تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله رفتار خرید در کودکان در فروشگاه های تنقلات – نشریه الزویر

عنوان فارسی: رفتار خرید در کودکان در فروشگاه های تنقلات: آیا نام های تجاری یا قیمت های پایین تر می‌توانند انگیزه بخش انتخاب های سالم تر باشند؟
عنوان انگلیسی: Children's purchase behavior in the snack market: Can branding or lower prices motivate healthier choices?
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 21 (1 صفحه رفرنس انگلیسی)
سال انتشار : 2017 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش فرمت ترجمه مقاله : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله : بی نازنین سایز ترجمه مقاله : 14
نوع مقاله : ISI نوع نگارش : مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
پایگاه : اسکوپوس نوع ارائه مقاله : ژورنال
ایمپکت فاکتور(IF) مجله : 3.994 در سال 2019 شاخص H_index مجله : 133 در سال 2020
شاخص SJR مجله : 1.341 در سال 2019 شناسه ISSN مجله : 0195-6663
شاخص Q یا Quartile (چارک) : Q1 در سال 2019 کد محصول : 10843
محتوای فایل : zip حجم فایل : 3.11Mb
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: مدیریت، مدیریت بازرگانی، بازاریابی
مجله: رغبت - Appetite
دانشگاه: انستیتوی اقتصاد و منابع غذایی، دانشگاه بن، آلمان
کلمات کلیدی: تمایلات غذایی، کودکان به عنوان مصرف کننده، آزمایش انتخابی گسسته، مدل‌های تجمعی و لوجیت، بازار یابی، نام تجاری
کلمات کلیدی انگلیسی: children's food preference - Children as consumers - Discrete choice experiment - Aggregated and mixed logit models - Marketing - Branding
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: 3 جدول ترجمه شده است ✓ 1 تصویر ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: ترجمه شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است ✓
ضمیمه: دارد و ترجمه شده است ✓
بیس: است ✓
مدل مفهومی: ندارد ☓
پرسشنامه: دارد ✓
متغیر: دارد ✓
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/j.appet.2017.06.014
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

۱. مقدمه

۲. روش‌ها

۲.۱. جمع‌آوری داده‌ها و ابزار نظرسنجی

2.۲. تحلیل آماری

۳. نتایج

۴. بحث و نتیجه‌گیری

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Background Children's dietary-related diseases and their associated costs have expanded dramatically in many countries, making children's food choice a policy issue of increasing relevance. As children spend a considerable amount of money on energy-dense, nutrient-poor (EDNP) products, a better understanding of the main drivers of children's independent food purchase decisions is crucial to move this behavior toward healthier options.

Objective The objective of the study is to investigate the role of branding and price in motivating children to choose healthier snack options.

Methods The study investigates snack choices of children ages 8 to 11, using a survey and a purchase experiment. The research took place in after-school programs of selected schools in the Boston area. Participants included 116 children. Products in the choice experiment differed on three factors: product type, brand, and price. Data were analyzed using aggregated and mixed logit models.

Results Children's purchase decisions are primarily determined by product type (Importance Value (IV) 56.6%), while brand (IV 22.8%) and price (IV 20.6%) prove to be of less relevance. Only those children who state that they like the familiar brand reveal a preference for the branded product in their purchase decision. Price is a significant predictor of choice when controlling for whether or not children obtain an allowance.

Conclusion It is not simple brand awareness but a child's liking of the brand that determines whether a brand is successful in motivating a child to choose a product. The extent of children's experience with money influences their price responsiveness. To the extent that children who receive an allowance are primarily the ones buying food snacks, higher prices for EDNP snacks could be successful in motivating children to choose a healthier option.

1. Introduction

In recent years, the incidence and prevalence of children's dietary-related diseases and their associated costs have grown dramatically in many countries, making children's food choice a policy issue of increasing relevance (CDC, 2015). To improve children's eating habits, various school-based interventions have been implemented in several countries (e.g., De Sa & Lock, 2008; Evans, Christian, Cleghorn, Greenwood, & Cade, 2012). However, those efforts might be offset by compensatory behavior of children at other times of the day (i.e., the consumption of energy-dense, nutrient-poor (EDNP) foods before or after school). This holds especially as children have a considerable amount of money at their disposal. Much of this is spent on food, especially on EDNP products (Borradaile et al., 2009; Cash & McAlister, 2011). Measures such as regulating food advertisements to children, as well as the implementation of fat or sugar taxes, acknowledge the direct and indirect economic activities of young consumers.

4. Discussion and conclusions

The results of our experiment and survey demonstrate that children's purchase decisions are primarily determined by product type, with most children in this sample showing a high and significant preference for chocolate chip cookies. In addition, our findings reveal that liking is of considerable importance for the product type children choose, an outcome that is in line with previous studies. Brug, Tak, te Velde, Bere, & De Bourdeaudhuij (2008), De Bourdeaudhuij et al. (2008) and Rasmussen et al. (2006) found a positive association between liking and consumption of fruits and vegetables. McKinley et al. (2005) also stress the relevance of taste and product liking for children's product choice. Those researchers showed in their qualitative study that children seem to be especially “reluctant to ‘risk’ spending their money on something that was not guaranteed to taste good” (McKinley et al., 2005, p. 547).

نمونه متن ترجمه

چکیده

پیش‌زمینه: بیماری‌های غذایی در کودکان و هزینه‌هایی که این بیماری‌ها ایجاد می‌کنند در بسیاری از کشورها افزایش یافته و انتخاب‌های غذایی کودکان را به یک مسئله‌ی جدی و نیازمند سیاست‌گذاری تبدیل کرده است. با در نظر داشتن این که کودکان هزینه‌ی قابل‌توجهی را صرف محصولات خوراکی پرانرژی و غیرمغذی (EDNP) می‌کنند، فهم بهتر از محرک‌های تصمیمات مستقل کودکان در خرید موارد غذایی، اهمیت بسیاری در هدایت رفتار آن‌ها به سمت گزینه‌های سالم‌تر دارد.

هدف: هدف این پژوهش، برسی نقش نام‌های تجاری و تعیین قیمت در ایجاد انگیزه برای کودکان جهت انتخاب تنقلات سالم‌تر می‌باشد.

روش‌ها: این پژوهش به بررسی انتخاب تنقلات توسط کودکان بین سنین ۸ تا ۱۱، با استفاده از نظرسنجی و یک خرید آزمایشی می‌پردازد. پژوهش به عنوان برنامه‌ای پس از ساعات مدرسه در تعدادی مدرسه‌ی منتخب در منطقه‌ی بوستون انجام شد. شرکت‌کنندگان شامل ۱۱۶ کودک بودند. محصولات به‌کاررفته در آزمایش در سه متغییر با یک‌دیگر تفاوت داشتند: نوع محصول، نام تجاری و قیمت. داده‌ها با استفاده از مدل‌های تجمعی و لوجیت تحلیل شدند.

نتایج: تصمیمات کودکان در خرید در درجه‌ی اول توسط نوع محصول (شاخص اهمیت (IV) برابر با ۵۶.۶٪) تعیین می‌شود، در حالی که نام تجاری (شاخص اهمیت برابر با ۲۲.۸٪) و قیمت (شاخص اهمیت برابر با ۲۰.۶٪) ارتباط کم‌تری با این تصمیمات دارند. تنها کودکانی که اظهار می‌کنند نام‌های تجاری آشنا را دوست دارند نسبت به محصولاتی با نام‌های تجاری خاص تمایل نشان می‌دهند. قیمت محصولات یک عامل پیش‌بینی‌کننده‌ی قابل توجه در مواردی است که کودکان از والدین مستمری می‌گیرند.

نتیجه‌گیری: عامل انگیزه دادن به کودکان در انتخاب محصولات یک نام تجاری خاص، علاقه‌ی کودک به آن‌ است و نه افزایش آگاهی توسط نام تجاری. میزان تجربه‌ی مستقیم کودکان با پول، در واکنش‌ آن‌ها به قیمت تأثیر دارد. با توجه به این امر که کودکانی که از والدین مستمری می‌گیرند در درجه‌ی اول خود تنقلات خریداری می‌کنند، قیمت‌های بالاتر برای تنقلات EDNP می‌تواند در ایجاد انگیزه برای انتخاب گزینه‌های سالم‌تر در این کودکان مؤثر باشد.

۱. مقدمه

پیش‌زمینه: بیماری‌های غذایی در کودکان و هزینه‌هایی که این بیماری‌ها ایجاد می‌کنند در بسیاری از کشورها افزایش یافته و انتخاب‌های غذایی کودکان را به یک مسئله‌ی جدی و نیازمند سیاست‌گذاری تبدیل کرده است (CDC، ۲۰۱۵). برای بهبود عادات غذایی کودکان، برنامه‌های آموزشی مختلفی در مدارس چند کشور پایه‌گذاری شده‌اند (برای مثال، دِ سا و لاک ، ۲۰۰۸؛ اوانز ، کریستین ، کلگهورن ، گرین‌وود و کِید ، ۲۰۱۲). با این حال، کوشش‌هایی از این دست ممکن است با رفتارهای جبرانی کودکان در دیگر ساعات روز هدر بروند (مصرف محصولات خوراکی پرانرژی و غیرمغذی (EDNP) قبل یا بعد از مدرسه). این امر به ویژه در زمانی که کودکان میزان قابل توجهی پول در اختیار دارند مشاهده می‌شود. بسیاری از این پول برای خرید خوراکی، از جمله محصولات EDNP مصرف می‌شود (بورادِیل و همکاران، ۲۰۰۹؛ کش و مک‌الیستر ، ۲۰۱۱). تمهیداتی مانند مناسب‌سازی تبلیغات مواد غذایی برای کودکان، همزمان با وضع مالیت بر روی قند و چربی نشان‌گر عیان بودن فعالیت مستقیم و غیرمستقیم اقتصادی مصرف‌کنندگان جوان هستند.

۴. بحث و نتیجه‌گیری

نتایج آزمایش و نظرسنجی ما نشان می‌دهند که تصمیمات کودکان در خرید در درجه‌ی اول توسط نوع محصول تعیین می‌شوند؛ بیشتر کودکان در این آزمایش ترجیحی معنی‌دار نسبت به کوکی دارای چیپس شکلاتی نشان دادند. همچنین، یافته‌های ما نشان می‌دهند که علاقه عامل مهمی در انتخاب محصول توسط کودکان است و این یافته هم‌راستا با مطالعات قبلی است. براگ ، تاک ، ته ولده ، بر و دبوردودهویی (۲۰۰۸)، دبوردودهویی و همکاران (۲۰۰۸) و راسموسن و همکاران (۲۰۰۶) یک هم‌راستایی مثبت بین علاقه و مصرف میوه و سبزیجات یافتند. مک‌کینلی و همکاران (۲۰۰۵) همچنین بر ارتباط بین سلیقه و علاقه با محصولات انتخابی توسط کودکان تأکید کردند. این پژوهشگران در مطالعات کیفی نشان دادند که به نظر می‌رسد کودکان علاقه‌ای به ریسک کردن و هزینه کردن پول خود برای خرید محصولی که از خوشمزه بودن آن اطمینان ندارند نشان نمی‌دهند (مک‌کینلی و همکاران، ۲۰۰۵، ص. ۵۴۷).

تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)

10843 IranArze     10843 IranArze1     10843 IranArze2