ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
2. مروری بر پیشینه
3. روش شناسی
4. مطالعه موردی COSMOB
5. نتیجه گیری
گردآوری و پردازش اطلاعات در دهه های اخیر به یک عامل رقابتی بنیادین تبدیل شده است. از همین رو، شرکت ها برای آنکه در رقابت بمانند باید قادر باشند که فوراً به درخواست های خارجی پاسخ دهند و به یکپارچه سازی کارامد با همه ی بازیگران مرتبط در زنجیره ی تأمین روی آورند. یکی از راه های پاسخگویی به این نیازها، اتخاذ سامانه های اطلاعاتی یکپارچه است که در این میان، برنامه های مدیریت ERP متمایز هستند. برخی عوامل مؤثر بر تصمیم گیری برای اتخاذ و پذیرش یک سامانه ی ERP عبارتاند از: رقابت جهانی، نیاز به فرایندهای تصمیم گیری فوری، مدیریت حجم بالای داده ها، ناسازگاری میان سامانه های اطلاعاتی، نیاز به ارتباطات بین سازمانی و درون سازمانی.
از سوی دیگر، هشت عامل که بر فرایند پذیرش و پیاده سازی ERP تأثیرگذار هستند، شناسایی شده اند: اصول مدیریت پروژه، امکانپذیری یا ارزیابی پروژه ERP، توسعه ی منابع انسانی، بازمهندسی فرایند، پشتیبانی از جانب رأس مدیریت، هزینه/بودجه، زیرساخت IT، و خدمات مشاوره.
همچنین، عوامل مهم موفقیت برای پیاده سازی سامانهی ERP به هفت مقوله ی کلان تقسیم بندی شده اند: برنامه ی تجاری و بینش، مدیریت تغییر، ارتباطات، ترکیب تیم و مهارتها، مدیریت پروژه، پشتیبانی از جانب رأس مدیریت، تحلیل سامانه، انتخاب و پیاده سازی فنی.