ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
CONCLUSION
Loss of oral tolerance can lead to the development of food allergy in children and adults. However, the development of food allergy in terms of molecular and cellular mechanisms has not yet been demonstrated. The induction or loss of oral tolerance is likely modulated by the combination of DCs, Treg cells, Breg cells, and microbiome. DCs are capable of inducing Treg cells, which produce anti-inflammatory cytokines and are able to suppress T effector cells. Additionally, Breg cells can produce antiinflammatory cytokines as well and can produce IgG4, which is the anti-inflammatory Ig isotype. So far food allergies are mainly managed by strict avoidance of the food allergens and can only be treated with immunotherapy. How immunotherapy exactly works is not entirely understood. Therefore, the underlying mechanisms of induction and loss of oral tolerance need to be more clearly identified so novel therapeutic treatments can be developed.
نتیجه گیری
فقدان تحمل خوراکی می تواند منجر به توسعه آلرژی غذایی در کودکان و بزرگسالان شود. با این حال، توسعه آلرژی غذایی از لحاظ مکانیزم های مولکولی و سلولی، هنوز اثبات نشده است. القاء یا فقدان تحمل خوراکی احتمالا از طریق ترکیب DC ها، سلول های Treg، سلول های Breg و میکروبیوم تعدیل شده است. DCها قادر به القاء سلول های Treg هستند که سیتوکین های ضد التهابی را تولید کرده و قادر به سرکوب سلول های اثرگذار T می باشند. علاوه بر این، سلول های Breg می توانند سیتوکین های ضد التهابی و نیز IgG4 تولید کنند که ایزوتایپ Ig ضد التهابی است. تا کنون، آلرژی های غذایی به طور عمده با پرهیز شدید از مصرف مواد غذایی آلرژی زا کنترل شده و تنها با ایمنی درمانی می توانند درمان شوند. اینکه ایمنی درمانی دقیقا چگونه کار می کند هنوز به طور کامل درک نشده است. بنابراین به منظور توسعه روش های درمانی جدید، مکانیزم های اساسی القاء و از دست دادن تحمل خوراکی باید با وضوح بیشتری شناسایی شوند.