ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
چکیده
1 مقدمه
2. بررسی ادبیات و توسعه فرضیه
.3 چارچوب نظری
4. مطالب و روشها
5. نتایج
6. بحث
7. نتیجه گیری
منابع
در کنار ترجمه مقاله، فایل پاورپوینت این مقاله نیز ایجاد شده و در این محصول قرار داده شده است که پس از خریداری به همراه ترجمه قابل دانلود خواهد بود. تعداد اسلایدهای این پاورپوینت 19 می باشد و آماده ارائه در دانشگاه یا سایر سمینارها است.
در صورتی که نیاز به خلاصه ای از متن ترجمه این مقاله دارید، می توانید از فایل خلاصه ترجمه استفاده نمایید که به این محصول اضافه شده است. خلاصه ترجمه این مقاله در 7 صفحه در فایل word انجام شده و داخل بسته قرار گرفته است.
چکیده
این پژوهش ، نقش یادگیری در سازمان را در زمان ارزیابی و مدیریت عملکرد پایدار سازمانی مورد تحلیل قرار می دهد. علاوه براین، پژوهش ما شامل نقش مداخله گر شبکه بندی و نواوری سازمانی در زمان تحلیل رابطه بین یادگیری سازمانی و عملکرد پایدار سازمانی می شود. در زمان استفاده از روش نظرسنجی برای جمع اوری داده های 710 نفر از صاحبان بخش تولید متعلق به بنگاه های اقتصادی متوسط و کوچک (SME) در لائوس ، پژوهش ما رویکرد کمی را اتخاذ می کند. همه شرکت کنندگان ، اگاهانه به پژوهش شما رضایت دادند. مدل سازی معادل سازه بنگاه های کوچک و متوسط از طریق نرم افزار pls(روش کاهش متغیرات با استفاده از پیش بینی با کمک مجموعه کوچکتری از پیش گوها) و با هدف تست پایایی و اعتبار داده های جمع اوری شده و همچنین تست فرضیه ها به منظور رویارویی با اهداف پژوهش مورد استفاده قرار می گیرد. یافته های مطالعاتی این مورد را نشان می دهند که یادگیری سازمانی برای عملکرد و موفقیت سازمانی حیاتی می باشد. منابع اطلاعاتی(شبکه ها)، رابطه بین نواوری و عملکرد سازمانی را تعدیل می کنند. یافته های ما ، در صورت عدم اگاهی کافی و پردازش مناسب نواوری، مخرب بودن ان را تایید می کنند. براساس نتایج این پژوهش، یادگیری سازمانی برای عملکرد پایدار سازمانی حیاتی است. از دیدگاهی کاملا متفاوت، پژوهش اخیر از طریق بررسی عملکرد پایدار سازمانی، به مجموعه دانش و اگاهی کمک می کند.
2. بررسی ادبیات و توسعه فرضیه
این پژوهش به بررسی اثر یادگیری سازمانی بر عملکرد شرکت در زمان وجود نواوری سازمانی و شبکه بندی می پردازد. این بخش بینش دقیقی را در چارچوب مفهوم عملکرد ایجاد کرده است، در جایی که این مفهوم ایجاد شده و هم اکنون وجود دارد. این بخش در زمینه ادبیات موجود درباره متغیرهای پژوهش اخیر بحث می کند برای نمونه: عملکرد شرکت، شبکه بندی نواوری و یادگیری سازمانی ، همچنین درباره رابطه انها با همدیگر توضیح می دهد.
2.1. یادگیری سازمانی و عملکرد شرکت
لازمه عملکرد واقعی سازمان ، وجود دو نوع عملکرد می باشد. نخست، راندمان فعالیت که اشاره به فعالیت هایی دارد که مستقیما به تشریح شغل یک کارمند پرداخته و به تولید محصولات یا خدمات نهایی کمک می کند. مورد دوم، شامل یک فعالیت ضمنی می شود که کار واقعی کارمند محسوب نشده اما سبب شکل دهی محیط روانشناسی و اجتماعی کارمند می شود[26]. عملکرد سازمان تعیین کننده چگونگی تاثیر کارامد ان بر اهداف و مقاصد مشخص شده می باشد. پژوهش مربوط به عملکرد ارزیابی از طریق مراحل متعدد در طی چندین سال گذشته انجام شد. در ابتدا، بعضی از محققان براین باور بودند که تنها عملکرد مالی ضروری بود[27,28]. پژوهش اخیر بر این مورد تاکید داشت که شاخص های غیر مالی همانند عملکرد مالی مهم هستند. این شاخص ها ممکن است برای عملکرد مالی[29]، عملکرد بازار[30] ، عملکرد مشتری[31] یا عملکرد کلی[32] مورد استفاده قرار گیرند. تنها پژوهش اخیر به بررسی عملکرد غیر مالی سازمانها پرداخت. چندین عامل می توانند بر عملکرد سازمانی تاثیر گذارند. یادگیری سازمانی عنصری است که در ارتباط با جنبه های داخلی و خارجی شرکت می باشد. یادگیری فرایندی است که در ان سازمانها از طریق محیط خارجی به نتایجی دست یافته و به پردازش اطلاعات با هدف تغییر سازمانها، بر طبق نیازهای موجود محیط خارجی می پردازند[33]. یادگیری سازمانی تاثیر مثبتی بر عملکرد شرکت خواهد داشت[6,34,35]. Zhao Li [36] به بررسی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد سازمانی می پردازد. انها در این مورد بحث می کنند که یادگیری سازمانی سبب اگاهی های جدید در راستای کمک به سازمانها در بررسی نیازهای مشتری و صنعتی همیشه در حال تغییر می شود. براساس نوشته فوق، محققان مورد ذیل را ارائه کردند:
H1: یادگیری سازمانی ، تاثیر مثبتی بر عملکرد سازمانی خواهد داشت.