گروه میکروبیولوژی، بیمارستان عمومی Sismanoglio آتن، یونان
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1.مقدمه
2. تعریف پروبیوتیک و سایر عبارت های مرتبط
3. گونه های میکروبی با کاربرد به عنوان پروبیوتیک
4. خواص مطلوب پروبیوتیک
5. مکانیسم فعالیت پروبیوتیک
6. پروبیوتیک ها و محصولات غذایی
7. فواید سلامتی پروبیوتیک ها
8. اسهال وابسته به آنتی بیوتیک
9. اسهال عفونی
10. عدم تحمل لاکتوز
11. پروبیوتیک و آلرژی
12. سایر مزایای سلامتی
13. نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Probiotic bacteria have become increasingly popular during the last two decades as a result of the continuously expanding scientific evidence pointing to their beneficial effects on human health. As a result they have been applied as various products with the food industry having been very active in studying and promoting them. Within this market the probiotics have been incorporated in various products, mainly fermented dairy foods. In light of this ongoing trend and despite the strong scientific evidence associating these microorganisms to various health benefits, further research is needed in order to establish them and evaluate their safety as well as their nutritional aspects. e purpose of this paper is to review the current documentation on the concept and the possible beneficial properties of probiotic bacteria in the literature, focusing on those available in food.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
باکتری های پروبیوتیک در طول دو دهه گذشته به عنوان نتیجه ای از شواهد علمی در حال گسترش مداوم، با توجه به اثرات مفید آن ها بر سلامت انسان به طور فزاینده ای محبوب شده اند. به عنوان نتیجه، باکتری های پروبیوتیک به عنوان محصولات مختلف استفاده شده و صنعت غذایی در مطالعه و ترویج آن ها بسیار فعال بوده است. در این بازار، پروبیوتیک ها در محصولات مختلف و به طور عمده در غذاهای لبنی تخمیری گنجانده شده است. با توجه به این روند در حال پیشرفت و با وجود شواهد علمی قوی که نشان دهنده ی ارتباط این میکروارگانیسم ها با خواص درمانی مختلف است، تحقیقات بیشتری به منظور ایجاد و ارزیابی ایمنی آن ها و همچنین جنبه های تغذیه ای آن ها مورد نیاز است. هدف از این مقاله بررسی اسناد و مدارک موجود در مورد مفهوم و خواص مفید باکتری های پروبیوتیک در مقالات، با تمرکز بر مقالات مربوط به مواد غذایی است.