کیفیت ترجمه این مقاله در سطح متوسط می باشد و دارای مشکلات ویرایشی است. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
مقدمه
ایزوتوپهای پایدار به عنوان ردیابهای رژیم غذایی
بافتهای هدف
فراوانی طبیعی ایزوتوپهای پایدار در شبکههای غذایی
کلاژن
بیوآپاتیت ها
کشت ذرت
رژیمهای غذایی دریایی
رژیمهای غذایی در زمان زمین شناسی
رژیمهای غذایی نئاندرتال اواخر پلی استوسن
رژیمهای غذایی هومیین اولیه
مقصد بعدی کجاست؟
توزیعات ایزوتوپ در اکوسیستمهای مدرن و دیرین
توسعه جعبه ابزار ایزوتوپ
اطلاعات بیشتر از واحدهای بیومولکولی کوچکتر
پیشرفتها در زمینه نمونه گیری و تحلیل
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
This review charts the developments and progress made in the application of stable light isotope tools to palaeodietary adaptations from the 1970s onwards. It begins with an outline of the main principles governing the distribution of stable light isotopes in foodwebs and the quality control issues specific to the calcified tissues used in these analyses, and then proceeds to describe the historical landmark studies that have marked major progress, either in their archaeological applications or in enhancing our understanding of the tools. They include the adoption of maize agriculture, marine-focused diets amongst coastal hunter– gatherers, trophic level amongst Glacial-period modern humans and Neanderthals, and the use of savannah resources by early hominins in Africa. Particular attention is given to the progress made in addressing the challenges that have arisen out of these studies, including issues related to the routing of dietary nutrients. I conclude with some firm, and some more speculative, pointers about where the field may be heading in the next decade or so.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
این مقاله مروری، به بررسی تحولات و پیشرفتهای انجام شده در خصوص کاربرد ابزارهای ایزوتوپ نوری پایدار در زمینه سازگاریهای دیرین تغذیه شناسی از 1970 میلادی به بعد میپردازد. مقاله حاضر با تشریح اصول اصلی حاکم بر توزیع ایزوتوپهای نوری پایدار در شبکههای غذایی و مسائل کنترل کیفیت مربوط به بافتهای سنگی شده (تکلیس شده) در این تحلیلها شروع شده و سپس به توصیف مطالعات تاریخیای میپردازد که نقش مهمی در پیشرفتهای ما در زمینه کاربرد دیرین شناسی آنها و یا بهبود درک ما از ابزارها دارد. آنها شامل استفاده از کشت ذرت، رژیمهای غذایی دریایی در میان شکارچیان- جمع اوری کنندگان ساحلی، سطح غذایی در میان انسانهای مدرن دوره یخچالی و نئاندرتال ها و استفاده از منابع ساوانا (علفزارهای مشجر) توسط هومینین های اولیه در آفریقا میباشند. توجه ویژهای به پیشرفتهای انجام شده در مقابله با چالشهای ناشی از این مطالعات از جمله مسائل مربوط به مسیر یابی عناصر رژیم غذایی معطوف شده است. در نهایت اشارههای ضمنی و احتمالی در مورد مسیرها و گرایشات این رشته در آینده خواهیم داشت.