ترجمه مقاله بررسی ترکیبات گیاهان دارویی مختلف در رژیم غذایی جوجه‌های گوشتی - نشریه Academic Journals

ترجمه مقاله بررسی ترکیبات گیاهان دارویی مختلف در رژیم غذایی جوجه‌های گوشتی - نشریه Academic Journals
قیمت خرید این محصول
۲۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
بررسی ترکیبات گیاهان دارویی مختلف در رژیم غذایی جوجه‌های گوشتی
عنوان انگلیسی
Evaluation of different medicinal plants blends in diets for broiler chickens
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
7
سال انتشار
2011
نشریه
Academic Journals
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5638
دانشگاه
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
رشته های مرتبط با این مقاله
دامپزشکی و مهندسی کشاورزی
کلمات کلیدی
گیاهان دارویی، عملکرد رشد، سیستم ایمنی، جوجه‌های گوشتی
گرایش های مرتبط با این مقاله
پاتولوژی یا آسیب شناسی دامپزشکی، فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی و گیاهان دارویی
مجله
تحقیقات گیاهان دارویی - Journal of Medicinal Plants Research
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب

مقدمه
مواد و روش‌ها
پرندگان
رژیم غذایی
نمونه‌برداری و جمع‌آوری داده‌ها
تجزیه و تحلیل آماری
نتایج و بحث
عملکرد رشد
لیپیدهاي سرم
پاسخ‌های ایمنی
ویژگی‌های لاشه و وزن اندام

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی

در این تحقيق تأثيرات 5 تركيب ازگیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، و ایمنی هومورال(خلطي) و لیپیدهای سرم جوجه‌های گوشتی مورد مطالعه قرار گرفتند. شش شيوه‌ي رژیم غذایی به يك مجموعه جوجه‌ خروس گوشتی 304 روزه با نژاد راس 308، اختصاص داده شد؛ شامل: رژیم غذایی پايه بدون مکمل به عنوان گروه كنترل (C) ، رژيم غذايي پایه به اضافه 10 گرم / کیلوگرم مخلوط گیاهی شامل؛ سیر، دارچین، آویشن، رزماری و رازیانه (B)، آویشن، زیره سیاه، زنيان(G)، یونجه، سنا، گل ذرت و  افسنطين (D) یونجه، ریشه شیرین بیان، باباآدم، دارچین (F)، كلپوره، تره تیزک آبي، افسنطين و اکیناسه پورپورا (E). در اين آزمايش، وزن بدن درحالت زنده (LBW)، وزن متوسط روزانه  (ADG)، مصرف خوراک روزانه (DFI)،  ضریب تبدیل غذایی (FCR)، خصوصیات لاشه ، غلظت برخی از متابولیت‌های سرم،  خواص ایمونولوژیک مانند تیتر آنتی‌بادی در برابر ویروس بیماری نیوکاسل و همچنين وزن نسبی  غده بورس و طحال پرندگان مورد مطالعه قرار گرفتند. افزودن تركيب D به رژیم غذایی منجر به افزايش نسبي وزن بدن درحالت زنده (LBW) گرديد، در حالی که افزودن تركيب E، وزن بدن پرندگان را درحالت زنده (LBW)، در مقایسه با گروه شاهد در سن 21 و 42 روزگي (P <0.05)كاهش داد. كاهش عمده وزن متوسط روزانه (ADG) دردوره‌هاي 1تا21  و 1تا42 روزگي و ضریب تبدیل غذایی بالاتر در دوره پرورش 1تا42 روزگي نیز در زمان افزودن ترکیب E به رژيم غذايي جوجه‌هاي مورد تيمار ثبت شد (P <  0.05).  مصرف خوراک روزانه پرندگان (DFI)، تحت‌تأثیر رژیم‌های غذایی آزمايش نبود. محتویات کلسترول بيشتر سرم در گروه‌هايB ، F و G در  33روز‌گي و محتویات كم  TG و VLDL در سن 21روزگي تغییرات قابل توجهي در اندازه‌گیری متابولیت‌های سرم بودند (P <0.05).  در بين همه گروه‌ها، افزودن 10 گرم / کیلوگرم تركيب F به رژیم غذایی جوجه‌های گوشتی  منجر به بيشترين پايداري در تیتر آنتی‌بادی علیه ویروس بیماری نیوکاسل (P <0.05) است.  بازده کمتر لاشه بواسطه‌ي مديريت تركيب E در رژیم غذایی جوجه‌های گوشتی نسبت به پرندگان تحت تيمار گروه کنترل و D (P <0.05) مي‌باشد.  مکمل گیاهان دارویی مورد استفاده در این مطالعه افزایش چشمگيري در عملکرد جوجه‌های گوشتی ایجاد نكردند، با این حال، برخی از پیشرفت‌ها در خواص ایمونولوژیک و پارامترهای مرتبط با سرم رخ داده است. در نتیجه، ترکیب D که  شامل یونجه، سنا، ذرت، گل و افسنطين ممکن است یک گزينه‌ي مناسب براي برآوردن نياز صنعت طیور كه در جستجوی تقويت‌كننده‌هاي سالم و کارآمد رشد است، باشد.

نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی

The effects of five blends of medicinal plants on performance, carcass characteristics, humoral immunity and serum lipids of broiler chickens were studied in this experiment. A total of 304 day- old male Ross-308 broiler chicks were allocated into six dietary treatments including basal diet with no supplement as control group (C), basal diet plus 10 g/kg of herbal blends including; garlic, cinnamon, thyme, rosemary and anise (B), thyme, caraway, carum copticum (G), alfalfa, senna, corn flower and absinthe (D) alfalfa, liquorice root, great burdock, cinnamon (F), polygermander, water cress, absinthe and echinacea purpura (E). Live body weight (LBW), average daily gain (ADG), daily feed intake (DFI), feed conversion ratio (FCR), carcass characteristics, concentration of some serum metabolites, immunological properties such as antibody titer against Newcastle disease virus as well as relative weights of bursa gland and spleen were studied in the experimental birds. Addition of blend D to the diet resulted in insignificant improvement of LBW whereas blend E decreased the birds LBW when compared with control group (p < 0.05) at 21 and 42 days of age. Significant depression of ADG in 1-21 and 1-42 and higher FCR in 1-42 rearing periods were also recorded in the blend E treated chickens (p < 0.05). The birds DFI were not affected by the experimental diets. Higher cholesterol contents of serum in B, F and G groups at day 33 and lower TG and VLDL contents at day 21 of age were noticeable changes in to the measured serum metabolites (p < 0.05). The addition of 10 g/kg blend F to the broiler diet resulted in the most consistent improvement in antibody titer against Newcastle disease virus (p < 0.05) among the groups. Lower carcass yield was documented in the administration of blend E in broiler diet than control and D treated birds (p < 0.05). The supplemented medicinal plants used in this study did not create significant enhancement in broiler bird's performance; however, some improvements were occurred in immunological properties and serum related parameters. In conclusion, blend D that contained alfalfa, senna, corn flower and absinthe may be a proper candidate to fulfill the demand of poultry industry in search for safe and efficient growth enhancers.


بدون دیدگاه