which might seem simple, is complicated by the broad changes required from the existing value network.
1. Introduction
Food waste has significant environmental, social, and economic impacts (Papargyropoulou, Lozano, Steinberger, Wright, & bin Ujang, Z., 2014). It is estimated that one-third of food produced globally is either lost or goes to waste (FAO, 2019), before and after it reaches the consumer. Food waste has thus become a public concern (FAO, 2019) that requires urgent preventative actions from the whole food supply chain (Papargyropoulou et al., 2014), as well as from the regulatory agencies to support sustainable production and consumption (e.g., Australian Government, 2017; European Commission, 2015). In the food industry, a prominent way to prevent food waste is packaging that can protect food products (Lockhart, 1997) from external damages and extend their shelf life (Klewitz & Hansen, 2014). Innovations in package materials and manufacturing processes to better preserve the quality and freshness of food products during their distribution and storage are thus important (Parfitt, Barthel, & Macnaughton, 2010). Specifically, the demand for more sustainable package innovations has increased due to the environmental problems related to packaging.
5.3. Limitations and future research avenues
The present study employs data depicting the changes that could facilitate the diffusion of bioplastics as a packaging material innovation within the food industry and in its existing value networks. Therefore, the findings should be considered as specific to the food packaging value chain setting and applicable in other industry contexts with similarities in existing value networks and industry regimes. For example, in food packaging, various health and consumer protection regulations, and a long-standing dominant role of conventional plastics and related network actor bonds may influence the actors’ attitudes towards the innovation and the sustainability diffusion in the networks. In addition, as our data includes informants from different national contexts, cultural aspects may affect the behaviors of the actors, and we acknowledge the potential role of the culturally related communication inconsistencies as well.
نوآوری های پایدار در بسته بندی مواد غذایی از لحاظ جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی و کاهش تأثیرات محیطی آنها مهم هستند اما رژیم ها و شبکه های موجود صنعت ممکن است مانع از انتشار آنها در بازارهای موفق گردند. با این حال تحقیقات محدودی درباره جهت گیری مجدد صنایع موجود و شبکه های ارزش در این شرایط انجام شده است. در این مطالعه تغییرات ایجاد شده در شبکه های ارزش صنعت موجود را بررسی می کنیم که می توانند انتشار نوآوری های پایدار در بسته بندی مواد غذایی را تسهیل کنند. از لحاظ تجربی، تبدیل و توزیع ضایعات مواد غذایی کشاورزی به یک بسته بندی بیوپلاستیک جدید از طریق شبکه ارزش بسته بندی غذای موجود را بررسی می کنیم. در نتیجه تغییرات اعمال شده در شبکه ارزش موجود و روابط آنها – که انتشار نوآوری پایدار را تسهیل می کند – در سه سطح «شرکت، شبکه و کلان» شناسایی می شوند. یافته های ما اهمیت شناسایی فرصت ها، نقش عاملان، منابع، فعالیت ها و روابط جدید در بازسازی شبکه ارزش موجود و اعمال ایجادکننده چارچوب تنظیمی حمایتی و افزایش تقاضای بازار برای این نوسازی را نشان میدهد. این موضوع سبب ایجاد درک ما از نحوه اتخاذ نوآوری های پایدار همچون مواد بسته بندی جدید می گردد که ممکن است ساده به نظر برسند اما بخاطر تغییرات وسیع لازم از شبکه ارزش موجود، پیچیده گردند.
1. مقدمه
ضایعات غذایی دارای تأثیرات محیطی، اجتماعی و اقتصادی معناداری است (پاپار جیرو پوپولو، لوزانو، استین برگر، رایت و بین اوجانگ زی 2014). برآورد می شود که یک سوم مواد غذایی که به صورت جهانی تولید می شوند قبل از اینکه به دست مصرف کننده برسند یا از بین بروند و یا فاسد شوند (FAO, 2019). لذا ضایعات غذایی به یک نگرانی عمومی تبدیل شده است (FAO, 2019) که این مستلزم اقدامات پیشگیرانه فوری از جانب زنجیره تأمین غذای کامل (پاپار جیرو پولو و همکارانش 2014) و همچنین از جانب نمایندگی های تنظیمی برای پشتیبانی از تولید و مصرف پایدار است (به عنوان مثال دولت استرالیا 2017؛ کمیسیون اروپا 2015). در صنعت مواد غذایی، یک راه برجسته برای جلوگیری از ضایعات غذایی، بسته بندی هایی است که بتوانند از محصولات غذایی (لاکهارت 1997) در مقابل آسیب های خارجی محافظت کنند و ماندگاری آنها را افزایش دهند (کلیوتز و هانسن 2014). بنابراین نوآوری در مواد بسته بندی و فرآیندهای تولید برای حفظ بهتر کیفیت و تازگی محصولات غذایی در حین توزیع و انبار کردن آنها مهم هستند (پارفیت، بارتل و مک نوگتون 2010). خصوصاً اینکه تقاضا برای نوآوری های بسته بندی های پایدارتر به علت مشکلات محیطی مربوط به بسته بندی، افزایش پیدا کرده است.
5.3 محدودیت ها، و مسیرهای پیشنهادی برای تحقیقات آینده
مطالعه حاضر از داده هایی استفاده کرده است که تغییراتی را توصیف می کنند که می توانند انتشار بیوپلاستیک ها را به صورت یک نوآوری مواد بسته بندی در صنعت مواد غذایی و در شبکه های ارزش موجود آن تسهیل کنند. بنابراین باید فرض کنیم که یافته های این مقاله مختص تعیین زنجیره ارزش بسته بندی غذا هستند و در سایر زمینه های صنعت قابل کاربرد هستند و شباهت هایی از لحاظ شبکه های ارزش موجود و رژیم های صنعت دارند. به عنوان مثال در بسته بندی غذا، مقررات مختلف سلامت و محافظت از مصرف کننده، و یک نقش غالب و بلندمدت برای پلاستیک های متعارف و پیوندهای عاملان شبکه مرتبط می توانند بر نگرش های عاملان نسبت به نوآوری و انتشار پایداری در شبکه ها تأثیر بگذارند. همچنین چون داده های ما شامل آگاهی دهندگانی از زمینه های ملی مختلف هستند بنابراین جنبه های فرهنگی می توانند بر رفتارهای عاملان تأثیرگذار باشند و ما نقش بالقوه ناسازگاری های ارتباطی مربوط به فرهنگ را نیز شناسایی کنیم.