منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله مروری بر ترکیب آب پنیر و روش های کاربرد آن در فرآورده های غذایی و دارویی

ترجمه مقاله مروری بر ترکیب آب پنیر و روش های کاربرد آن در فرآورده های غذایی و دارویی
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مروری بر ترکیب آب پنیر و روش های کاربرد آن در فرآورده های غذایی و دارویی
عنوان انگلیسی
A review on whey composition and the methods used for its utilization for food and pharmaceutical products
صفحات مقاله فارسی
16
صفحات مقاله انگلیسی
8
سال انتشار
0
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
7321
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
دانشگاه
گروه مهندسی بیوسیستم، یونان
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
تولید پودرهای آب پنیر
روش های تولید معمول برای جداسازی پروتئین های آب پنیر
ته نشینی حرارتی (انعقاد حرارتی ) و / یا ته نشینی انتخابی
فرآیندهای غشایی
WPCs
WPIs
تفکیک کروماتوگرافی پروتئین آب پنیر
روش های دیگر تفکیک آب پنیر
سایر روش های کاربرد آب پنیر
گزینه های فرآوری لاکتوز
روش CreamoProt®
نتیجه گیری ها
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
ABSTRACT

Whey is a by-product of the dairy industry, which for years was thought to be insignificant and was either used as an animal feed or it was disposed of as waste. In the latter case, whey is a problematic to dispose of for several reasons First, its high BOD5 (the amount of O2 in mg, needed for the biological oxidization of the organic load per litre of whey, in five days time), which is about 35.000 – 55.000mg O2/litre. Considering that over 145.000.000 tons of whey is produced worldwide annually, the desire for new methods to utilise whey can be appreciated . Over the last years several studies were carried out concerning the importance of whey’s nutritional value and the properties of its ingredients.. It is now accepted that it’s main content, whey proteins, have antimicrobial, antiviral and anti-oxidant properties, can offer a kind of protection against cancer and heart diseases and assist at the enhancement of immunedefence. Due to the substantial difficulties encountered in the treatment of whey as a biological waste and its high potential to be valuable raw material for added value food and bioactive substances production the later tend to be the only accepted and popular trend of dealing with this dairy industry by-product. For this reason, the aims of this work is first to put together all the necessary information about whey, ingredients and their properties and potential uses and second to present and describe the nowadays known methods of processing it for either isolation of the several useful and mainly bioactive ingredients or use it to produce foodstuffs.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
آب پنیر یک فرآورده جنبی صنایع لبنی محسوب می گردد که سال ها محصولی بی اهمیت انگاشته می شد و یا به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار می گرفت و یا آنکه به عنوان ضایعات دور انداخته می شد. در مورد دوم، آب پنیر به چند دلیل مساله مشکل ساز به شمار می رود نخست به دلیل BOD5 بالای آن (مقدار O2 بر حسب میلی گرم که برای اکسیداسیون بیولوژیکی بار آلی در هر لیتر از آب پنیر در دوره های پنج روزه ضروری است) و قریب 35.000 الی 55.000 میلی گرم اکسیژن در لیتر می باشد. با توجه به آنکه سالانه بیش از 145.000.000 تن آب پنیر در سراسر جهان تولید می گردد، تمایل برای روش های جدید استفاده از آب پنیر قابل اعتناست.
در طی سالیان گذشته مطالعات متعددی درباره اهمیت ارزش غذایی آب پنیر و خواص مواد تشکیل دهنده آن انجام پذیرفته است. در حال حاضر این مساله پذیرفته شده است که محتوای اصلی آب پنیر یعنی پروتئین های آن، دارای خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی می باشد و این محصول می تواند به گونه ای به مقابله با سرطان و بیماری های قلبی پرداخته و به افزایش ایمن سازی کمک کند.
با توجه به مشکلات عدیده ای که در قبال تلقی آب پنیر به عنوان ضایعات بیولوژیکی با آن مواجهه می شویم و پتانسیل بالای آب پنیر که به واسطه ارزش افزوده مواد غذایی و تولید مواد فعال زیستی آن، مواد خام ارزشمندی محسوب می شوند، گرایش اخیر تنها روند مقبول و محبوب برخورد با این فرآورده جنبی صنایع لبنی می باشد.
به همین دلیل، اهداف اثر حاضر در وهله نخست، گرد هم آوری کلیه اطلاعات لازم درباره آب پنیر، مواد تشکیل دهنده و خواص و پتانسیل استفاده از آن ها و در وهله دوم ارائه و توصیف روش های شناخته شده امروزه برای فرآوری آب پنیر در راستای تفکیک مواد تشکیل دهنده مفید و عمدتاً فعال زیستی متعدد آن و یا استفاده از آب پنیر در تولید مواد غذایی است.

بدون دیدگاه