دانلود ترجمه مقاله تاثیر کلسیم و روش برداشت بر فیزیولوژی گوجه فرنگی پس از برداشت

دانلود ترجمه مقاله تاثیر کلسیم و روش برداشت بر فیزیولوژی گوجه فرنگی پس از برداشت
قیمت خرید این محصول
۲۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تاثیر کلسیم و روش های برداشت بر فیزیولوژی پس از برداشت گوجه فرنگی
عنوان انگلیسی
Effect of Harvesting Method and Calcium on Post Harvest Physiology of Tomato
صفحات مقاله فارسی
7
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2006
نشریه
Nepjol
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4325
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
زراعت و اصلاح نباتات، فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی، بیوتکنولوژی و ژنتیک مولکولی گیاهان باغبانی، ژنتیک بیومتری و مهندسی ژنتیک، اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی، اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست، فیزیولوژی گیاهان زراعتی و بازاریابی محصولات کشاورزی
مجله
مجله تحقیقات کشاورزی نپال
دانشگاه
موسسه کشاورزی و علوم دامی، رامپور، چیتوان
کلمات کلیدی
کلسیم کلرید، افت وزن فیزیولوژیکی، عمر نگهداری، گوجه
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
pH نکتار میوه
مقدار جامدات محلول کل
اسیدیته ی قابل تیتراسیون
عمر انباری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
ABSTRACT

An experiment was conducted in Institute of Agriculture and Animal Science, Rampur, Chitwan during 2003 to find out the effect of harvesting method and calcium chloride treatment on post- harvest physiology of tomato. Tomato (Hybrid Gootya) fruits with stalk and without stalk were harvested at breaker stage and dipped in distilled water and different concentrations of calcium chloride viz. 0.25%, 0.50%, 0.75% and 1% for fifteen minutes. Fruit were then air-dried and stored at ambient condition (24 ± 3 0 C and 70 ± 5 % RH). Among the tested treatments the least cumulative physiological weight loss (12.14%) was exhibited by 1% calcium chloride. The shelf life of tomato fruits was significantly affected by harvesting method and calcium treatment. Tomato fruit harvested with stalk had higher shelf-life (15 days) as compared to those harvested without stalk (12.93 days) irrespective to calcium chloride application. The maximum shelf life was noticed in 1% calcium chloride treated fruits (16.50 days) followed by 0.75% calcium chloride treated fruits (16.17 days).

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
ازمایشی در موسسه علوم دام و کشاورزی رامپار چیتوان طی ۲۰۰۳ برای بررسی اثرات روش برداشت و تیمار کلسیم کلرید بر فیزیولوژی پس از برداشت گوجه فرنگی انجام شد. میوه های گوجه فرنگی(Hybrid Gootya) با ساقه و بدون ساقه برداشت شده و در آب مقطر و غلظت های مختلف کلسیم کلرید 0.25%، 0.50%, 0.75% و ۱ درصد به مذت ۱۵ دقیقه قرار داده شدند.سپس میوه ها هوا خشک شده و در شرایط محیط انبار شدند(دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۷۰٪).در میان تیمارهای تست شده،حداقل افت وزن فیزیولوژیکی تجمعی(۱۲.۱۴٪)توسط کلسیم کلرید۱٪ نشان داده شد.عمر مفید نگه داری میوه های گوجه به طور معناداری تحت تاثیر روش برداشت و تیمار کلسیم قرار گرفت.گوجه فرنگی های برداشت شده با ساقه عمر نگهدداری(۱۵) روز بیشتری در مقایسه با گوجه های برداشت شده بدون ساقه صرف نظر از کاربرد کلرید کلسیم نشان داد. ماکزیمم عمر مفید نگه داری در میوه های تیمار شده با ۱ درصد کلسیم کلرید (۱۶.۵۰ روز) و به دنبال آن میوه های تیمار شده با ۰.۷۵٪ کلسیم کلرید مشاهده شد.

بدون دیدگاه