منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله دانش و شیوه های پزشکان انکولوژی در مورد تغذیه درمانی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله دانش و شیوه های پزشکان انکولوژی در مورد تغذیه درمانی - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۵۴,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
دانش و شیوه های پزشکان انکولوژی در مورد تغذیه درمانی: یک مطالعه پیمایشی
عنوان انگلیسی
Knowledge and practices of medical oncologists concerning nutrition therapy: A survey study
صفحات مقاله فارسی
13
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2018
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
1.858 در سال 2020
شاخص H_index مجله
12 در سال 2021
شاخص SJR مجله
0.500 در سال 2020
شناسه ISSN مجله
2405-4577
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q3 در سال 2020
کد محصول
11502
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت عدد درج شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
پزشکی
مجله
علوم تغذیه، خون و آنکولوژی
دانشگاه
تغذیه پزشکی پیشرفته نوتریشیا، گروه امور پزشکی، استانبول، ترکیه
کلمات کلیدی
انکولوژی پزشکی، تغذیه درمانی، سوء تغذیه، آگاهی، دانش
کلمات کلیدی انگلیسی
Medical oncology - Nutrition therapy - Malnutrition - Awareness - Knowledge
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.clnesp.2018.07.004
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
خلاصه

1. مقدمه

2. موضوعات و روشها

2.1. تحلیل‌های آماری

3. نتایج

a. کنگره، گردهمایی، دوره، مقاله

4. بحث

4.1. وضعیت آموزش تغذیه بالینی

4.2. آگاهی و توانایی ارزیابی وضعیت تغذیه و تشخیص سوء تغذیه

4.3. نظرات پزشکان انکولوژی در مورد تأثیر وضعیت تغذیه‌ای بر پیش آگهی و دانش مربوط به زمان شروع تغذیه درمانی.

4.4. موانع استفادۀ معمول از تغذیه درمانی

تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
11502-IranArze    11502-IranArze1    11502-IranArze2
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Summary

Background and aims Despite the identification of malnutrition and administration of nutrition therapy being increasingly recognised as integral to the treatment of cancer patients, this is not always translated into routine clinical practice. The aim of this study was to determine medical oncologists’ awareness of, and ability to assess, nutritional status and when to initiate nutrition therapy, to identify their educational status concerning clinical nutrition and their perceived barriers to the routine use of nutrition therapy in their patients through a survey study.

Methods 155 medical oncologists were invited to complete a digital questionnaire. The questionnaire included information regarding the participants demographic and professional information, clinical nutrition education status, attitudes towards malnutrition and nutrition therapy, and barriers to using nutrition therapy. The questionnaire also included two case scenarios designed to assess ability to diagnose malnutrition/assess nutritional status and identify when nutrition therapy might be indicated.

Results Of 109 medical oncologists who agreed to participate, 43.1% declared that they received clinical nutrition education and 33.9% declared that they followed the oncology sections in the European Society of Clinical Nutrition and Metabolism (ESPEN) Guidelines. The medical oncologists were divided into two groups according to their knowledge score (31 medical oncologists with a knowledge score of

Conclusions Our results emphasize the association between clinical nutrition education and higher knowledge scores in medical oncologists, but reveal a mis-match between knowledge and awareness and what happens in clinical practice. Nutrition therapy might be used more frequently in routine practice when medical oncologists’ lack of knowledge is resolved.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
خلاصه

پیش زمینه و اهداف: با وجود تشخیص سوءتغذیه و مدیریت تغذیه درمانی که به طور فزاینده‌ای به عنوان لازمۀ درمان بیماران سرطانی شناخته شده‌اند، اما این امر همیشه بصورت یک شیوه بالینی عادی تعبیر نمی‌شود. هدف از این مطالعه تعیین میزان آگاهی پزشکان انکولوژی و توانایی آنها در ارزیابی وضعیت تغذیه و زمان آغاز تغذیه درمانی برای تعیین میزان آموزش آنها در مورد تغذیه بالینی، و موانع مواجه شده در استفاده از روال عادی تغذیه درمانی در بیماران خود از طریق یک مطالعه پیمایشی است.

روش‌ها: 155 پزشک آنکولوژی برای تکمیل پرسشنامه دیجیتالی دعوت شدند. این پرسشنامه شامل اطلاعات جمعیت شناختی و حرفه‌ای شرکت کنندگان، میزان تحصیلات آنها در رشته تغذیه بالینی ، نگرش آنها نسبت به سوء تغذیه و تغذیه درمانی و موانع استفاده از تغذیه درمانی بود. این پرسشنامه همچنین شامل دو سناریوی موردی طراحی شده در رابطه با ارزیابی توانایی تشخیص سوء تغذیه / ارزیابی وضعیت تغذیه و شناسایی زمان تغذیه درمانی بود.

نتایج: از بین 109 انکولوژیست پزشکی که موافقت کردند در نظرسنجی شرکت کنند، 43.1% اظهار داشتند که دارای تحصیلات در رشته تغذیه بالینی هستند و 33.9% اظهار داشتند که بخشهای انکولوژی را در دستورالعملهای انجمن تغذیه و متابولیسم بالینی اروپا (ESPEN) دنبال کرده‌اند. پزشکان انکولوژی بر اساس رتبه دانش خود به دو گروه تقسیم شدند ( 31 پزشک انکولوژی با رنبه دانش

نتیجه گیری: نتایج ما بر رابطه بین تحصیلات تغذیه بالینی و رتبه دانش بالاتر در پزشکان انکولوژی ، تاکید دارد، اما همچنین نشاندهنده ناهماهنگی بین میزان دانش و آگاهی و آنچه در شیوه‌های بالینی صورت می‌گیرد، می‌باشد. تغذیه درمانی می‌تواند اغلب در زمانی که مسئله عدم دانش کافی در پزشکان انکولوژی حل شده باشد، بصورت شیوه‌های عادی و روزمره استفاده شود.

4. بحث

مطالعه پیمایشی حاضر، بر روی پزشکان انکولوژی در ترکیه به منظور بررسی وضعيت آموزش تغذیه بالینی در پزشکان انکولوژی، آگاهی و توانایی آنها برای ارزیابی وضعیت تغذیه و تشخیص سوء تغذیه و موانع استفادۀ عادی از تغذیه بالینی در بیماران سرطانی، انجام گرفت.


بدون دیدگاه