ترجمه مقاله بررسی آلودگی PAH در محصولات غذایی و مخاطرات سلامتی آن ها - نشریه الزویر

ترجمه مقاله بررسی آلودگی PAH در محصولات غذایی و مخاطرات سلامتی آن ها - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
بررسی آلودگی PAH در محصولات غذایی و مخاطرات سلامتی آن ها
عنوان انگلیسی
Review of PAH contamination in food products and their health hazards
صفحات مقاله فارسی
33
صفحات مقاله انگلیسی
13
سال انتشار
2015
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد ✓
کد محصول
8724
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به انگلیسی درج شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
شیمی کاتالیست، شیمی آلی و کنترل کیفی و بهداشت
مجله
مجله بین المللی محیط زیست - Environment International
دانشگاه
گروه مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه هانیانگ، کره
کلمات کلیدی
هیدروکربن های آروماتیک پلی سیکلیک، محصولات غذایی، اثرات سمی، اقدامات قانونی و پیش گیرانه
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2- گروه بندی PAH و سمیت آن ها
3- منابع آلودگی PAH در محصولات غذایی
3.1- غذاهای گیاهی
3.1.1- دانه های حبوبات
3.1.2- میوه ها و سبزیجات
3.1.3- روغن ها
3.1.4- شیرینی / آب نبات
3.2- محصولات غذایی گوشتی
3.2.1- محصولات زمینی
3.2.2- محصولات غذایی آبی
3.3- آشامیدنی
4- مسیر غذایی دریافت PAH
5- چطور PAHs را در غذا کاهش دهیم؟
5.1- روش های پخت
5.2- مقاومت میوه ها و سبزیجات
5.3- حفاظت از ارگانیسم های آبی
5.4- پالایش زیستی (زیست پالایی)
5.5- کاتالیست ها (کاتالیزورها)
5.6- اثر بسته بندی
6- نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Public concern over the deleterious effects of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) has grown rapidly due to recognition of their toxicity, carcinogenicity, and teratogenicity. The aim of this review is to describe the status of PAH pollution among different food types, the route of dietary intake, measures for its reduction, and legislative approaches to control PAH. To this end, a comprehensive review is outlined to evaluate the status of PAH contamination in many important food categories along with dietary recommendations. Our discussion is also extended to describe preventive measures to reduce PAH in food products to help reduce the risks associated with human intake.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
نگرانی کلی در مورد اثرات زیان بار هیدروکربن های آروماتیک پلی سیکلیک (PAHs)، به سرعت رشد کرده است که به دلیل شناسایی سمیت آن ها، کارسینوژن بودن آن ها و تراتوژن بودن آن ها می باشد. هدف این بررسی مروری توصیف حالات آلودگی PAH در بین انواع مختلف غذا، مسیر جذب مواد غذایی، اقداماتی برای کاهش آن، و روش های قانونی برای کنترل PAH می باشد. به این دلیل، یک مرور جامع برای ارزیابی حالات آلودگی PAH در گروه های غذایی بسیار مهم به همراه توصیه های غذایی طرح ریزی شده است. بحث ما همچنین برای توصیف اقدامات پیش گیرانه برای کاهش PAH در محصولات غذایی برای کمک به کاهش ریسک های مرتبط با جذب در انسان بسط پیدا کرده است.

بدون دیدگاه