ترجمه مقاله تنظیم کردن حرارت بدن در طول تمرین ورزشی در گرما - نشریه اشپرینگر

ترجمه مقاله تنظیم کردن حرارت بدن در طول تمرین ورزشی در گرما - نشریه اشپرینگر
قیمت خرید این محصول
۳۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تنظیم کردن حرارت بدن در طول تمرین ورزشی در گرما: برنامه های راهبردی حفظ سلامتی و عملکرد
عنوان انگلیسی
Thermoregulation during Exercise in the Heat: Strategies for Maintaining Health and Performance
صفحات مقاله فارسی
24
صفحات مقاله انگلیسی
14
سال انتشار
2007
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
اشپرینگر - Springer
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده و pdf
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات مروری
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
7.644 در سال 2018
شاخص H_index مجله
159 در سال 2019
شاخص SJR مجله
3.194 در سال 2018
شناسه ISSN مجله
0112-1642
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2018
کد محصول
9931
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
درج نشده است ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
تربیت بدنی
گرایش های مرتبط با این مقاله
فیزیولوژی ورزشی، فیزیولوژی فعالیت بدنی و تندرستی
مجله
پزشکی ورزشی - Sports Medicine
دانشگاه
دانشگاه ماستریشت، ماستریشت، هلند
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.2165/00007256-200737080-00002
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1. تبادل گرمایی
2. فیزیولوژی تنظیم دمای بدن
2.1 نقش هیپوتالاموس
2.2 گشاد شدن عروق پوستی
2.3 تعریق
3. عوامل موثر بر روی تنظیم حرارت بدن
3.1 محیط
3.2 از دست رفتن آب بدن
4. بیماری های گرمایی
5. برنامه های مداخله ای برای تمرین در گرما
5.1 خنک سازی کل بدن از قبل
5.2 رساندن آب فراوان به بدن
5.3 پوشش مناسب
5.4 سازگاری با گرما
5.5 پیشنهاد های عملی برای سازگاری با گرما
5.6 تامین آب بدن
5.7 پیشنهاد های عملی برای تامین آب بدن
6. جمع بندی
منابع
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

As a result of the inefficiency of metabolic transfer, >75% of the energy that is generated by skeletal muscle substrate oxidation is liberated as heat. During exercise, several powerful physiological mechanisms of heat loss are activated to prevent an excessive rise in body core temperature. However, a hot and humid environment can significantly add to the challenge that physical exercise imposes on the human thermoregulatory system, as heat exchange between body and environment is substantially impaired under these conditions. This can lead to serious performance decrements and an increased risk of developing heat illness. Fortunately, there are a number of strategies that athletes can use to prevent and/or reduce the dangers that are associated with exercise in the heat. In this regard, heat acclimatisation and nutritional intervention seem to be most effective. During heat acclimatisation, the temperature thresholds for both cutaneous vasodilation and the onset of sweating are lowered, which, in combination with plasma volume expansion, improve cardiovascular stability. Effective nutritional interventions include the optimisation of hydration status by the use of fluid replacement beverages. The latter should contain moderate amounts of glucose and sodium, which improve both water absorption and retention.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
در نتیجه ی عدم کارایی برای انتقال متابولیک، بیش از 75% از انرژی که توسط اکسیداسیون بستری در عضله ها ایجاد میشود، به صورت گرما آزاد میشود. در طول تمرین، مکانیزم های فیزیولوژیک قوی از کاهش گرما، مرتبط با پیش گیری از افزایش شدید در دمای اصلی بدن میشود. اما، یک محیط گرم و مرطوب میتواند به صورت محسوس به چالشی که تمرین های فیزیکی بر روی سیستم تنظیم دمای بدن انسان ایجاد میکند، اضافه کند، زیرا تبادل گرمای بین بدن و محیط تحت این شرایط، به شدت معیوب میشود. این موضوع میتواند منجر به کاهش عملکردی شدید و افزایش خطر برای ایجاد بیماری های گرمایی شود. خوشبختانه، تعدادی از برنامه های راهبردی وجود دارد که ورزش کار ها میتوانند از آن استفاده کنند تا مانع این خطرات مرتبط با تمرین در گرما شده و یا این که آن ها را کاهش دهند. در این زمینه، انعطاف پذیری و مداخله های تغذیه ای به نظر موثر ترین روش ها میباشد. در طول انعطاف نسبت به گرما، آستانه های دمایی برای گشاد شدن عروق و شروع تعرق کاهش پیدا میکند که در ترکیب با توسعه ی حجم پلاسما، موجب میشود پایداری قلبی عروقی بهبود پیدا کند. مداخله های تغذیه ای موثر شامل بهینه سازی وضعیت آب رسانی با استفاده از جایگزینی نوشیدنی مایعات میباشد. مورد دوم باید شامل مقادیر مناسب از گلوکز و سدیم باشد که جذب و دفع آب را بهبود میبخشد.

بدون دیدگاه