ترجمه مقاله نقش لاکتوباسیلوز اسیدوفیل در ارزیابی کیفیت نیل تیلاپیای خنک شده

ترجمه مقاله نقش لاکتوباسیلوز اسیدوفیل در ارزیابی کیفیت نیل تیلاپیای خنک شده
قیمت خرید این محصول
۳۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
نقش لاکتوباسیلوز اسیدوفیل و ساکارومیسز سرویسیا به عنوان افزودنی غذایی بر روی ارزیابی کیفیت نیل تیلاپیای خنک شده (اورکتومیس نیلوتیکوس)
عنوان انگلیسی
(The role of Lactobacillus acidophilus and Saccharomyces cerevisiae as feed additives on the quality evaluation of chilled Nile Tilapia (Oreochromis niloticus
صفحات مقاله فارسی
14
صفحات مقاله انگلیسی
17
سال انتشار
2009
نشریه
vet
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4926
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی، مهندسی منابع طبیعی و شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله
کنترل کیفی و بهداشتی، علوم مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی و شیلات
دانشگاه
گروه بهداشت مواد غذایی، موسسه تحقیقاتی بهداشت دام، مصر
کلمات کلیدی
تیلاپیا، لاکتوباسیلوز اسیدوفیل، ساکارومسیز سرویسیا، کیفیت، ماندگاری
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
1-ماهی
2-طراحی آزمایش
3-پارامترهای سلامت ماهی
اضافه وزن بدن و نرخ بقا
تستهای ایمنی شناسی
4-ارزیابی کیفیت
ارزیابی حسی
تست های شیمیایی
آنالیزهای میکروبیولوژیکی
5-آنالیزهای آماری
بحث و نتیجه گیری
نتیجه
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
INTRODUCTION

Tilapia are one of the most common types of fish produced in Egypt, it represent 40% of total fish production, they easily farming and have an economic low price as well as their flesh are tasty and easy to cook (MegaPesca, 2001). Fish in large-scale production facilities are exposed to stress conditions, diseases, and deterioration and consequently spoilage of the final product resulted in a serious economic losses and/or public health hazards. Microorganisms are the major cause of spoilage of most seafood products (Gram & Dalgaard, 2002). Healthy fish possess bacteria on the external surface and the internal organs (Austin, 1983), consequently contamination in edible portions of tilapia could happen leading to fish spoilage and/or public health hazards (Al-Harbi & Uddin, 2005 and Herrera et al., 2006). During farming, tilapia is susceptible to the bacterial infection that considered a major cause of fish mortality leading to economic losses (Grisez and Ollevier, 1995). Sensory evaluation and total psychrotrophic counts are some indicators used for seafood quality determination under chilling storage (Paarup et al., 2002, Antoine et al., 2004 and Lopparelli et al., 2004). Probiotics are recently recognized as alternatives for antibiotics to control fish diseases and improve fish quality (Ahmed et al., 2007 and Aly et al., 2008).

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
مقدمه
تیلاپیا یکی از انواع بسیار رایج ماهی تولید شده در مصر می باشد، که %40 از کل ماهی تولیدی را تشکیل می دهد، به آسانی پرورش یافته و قیمت اقتصادی پایینی داشته همچنین گوشت آنها خوشمزه بوده و به آسانی پخت می شوند. ماهی در تحهیزات تولید وسیع در معرض شرایط استرس زا، بیماری و تخریب قرار می گیرد و در نتیجه فساد محصول نهایی منجر به زیان های اقتصادی جدی و یا خطرات سلامت عمومی می شود. میکروارگانیسم ها دلایل اصلی فساد اغلب غذاهای دریایی هستند.
ماهی سالم دارای باکتری هایی برروی سطح خارجی و ارگانهای داخلی می باشد، در نتیجه آلودگی در بخش های خوارکی تیلاپیا میی تواند اتفاق بیفتد که منجر به فساد ماهی و یا خطرات سلامت عمومی می گردد.
در طی پرورش، تیلاپیا مستعد عفونت های باکتریایی می باشد که به عنوان دلایل اصلی مرگ و میر ماهی در نظر گرفته شده که منجر به زیاد های اقتصادی می شود. ارزیابی حسی و تعداد کل سایکروتروفیکها برخی نشانه های استفاده شده برای تعیین کیفیت غذای دریایی تحت ذخیره سازی در شرایط سرد (سردخانه) می باشد. اخیرا پروبیوتیکها ، به عنوان جایگرین برای انتی بیوتیکها شناسایی شده اند تا بیماری ماهی را کنترل کنند و کیفیت ماهی را بهبود بخشند.

بدون دیدگاه