ترجمه مقاله آنتی اکسیدان ها و عملکرد آنان در بدن انسان

ترجمه مقاله آنتی اکسیدان ها و عملکرد آنان در بدن انسان
قیمت خرید این محصول
۲۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
آنتی اکسیدان ها و عملکرد آنان در بدن انسان
عنوان انگلیسی
Antioxidants and its functions in human body - A Review
صفحات مقاله فارسی
12
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2016
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع ارائه مقاله
ژورنال
شناسه ISSN مجله
0974-4908
کد محصول
10421
ضمیمه
ندارد
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی، پزشکی، علوم سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی، ایمنی شناسی پزشکی
مجله
تحقیقات در محیط زیست و علوم زندگی - Research in Environment and Life Sciences
دانشگاه
گروه فرآوری و فناوری مواد غذایی، دانشگاه Bilaspur، هند
کلمات کلیدی
آنتی اکسیدان ها، انواع آنتی اکسیدان ها، منابع آنتی اکسیدان ها، نقش آنتی اکسیدان ها
کلمات کلیدی انگلیسی
Antioxidants - Type of antioxidants - Source of antioxidants - Role of antioxidants
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
معرفی
انواع مختلف آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان های رژیمی
آنتی اکسیدان مصنوعی
آنتی اکسیدان طبیعی
آنتی اکسیدان های درون زا
درون زا
منبع آنتی اکسیدان ها
عملکرد آنتی اکسیدان ها
عملکرد ویتامین C
ویتامین E
بتا
کاروتن
سلنیوم
آنتی اکسیدان پلی فنول
گلوتاتیون
پراکسیداز
فلاونوئیدها
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Antioxidants are man-made or natural substances that may prevent or delay some types of cell damage. Antioxidants are found in many foods, including fruits and vegetables. Although oxidation reactions are crucial for life, they can also be damaging; plants and animals maintain complex systems of multiple types of antioxidants, such as glutathione, vitamin C, vitamin A, and vitamin E as well as enzymes such as catalase, superoxide dismutase and various peroxides. Traditional herbal medicines, dietary foods were the main source of antioxidant for ancient peoples that protected them from the damage caused by free radicals. Antioxidants are widely used in dietary supplements and have been investigated for the prevention of diseases such as cancer, coronary heart disease and even altitude sickness. Although initial studies suggested that antioxidant supplements might promote health, later large clinical trials of antioxidant supplements including beta-carotene, vitamin A, and vitamin E singly or in different combinations suggest that supplementation has no effect on mortality or possibly increases it. These are also use in the food industry in the form of preservatives in foods and cosmetics and to prevent the degradation to rubber and gasoline.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که یا ساخته ی دست انسان می باشند و یا موادی طبیعی می باشند که ممکن است از بروز برخی از انواع آسیب های سلولی جلوگیری کنند و یا آن را به تاخیر بیندازند. آنتی اکسیدان ها در بسیاری از غذاها از جمله میوه ها و سبزیجات یافت می شوند. اگرچه واکنش های اکسیداسیون برای زندگی بسیار ضروری هستند، اما آن ها همچنین می توانند زیان آور هم باشند. گیاهان و حیوانات سیستم های پیچیده ای از انواع مختلف آنتی اکسیدان مانند گلوتاتیون، ویتامی C ، ویتامین A و ویتامین E و همچنین آنزیم هایی مانند کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز و پراکسیدهای مختلف را در سلول های خود دارند. داروهای گیاهی سنتی، رژیم غذایی مردمان باستان بوده که منبع اصلی آنتی اکسیدان بوده است و آن ها را از آسیب های ناشی از آنتی اکسیدان محافظت می کرده است. آنتی اکسیدان ها به طور گسترده در مکمل های غذایی مورد استفاده قرار می گیرند و برای پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان، بیماری عروق کرونری قلب و حتی بیماری های پیشرفته، استفاده از آن ها مورد بررسی قرار گفته است. اگرچه مطالعات اولیه حاکی از آن است که مکمل های آنتی اکسیدانی ممکن است باعث تقویت سلامت بدنی شوند، اما بعدا آزمایشات بالینی بیشتر بر روی مکمل های آنتی اکسیدانی از جمله بتاکاروتن، ویتامین A و ویتامین E به صورت منفرد یا در ترکیبات مختلف، حاکی از آن است که مکمل ها هیچ تاثیری در مرگ و میر ندارند و یا حتی ممکن است آن را افزایش دهند. این مواد همچنین در صنایع غذایی به شکل مواد نگهدارنده در مواد غذایی و آرایشی و نیز برای جلوگیری از تخریب لاستیک و بنزین استفاده می شود.

بدون دیدگاه