منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

دانلود رایگان مقاله رابطه میان استرس، افسردگی، ناراحتی های قلبی و عروقی و تغییرات متابولیک و ورزش

عنوان فارسی
رابطه میان استرس، افسردگی، ناراحتی های قلبی و عروقی و تغییرات متابولیک و ورزش
عنوان انگلیسی
Relationship among stress, depression, cardiovascular and metabolic changes and physical exercise
صفحات مقاله فارسی
0
صفحات مقاله انگلیسی
14
سال انتشار
2016
نشریه
SciELO
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
کد محصول
E5153
رشته های مرتبط با این مقاله
پزشکی، روانشناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
روانشناسی بالینی، قلب و عروق
دانشگاه
Universidade Estadual de Campinas
کلمات کلیدی
استرس فیزیولوژیک، ورزش سیستم قلبی عروقی، بیماری های متابولیک
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
بخشی از ترجمه متن
3. رابطه میان استرس، افسردگی، ناراحتی های قلبی و عروقی و تغییرات متابولیک و ورزش

معرفی:
استرس به عنوان یکی از مشکلات بهداشتی قابل توجی در جوامع مدرن است. می توان آن را به عنوان هر گونه تغییر در هموستاز یک فرد که نیاز به پاسخ انطباقی دارد، مشخص کرد. عدم تعادل در ترشح استرس اولیه، واسطه می شود و ممکن است باعث شروع و توسعه بیماری های مختلف در بدن شود. بنابراین، استرس مزمن به عنوان یک عامل خطر برای افسردگی و همچنین بیماری های قلبی عروقی و متابولیک شناخته شده است. با توجه به مکانیسم پاتوفیزیولوژیک مرتبط با استرس مزمن و قلبی و عروقی و تغییرات متابولیک، پیاده سازی اقدامات جهت جلوگیری، کنترل و / یا اجتناب از توسعه آنها لازم است. ورزش یک منبع غیر دارویی است که به طور گسترده ای برای این منظور استفاده می شود. اثرات مفید آن عبارتند از: بهبود وضعیت احساسی و همچنین چربی و کنترل قند خون.

هدف:
هدف از این بررسی، این است که به بحث در مورد رابطه بین استرس، افسردگی، قلبی و عروقی و تغییرات متابولیک، و برجسته کردن اهمیت ورزش در پیشگیری و درمان اختلالات، پرداخته شود.

مواد و روش ها:
ما MEDLINE و SCIELO را از سال 2000 تا 2012 جستجو کردیم، با استفاده از شرایط استرس مزمن، اختلالات خلقی، افسردگی، تغییرات قلبی عروقی و متابولیک، و ورزش.

نتایج:
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که در جستجوی ادبیات ما نشان داده است که ورزش می تواند ، اثرات مخرب استرس مزمن را کاهش دهد و یا آن را معکوس کند.

نتیجه:
ورزش منظم برای حفظ سلامت، به ویژه با توجه به بهبود خلق و خوی و استرس های روانی، مفید است.

چکیده

Abstract


Introduction: Stress is considered one of the most significant health problems in modern society. It can be characterized as any changes in the homeostasis of an individual that require an adaptive response. An imbalance in the secretion of the primary stress mediators may be responsible for the onset and development of several diseases. Thus, chronic stress has been recognized as a risk factor for depression as well as cardiovascular and metabolic diseases. Given the pathophysiological mechanisms associated with chronic stress and related cardiovascular and metabolic changes, it is necessary to implement measures to prevent, control and/or avoid their development. Physical exercise is a non-pharmacological resource that is widely used for this purpose. Its beneficial effects include the improvement of the emotional state as well as lipid


بدون دیدگاه