منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله سینتیک خشک کردن برگه های زردآلو در آون هیبریدی مایکروویو- جریان هوای گرم - نشریه اشپرینگر

ترجمه مقاله سینتیک خشک کردن برگه های زردآلو در آون هیبریدی مایکروویو- جریان هوای گرم - نشریه اشپرینگر
قیمت خرید این محصول
۳۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
سینتیک خشک کردن برگه های زردآلو در آون هیبریدی مایکروویو- جریان هوای گرم
عنوان انگلیسی
Drying kinetics of apricot halves in a microwave‑hot air hybrid oven
صفحات مقاله فارسی
21
صفحات مقاله انگلیسی
11
سال انتشار
2017
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
اشپرینگر - Springer
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
1.685 در سال 2019
شاخص H_index مجله
58 در سال 2020
شاخص SJR مجله
0.561 در سال 2019
شناسه ISSN مجله
0947-7411
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2019
کد محصول
10481
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت عدد درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی
مجله
انتقال حرارت و جرم - Heat and Mass Transfer
دانشگاه
گروه مهندسی مواد غذایی، دانشکده مهندسی، دانشگاه گازیانتپ، ترکیه
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1007/s00231-017-1973-z
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
فهرست نمادها
1. مقدمه
2. مواد و موضوعات
1.2. تجهیزات و روند خشک کردن
2.2. مدلسازی خشک کردن بصورت یک لایه نازک
3.2. رطوبت موثر و نفوذپذیری حرارتی
4.2. انرژی فعالسازی
5.2. تحلیل داده ها
3. نتایج و بحث
1.3. ویژگیهای زردآلوهای خشک
2.3. ارزیابی مدلهای خشک کردن
3.3. نفوذپذیری موثر رطوبتی و حرارتی و انرژی فعالسازی
4. نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Drying behavior and kinetics of apricot halves were investigated in a microwave-hot air domestic hybrid oven at 120, 150 and 180 W microwave power and 50, 60 and 70 °C air temperature. Drying operation was finished when the moisture content reached to 25% (wet basis) from 77% (w.b). Increase in microwave power and air temperature increased drying rates and reduced drying time. Only falling rate period was observed in drying of apricot halves in hybrid oven. Eleven mathematical models were used for describing the drying kinetics of apricots. Modified logistic model gave the best fitting to the experimental data. The model has never been used to explain drying behavior of any kind of food materials up to now. Fick’s second law was used for determination of both effective moisture diffusivity and thermal diffusivity values. Activation energy values of dried apricots were calculated from Arrhenius equation. Those that obtained from effective moisture diffusivity, thermal diffusivity and drying rate constant values ranged from 31.10 to 39.4 kJ/mol, 29.56 to 35.19 kJ/mol, and 26.02 to 32.36 kJ/mol, respectively.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
طرز خشک کردن و سینتیک برگه های زردآلو در یک آون هیبریدی مایکروویو- جریان هوای گرم، با توان مایکروویو 120، 150 و 180 w و درجه هوای 70 °C مورد بررسی قرار گرفت. عملیات خشک کردن در زمانیکه میزان رطوبت از 75% (w.b) به 25% (پایه رطوبت) رسید، پایان یافت. افزایش در توان مایکروویو و درجه حرارت موجب افزایش سرعت و کاهش زمان خشک شدن شد. دوره نرخ نزولی در هنگام خشک کردن برگه های زردآلو در آون هیبریدی مشاهده شد. از 11 مدل ریاضی برای توصیف سینتیک خشک کردن زردآلوها استفاده شد. مدل لجستیکی اصلاح شده بیشترین تناسب را با داده های آزمایشی داشت. این مدل تاکنون برای توضیح طرز خشک کردن هیچ نوع ماده غذایی مورد استفاده قرار نگرفته است. قانون دوم فیک برای تعیین میزان نفوذپذیری موثر رطوبت و حرارت مورد استفاده قرار گرفت. مقادیر انرژی فعال زردآلوهای خشک شده با معادله آرینوس محاسبه شد. مقادیر به دست آمده از نفوذپذیری موثر رطوبت، نفوذ پذیری حرارتی و مقادیر ثابت سرعت خشک شدن به ترتیب عبارتند از 31.10 تا 39.4 kj/mol، 29.56 تا 35.19 kj/mol، و 26.02 تا 32.36 kj/mol.

بدون دیدگاه