دانلود ترجمه مقاله نیازهای انرژی و آنالیز اقتصادی تولید مرکبات در ترکیه - مجله الزویر

دانلود ترجمه مقاله نیازهای انرژی و آنالیز اقتصادی تولید مرکبات در ترکیه - مجله الزویر
قیمت خرید این محصول
۳۵,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
نیازهای انرژی و آنالیز اقتصادی تولید مرکبات در ترکیه
عنوان انگلیسی
Energy requirement and economic analysis of citrus production in Turkey
صفحات مقاله فارسی
20
صفحات مقاله انگلیسی
10
سال انتشار
2004
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4701
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت تصویر درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی، سیاست و توسعه کشاورزی و اقتصاد کشاورزی
مجله
مجله تبدیل انرژی و مدیریت (Energy Conversion and Management)
دانشگاه
دانشکده کشاورزی، گروه اقتصاد کشاورزی، دانشگاه آکدنیز، آنتالیا، ترکیه
کلمات کلیدی
نیاز به انرژی، نسبت انرژی، تولید مرکبات، اقتصاد، ترکیه
فهرست مطالب
چکیده
۱ مقدمه
۲ مواد و روش ها
۳ نتایج و مباحث
۳ ۱ نیازهای انرژی و ارتباطات خروجی ورودی میوه جات مرکبی
۳ ۲ کارمایه های میوه های مرکبی تولیدی
۳ ۳ سود خالص و نسبت هزینه فایده ی میوه جات مرکبی
۴ نتایج
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The aim of this research was to examine the energy requirements of the inputs and output in citrus production in the Antalya province of Turkey. Data for the production of citrus fruits (orange, lemon and mandarin) were collected from 105 citrus farms by using a face to face questionnaire method. The research results revealed that lemon production was the most energy intensive among the three fruits investigated. The energy input of chemical fertilizer (49.68%), mainly nitrogen, has the biggest share in the total energy inputs followed by Diesel (30.79%). The lemon production consumed a total of 62 977.87 MJ/ha followed by orange and mandarin with 60 949.69 and 48 838.17 MJ/ha, respectively. The energy ratios for orange, mandarin and lemon were estimated to be 1.25, 1.17 and 1.06, respectively. On average, the non-renewable form of energy input was 95.90% of the total energy input used in citrus production compared to only 3.74% for the renewable form. The benefit–cost ratio was the highest in orange production (2.37) followed by lemon. The results indicate that orange production in the research area is most remunerative to growers compared to lemon and mandarin.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده

هدف از این تحقیق بررسی نیازهای ورودی و خروجی انرژی در تولید مرکبات در استان آنتالیای ترکیه است. داده ها برای تولید میوه های مرکبات ” پرتقال ، لیمو و نارنگی ” با استفاده از شیوه ای پرسشنامه ای حضوری در ۱۰۵ مزرعه و باغ مرکبات جمع آوری شد. نتایج تحقیق نشان داد که تولید لیمو در میان سه میوه بررسی شده ، پر نیازترین محصول انرژی بر بود . بزرگترین سهم از کل انرژی ورودی را انرژی ورودی کود شیمیایی با ( ۶۸/۴۹ % ) ” عمدتا نیتروژن ” داشت وبعد از آن سوخت دیزل با ( ۷۹/۳۰ % ) بود .
کل مصرف انرژی لیمو mj / ha 87 / 62977 و بعد پرتقال mj / ha69 / 60949 و نارنگی mj / ha 17 / 48838 بود . نسبت و نرخ انرژی برای پرتقال ، نارنگی و لیمو به ترتیب ۲۵ /۱ ، ۱۷ / ۱ ، ۰۶ / ۱ برآورده شده بود . به طور میانگین ، شکل انرژی ورودی غیر تجدید شونده % ۹۰ / ۹۵ کل انرژی ورودی استفاده شده در مقایسه با تنها ۷۴ / ۳ % شکل انرژی قابل تجدید بود . نسبت هزینه فایده در تولید پرتقال با ” ۳۷ /۲ ” در بالا ترین مقدار بود و بعد از آن لیمو بود . نتایج نشان داد که تولید پرتقال در منطقه ی مورد تحقیق برای پرورش دهندگان در مقایسه با لیمو و نارنگی از همه پر سودتر و پر فایده تر است.


بدون دیدگاه