چکیده برخورد غیراخلاقی اما مورد تایید سازمان (UPB) یک رفتار رایج در محل کار است که ناشی از ناامنی شغلی (JI) است. با این حال، تمایل به مشارکت در UPB در مواجهه با JI ممکن است به دلیل تفاوتهای فردی متفاوت باشد. این مطالعه با هدف نشان دادن اینکه کدام عوامل شخصی بر پیوند JI-UPB تأثیر می گذارد، از نظریه خودتنظیمی برای معرفی چارچوب جدیدی منشا می یابد که تأثیرات تعدیل کننده هویت اخلاقی و شخصیت فعالانه را بر پیوند JI-UPB بررسی می کند. پس از بررسی دو نمونه (N نمونه 1 = 481، N نمونه 2 = 368) از کارمندان چینی، نتایج نشان داده که پیوند مثبت JI-UPB تحت تاثیر هویت اخلاقی تضعیف شده اما به دلیل وجود شخصیت فعال تقویت شده است. علاوه بر این، ارتباط مثبت JI-UPB برای افرادی که دارای شخصیت فعال پیشگیرانه وهویت اخلاقی سالم هستند ضعیف تر از این پیوند برای افرادی با شخصیت فعالانه مثبت و هویت اخلاقی ضعیف بود. یافته های ما نکات قابل توجهی را هم در تئوری و هم در عمل دارند.2- روش
2.1- شرکت کنندگان و رویه ها
ما 481 شرکت کننده (68.71 درصد نرخ پاسخ، 284 زن) را به عنوان نمونه اول از صنعت خدمات (به عنوان مثال، امور مالی، پذیرایی، و خردهفروشی) و 368 شرکت کننده(71.46 درصد نرخ پاسخ، 240 زن) به عنوان نمونه دوم از یک شرکت خرده فروشی در دو نقطه زمانی با فاصله چهار هفته برای کاهش تعصب روی روش رایج (لارنس و کاچمار، 2017) نمونه اطلاعات دموگرافیک در مورد جنسیت، سن و شغل در جدول 1 آمده است.
شرکت کنندگان آگاهانه JIخود، نوع شخصیت خود، هویت اخلاقی، و همه متغیرهای کنترلی خود را در یک زمان گزارش کردند (جمع آوری داده ها و تعیین نمونه) در مواد تکمیلی موجود است.
2.2- معیارها
2.2.1- عدم امنیت شغلی
JI (آلفای نمونه یک 0.82=، آلفای نمونه دو 0.89است) با استفاده از یک مقیاس هفتایی ارزیابی شد (هلگرن و همکاران، 1999). شرکت کنندگان هر مورد را در یک مقیاس 5 درجه ای (یک = کاملاً مخالفم، پنج = کاملاً موافقم) رتبه بندی کردند. یکی از موارد نمونه این است: *برای از دست دادن شغلم در آینده نزدیک ناراحتم*.