ترجمه مقاله تحقیقات در رابطه با سرمایه های ذهنی - نشریه امرالد

ترجمه مقاله تحقیقات در رابطه با سرمایه های ذهنی - نشریه امرالد
قیمت خرید این محصول
۳۵,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تحقیقات در رابطه با سرمایه های ذهنی: ارزیابی انتقادی از مرحله سوم
عنوان انگلیسی
Intellectual capital research: a critical examination of the third stage
صفحات مقاله فارسی
24
صفحات مقاله انگلیسی
16
سال انتشار
2016
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
امرالد - Emerald
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
5.333 در سال 2019
شاخص H_index مجله
73 در سال 2020
شاخص SJR مجله
1.294 در سال 2019
شناسه ISSN مجله
1469-1930
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2019
کد محصول
10312
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
درج نشده است ☓
ضمیمه
ندارد
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت و حسابداری، حسابداری مالی، مدیریت منابع انسانی
مجله
مجله سرمایه فکری - Journal of Intellectual Capital
دانشگاه
رشته حسابداری، دانشکده بازرگانی دانشگاه سیدنی، استرالیا
کلمات کلیدی
تحقیقات IC، تحقیقات نظاهر آمیز در مقایسه با تحقیقات عملکردی، مرحله ی سوم از ICR ، دام تحقیقات ارزیابی، ساختار تسلط، سرمایه های ذهنی، روش های تحقیقاتی
کلمات کلیدی انگلیسی
IC research - Ostensive vs performative - Third stage ICR - Evaluatory trap - Dominance structure - Intellectual capital - Research methods
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1108/14691931311288995
فهرست مطالب
چکیده
تغییر از موج اول به موج سوم تحقیقات IC
مرحله ی سوم نوظهور در راستای یک « دام تحقیقات ارزیابی»
دیدگاه های موجود در رابطه با روش های معاصر برای ارزیابی ICR
تحقیق انتقادی – یک « دام تحقیقات ارزیابی» ؟
جمع بندی- ICR تبدیلی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Purpose – The purpose of this paper is to examine intellectual capital research (ICR) methods and critically analyse how they have been utilised. The data set for this analysis is based on examining IC papers published in specialist IC and important generalist accounting journals from the years 2000 to 2011.

Design/methodology/approach – The basis of the analysis is Alvesson and Deetz’s critical management framework of “Insight”, “Critique” and “Transformative redefinition” with the goal of widening the discourse about how to research IC. This paper is motivated by Guthrie et al., who identify a third stage of ICR which is “based on a critical and performative analysis of intellectual capital (IC) practices in action”.

Findings – This paper argues that there is an increasing performative research agenda however many researchers appear caught in an “evaluatory trap” (Olson et al.) whereby the researchers’ approach to ICR remains stuck in an ostensive approach (see Mouritsen) that characterises second stage ICR (see Petty and Guthrie). The paper also identifies how many accounting researchers are impacted by a “dominance structure” and suggests that they need to break free from the dominance of “accounting” practice before they can understand and realise the potential of IC.

Research limitations/implications – The implication of this paper for ICR and practice is to create a continued discourse about evolving approaches to ICR so we can continue communicating leading edge, third wave ICR, which develops IC theory in practice and effective IC management through praxis.

Originality/value – From 2004 onwards, Guthrie et al. claim the third stage was gaining impetus and thus this paper is novel because it investigates how ICR has transitioned and how ICR might continue to develop.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هدف – هدف این مقاله ارزیابی کردن تحقیقات سرمایه ی ذهنی (ICR) و تحلیل انتقادی در رابطه با نحوه ی استفاده از این سرمایه ها می باشد. مجموعه داده ی مورد استفاده برای این تحلیل مبتنی بر تحلیل مقاله های IC می باشد که در ژورنال های حسابداری عمومی مهم و IC های تخصصی از سال 2000 تا 2011 چاپ شده است.
روش شناسی / طراحی / نحوه ی اجرا - مبنای این تحلیل ،قالب کاری مدیریت آلویسون و دیتز در رابطه با « دیدگاه» ، « فن انتقاد» و « تعریق قابل تغییر» با هدف گسترش بحث در رابطه با نحوه ی تحیقات در رابطه با IC می باشد. انگیزه  اجرای این مقاله بر اساس نظریات بیان شده توسط گوتریه و همکارانش ایجاد شده است ؛ آن ها یک مرحله ی سوم از ICR ( تحقیقات در رابطه با سرمایه های ذهنی) را شناسایی کردند که مبتنی بر تحلیل های انتقادی و عملکردی سرمایه های ذهنی در شرایط عملی می باشد.
یافته ها – در این مقاله، ما بیان می کنیم که با وجود این که بسیاری از محققان به نظر در « دام تحقیقات ارزیابی» قرار گرفته اند، اما در رابطه با دستور کار تحقیقات عملکردی، افزایش ایجاد شده است ( اولسون و همکارانش) ، در حالی که روش محققان برای تحقیق در رابطه با ICR هنوز حالتی متظاهر دارد که این تحقیقات، مرحله ی دوم از تحقیقات در رابطه با ICR را نشان می دهد. ما در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم که چه تعداد از محققان رشته های حسابداری تحت تاثیر « ساختار تسلط تحقیقاتی» می باشند و پیشنهاد می کنیم که این محققان باید از این حالت تسلط فعالیت های تحقیقاتی خارج شوند و سپس در این صورت می توانند پتانسیل IC را درک کرده و آن را محقق سازند.
محدودیت ها/ کاربرد های تحقیقاتی – کارایی این مقاله برای ICR و فعالیت های مرتبط با آن، ایجاد کردن یک بحث پیوسته در رابطه با روش های تکاملی برای ICR می باشد، بنابراین ما می توانیم به سمت پیشرفت این زمینه تحقیقاتی و یا همان موج سوم ICR پیش برویم که منجر به شکل گیری نظریه های IC در عمل و مدیریت موثر IC از طریق رویه ی صحیح می شود.
اصالت / ارزش – از سال 2004 تا کنون، گوتریه و همکارانش معتقد هستند که مرحله سوم تحقیقاتی در حال قدرت گرفتن می باشد و ازین رو این مقاله یک زمینه ی تحقیقاتی جدید را مطرح می کند زیرا به بررسی این موضوع می پردازد که ICR چگونه دچار تغییر شده است و چگونه می تواند روند توسعه ی خودش را ادامه دهد.

بدون دیدگاه