![ترجمه مقاله اثر تیمار موم و کیتوزان بر کیفیت و ماندگاری ارقام انبه انتخابی (Mangifera indica L) - نشریه الزویر](https://iranarze.ir/storage/uploads/2016/06/logo-elsevier-150x150.jpg)
ترجمه مقاله اثر تیمار موم و کیتوزان بر کیفیت و ماندگاری ارقام انبه انتخابی (Mangifera indica L) - نشریه الزویر
- مبلغ: ۴۵,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2019
صفحات انگلیسی:
22
صفحات فارسی:
21
![ترجمه مقاله دیدگاه های استفاده تشعشع UV در تکنولوژی های پس از برداشت](https://iranarze.ir/storage/uploads/2016/06/translation2-150x150.jpg)
ترجمه مقاله دیدگاه های استفاده تشعشع UV در تکنولوژی های پس از برداشت
- مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2012
صفحات انگلیسی:
12
صفحات فارسی:
24
![ترجمه مقاله اثرات اسید جیبرلیک در تولید دانه های ریز و بد شکل میوه توت فرنگی - نشریه الزویر](https://iranarze.ir/storage/uploads/2016/06/logo-elsevier-150x150.jpg)
ترجمه مقاله اثرات اسید جیبرلیک در تولید دانه های ریز و بد شکل میوه توت فرنگی - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۴,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2009
صفحات انگلیسی:
4
صفحات فارسی:
8
![ترجمه مقاله اثر منبع و روش استخراج روغن آرگان - نشریه ACS](https://iranarze.ir/storage/uploads/2017/12/ACS-150x150.jpg)
ترجمه مقاله اثر منبع و روش استخراج روغن آرگان - نشریه ACS
- مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2005
صفحات انگلیسی:
7
صفحات فارسی:
16
![دانلود ترجمه مقاله مقاومت به سیپرودینیل و عدم مقاومت فلودیکسونیل در ایزوله های Botrytis cinerea](https://iranarze.ir/storage/uploads/2016/06/translation2-150x150.jpg)
دانلود ترجمه مقاله مقاومت به سیپرودینیل و عدم مقاومت فلودیکسونیل در ایزوله های Botrytis cinerea
- مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2013
صفحات انگلیسی:
5
صفحات فارسی:
13
![دانلود ترجمه مقاله تاثیر کلسیم و روش برداشت بر فیزیولوژی گوجه فرنگی پس از برداشت](https://iranarze.ir/storage/uploads/2016/06/translation2-150x150.jpg)
دانلود ترجمه مقاله تاثیر کلسیم و روش برداشت بر فیزیولوژی گوجه فرنگی پس از برداشت
- مبلغ: ۲۴,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2006
صفحات انگلیسی:
5
صفحات فارسی:
7
![دانلود ترجمه مقاله تفکیک درجه نرمی گوشت هلو در زمان برداشت و پس از برداشت - مجله الزویر](https://iranarze.ir/storage/uploads/2016/06/logo-elsevier-150x150.jpg)
دانلود ترجمه مقاله تفکیک درجه نرمی گوشت هلو در زمان برداشت و پس از برداشت - مجله الزویر
- مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2013
صفحات انگلیسی:
7
صفحات فارسی:
15