تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله نگارش تحقیق حسابداری برای انتشار و اثرگذاری – نشریه الزویر

عنوان فارسی: نگارش تحقیق حسابداری برای انتشار و اثرگذاری
عنوان انگلیسی: Writing accounting research for publication and impact
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 14 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 17
سال انتشار : 1998 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش فرمت ترجمه مقاله : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله : بی نازنین سایز ترجمه مقاله : 14
نوع مقاله : ISI نوع نگارش : مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
پایگاه : اسکوپوس نوع ارائه مقاله : ژورنال
ایمپکت فاکتور(IF) مجله : 2.227 در سال 2019 شاخص H_index مجله : 29 در سال 2020
شاخص SJR مجله : 0.871 در سال 2019 شناسه ISSN مجله : 0748-5751
شاخص Q یا Quartile (چارک) : Q1 در سال 2019 کد محصول : 10591
محتوای فایل : zip حجم فایل : 467.22Kb
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: حسابداری
مجله: مجله آموزش حسابداری - Journal of Accounting Education
دانشگاه: دانشگاه دوک، دورام، ایالات متحده آمریکا
وضعیت ترجمه عناوین جداول: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه شده است ✓
ضمیمه: ندارد ☓
بیس: نیست ☓
مدل مفهومی: ندارد ☓
پرسشنامه: ندارد ☓
متغیر: دارد ✓
رفرنس: دارای رفرنس در انتهای مقاله
رفرنس در ترجمه: در انتهای مقاله درج شده است
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/S0748-5751(98)00011-6
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

فروض و هشدارها

اهمیت نگارش واضح و دقیق

بخش مقدمه

بخش مدل (چارچوب)

بخش روش

بخش نتایج

بخش بحث

نتایج پیشنهادی

نمونه متن انگلیسی

Abstract

This paper suggests guidelines for writing accounting research papers that may be useful to accounting researchers who want to improve the chances that their work will be accepted by top journals and, if accepted, will have a significant impact on their field. The advice is illustrated mainly in the context of experimental research in audit judgment, but it is also applicable to other types of accounting research. Several guidelines for communicating the results of accounting research are offered, and these are broken down by the typical sections and subsections that are (or should be) included in well-written accounting research papers. While guidelines such as these cannot guarantee success (either in publication or impact), they nevertheless may provide a valuable framework for communicating and evaluating accounting research.

 

نمونه متن ترجمه

چکیده

این مقاله راهکارهایی را برای نوشتن مقالات پژوهشی حسابداری پیشنهاد می‌کند که ممکن است برای محققین حسابداری که می‌خواهند شانس پذیرش کارهایشان در ژورنال‌های برتر افزایش یابد و در صورت اخذ پذیرش تأثیر بسزایی در زمینه‌ی کاری آن‌ها داشته باشد مفید باشد. توصیه اساساً در زمینه ی تحقیق تجربی در مورد قضاوت حسابرسی ارائه‌شده است اما برای سایر گونه‌های تحقیقات حسابداری نیز کاربرد دارد. راهکارهای زیادی به‌منظور ارائه ی نتایج تحقیقات حسابداری پیشنهادشده است و این‌ها به بخش‌ها و زیر بخش‌های مشخصی تقسیم‌شده‌اند که در مقالات پژوهشی حسابداری که به‌طور مناسب نوشته‌شده‌اند لحاظ شده اند (باید لحاظ شوند). درحالی‌که راهکارهای این‌چنینی نمی‌توانند موفقیت را تضمین کند (چه در نشر و چه در اثرگذاری) بااین‌حال می‌توانند یک چارچوب ارزشمند برای ارائه و ارزش‌گذاری تحقیقات حسابداری ارائه دهند.

بررسی کنندگان باتجربه ی ژورنال‌های علمی با درخواست های بررسی زیادی مواجه می شوند که ارزش‌گذاری آن‌ها به علت نحوه ی نگارششان بسیار سخت است. این درخواست ها به‌روشنی یادآوری می کنند که محصول تلاش‌های پژوهشی درحالی‌که ممکن است منتشر شود و در زمینه کاری اثرگذار باشد بالعکس می تواند به علت نگارش بی‌تأثیر یا نامناسب مبهم و ناشناخته بماند. نتیجه یک قصور از طرف محققین در ارائه ی سهمشان نه‌تنها به بررسی کنندگان مجله ای که مقاله به آن ارسال‌شده بلکه به خوانندگان نهایی است. حتی اگر مقاله از فرآیند بررسی عبور کند نوشته ی نامتمرکز و ناواضح می‌تواند تأثیرگذاری در خواننده‌ها به‌منظور فهم ارتباط و اهمیت پژوهش را سخت کند.

نتایج پیشنهادی

برخی تذکرها در مورد نقش راهکارهای این‌چنینی اخیراً ارائه شد و مرور آن‌ها ممکن است نکته ی مفیدی برای خواننده باشد. مخصوصاً من تأکیددارم که این یک مقاله درباره‌ی نحوه ی انجام تحقیق نیست بلکه در مورد ارائه و ارزیابی تحقیق است. اگر پژوهش بر اساس استانداردهای پذیرفته‌شده‌ی علمی نباشد خواننده یا ارزیاب، صرف‌نظر از میزان رعایت این و یا سایر راهکارها، در مورد شایستگی آن متقاعد نمی‌شود.

علاوه بر آن، مفید خواهد بود که بگوییم این‌ها راهکارهای قراردادی هستند که می‌توانند (کم‌وبیش) قضاوت خیلی از تحقیق‌ها و بررسی‌های تجربه‌شده را بازتاب دهند. چند سال پیش در یک بحث مهارت‌های قضاوتی اینحورن (1974) هشدارهای عجیبی داد و درعین‌حال که قضاوت‌هایش ممکن است با هر کس دیگری مخالف باشد توسط اتفاقات متعاقب ثابت شد که درست است. به‌طور مشابه در متن حاضر ممکن است که محقق از تمام راهکارهای قراردادی چشم پوشی کند و در ارائه ی مؤثر نتایج تحقیق خود موفق باشد. استراتژی های غیر قراردادی به علت مهارت، شانس یا سایر عوامل می توانند نتایج خوبی داشته باشند .