ترجمه مقاله تشکیل ارنکیما در گونه های محصول - نشریه الزویر

ترجمه مقاله تشکیل ارنکیما در گونه های محصول - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۳۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تشکیل ارنکیما در گونه های محصول: یک نقد و بررسی
عنوان انگلیسی
Aerenchyma formation in crop species: A review
صفحات مقاله فارسی
16
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2013
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
7540
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم گیاهی و اکولوژی گیاهان زراعتی
مجله
پژوهش محصولات زراعی - Field Crops Research
دانشگاه
دانشکده تحصیلات تکمیلی علوم زیستی کشاورزی، دانشگاه ناگویا، ژاپن
کلمات کلیدی
ارنکیما، محصولات غله ای، تحمل سیل
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. تشکیل ارنکیما در محصولات غله ای
2.1 فیزیولوژی ارنکیمای لایسیژنس در گونه های غله ای
2.2 تجلی ژن در طول تشکیل ارنکیمای لایسیژنس در محصولات غله ای
2.3 ارنکیما لایسیژنس به عنوان یک ویژگی جایگزین برای تحمل در برابر سیل در محصولات غله ای
3.تشکیل ارنکیما در سویا
3.1 مورفولوژی و آناتومی ارنکیما ثانویه در سویا
3.2 سیستم حمل و نقل گازی ارنکیما ثانویه در سویا
3.3 ارنکیما ثانویه به عنوان یک ویژگی جایگزین برای تحمل سیل در سویا
4.نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Flooding is a major problem in many crop areas around the world. However, many wetland plant species can expand their roots into flooded soils because of the presence of longitudinal aerenchyma channels that facilitate oxygen diffusion from the shoots to the root tips. Aerenchyma also forms in rice roots, allowing rice plants to grow well in flooded paddy fields. Aerenchyma formation therefore helps plants to survive flooding. “Primary aerenchyma” forms in the roots of some cereal crops such as rice, maize, barley and wheat. “Secondary aerenchyma” forms in the stem, hypocotyl, tap root, adventitious roots, and root nodules of some legume crops such as soybean. This paper reviews the recent progress in the study of aerenchyma formation, and highlights the role that primary aerenchyma in cereal crops and secondary aerenchyma in soybean can play in improving their tolerance to flooding.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
سیل یک مساله مهم در بسیاری از نواحی محصول در دنیا محسوب میشود. در عین حال، گونه های گیاهی زمین مرطوب زیادی میتوانند ریشه های خود را در خاکهای سیل زده گسترش دهند، که به خاطر کانالهای ارنکیمای طولی است که انتشار اکسیژن را از سرشاخه ها به نوک ریشه تسهیل مینماید. آئرنشیما هم چنین در ریشه های برنج شکل میگیرد، اجازه میدهد گیاهان برنج به خوبی در مزارع شالیکاری دچار سیل شده رشد پیدا کنند. از اینرو، تشکیل ارنکیما به گیاهان برای زنده ماندن در سیل کمک میکند. "ارنکیما اولیه" در ریشه های محصولات غله ای تشکیل میشود همانند برنج، ذرت، جو و گندم. "ارنکیما ثانویه" در ساقه، هیپوکوتیل، ریشه اصلی، ریشه های خارجی ، عقده های ریشه ی برخی محصولات بقولات مثل سویا تشکیل میشود. این مقاله، پیشرفت اخیر در مطالعه ی تشکیل ارنکیما را مورد نقد و بررسی قرار میدهد و نقشی را مورد تاکید قرار مدهد که ارنکیما در محصولات غله ای و ارنکیما ثانویه در سویا برای بهبود تحمل آنها در مقابل سیل ایفا میکند.

بدون دیدگاه