ترجمه مقاله هم مکانی با فعالیت ارزش بازاریابی به عنوان ارتقای تولید در زمان شیوع COVID-19 - نشریه الزویر

ترجمه مقاله هم مکانی با فعالیت ارزش بازاریابی به عنوان ارتقای تولید در زمان شیوع COVID-19 - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۷۴,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
هم مکانی با فعالیت های ارزش بازاریابی به عنوان ارتقای تولید در زمان شیوع COVID-19
عنوان انگلیسی
Co-location with marketing value activities as manufacturing upgrading in a COVID-19 outbreak era
صفحات مقاله فارسی
31
صفحات مقاله انگلیسی
10
سال انتشار
2022
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
11.063 در سال 2021
شاخص H_index مجله
217 در سال 2022
شاخص SJR مجله
2.316 در سال 2021
شناسه ISSN مجله
0148-2963
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2021
کد محصول
13237
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
تایپ شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
است ✓
مدل مفهومی
دارد ✓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
فرضیه
دارد ✓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت - بازاریابی - مدیریت بازرگانی - مدیریت کسب و کار - بازاریابی بین الملل - بازرگانی بین الملل - تحقیق در عملیات - سیاست های تحقیق و توسعه
مجله
Journal of Business Research
کلمات کلیدی
هم مکانی - بحران کووید-19 - نوآوری بازاریابی - پیوندهای محلی برای دانش – مقاومت
کلمات کلیدی انگلیسی
Co-location - COVID-19 crisis - Marketing innovation - Local linkages for knowledge - Resilience
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.jbusres.2022.04.060
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. ادبیات و ایجاد فرضیه
3. روش شناسی
4. نتایج تجربی
5. بحث و نتیجه گیری
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
       
فایل پاورپوینت این مقاله
در کنار ترجمه مقاله، فایل پاورپوینت این مقاله نیز ایجاد شده و در این محصول قرار داده شده است که پس از خریداری به همراه ترجمه قابل دانلود خواهد بود. تعداد اسلایدهای این پاورپوینت 21 می باشد و آماده ارائه در دانشگاه یا سایر سمینارها است.
فایل خلاصه ترجمه
در صورتی که نیاز به خلاصه ای از متن ترجمه این مقاله دارید، می توانید از فایل خلاصه ترجمه استفاده نمایید که به این محصول اضافه شده است. خلاصه ترجمه این مقاله در 8 صفحه در فایل word انجام شده و داخل بسته قرار گرفته است.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هم مکانی مبحث مرتبطی در ادبیات کسب و کار بین المللی است، با این حال ادبیات موجود بر هم مکانی فعالیت های تحقیق و توسعه (R&D) و تولید تمرکز می کند و فعالیتهای ارزش بازاریابی را نادیده می گیرد. نوآوری بازاریابی یک روش موثر و چابک برای واکنش نسبت به بحران هایی مانند همه گیری کووید-19 است، و هدف تعداد زیادی از تولیدکنندگان در زنجیره های ارزش جهانی ارتقای عملکرد با پیروی از خط سیر OEM-ODM-OBM است. بنابراین، این تحقیق هم مکانی فعالیتهای بازاریابی را بعنوان یک استراتژی یادگیری انعطاف پذیر و سازمانی برای ارتقاهای تولید پیشنهاد می دهد، و سوابق هم مکانی بازاریابی را در تصمیمات سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) بررسی می کند. چارچوب پیشنهادی تحقیق با استفاده از داده های نظرسنجی 343 شرکت تولید کننده تایوانی در چین بررسی می شود که از پایگاه داده گردآوری شده توسط ادارات وزارت اقتصاد تایوان در سال 2020 بدست آمدند. این نتایج نشان می دهند که وسعت تجربه بین المللی، ارتباط با R&D، بازاریابی بعنوان یک منبع دانش اولیه در کشور میزبان، ارتقای تقاضاهای محلی، و توسعه محصولات جدید برای تامین جهانی همگی ارتباط مثبتی با هم مکانی عملکردهای بازاریابی و تولید دارند. علاوه بر این، می توان دریافت که پیوستگی منفی بین FDIهایی وجود دارد که توسط کووید-19 و هم مکانی بازاریابی تحت تاثیر قرار گرفته است. این یافته ها بینش های نظری، عملی و استراتژیک ارزشمندی را درباره این موضوع ارائه می دهند که چگونه شرکت ها باید با توجه به هم مکانی بازاریابی در مورد بحرانی دیگر، زنجیره های ارزش جهانی را مدیریت کنند.
2. ادبیات و ایجاد فرضیه
2.1. GVC و انباشت دانش
به دلیل جهانی شدن، رشد GVC باعث ایجاد ادبیات بسیار زیادی در دو دهه گذشته شده است، و سه مدل نوآوری مجزا ایجاد کرده است. در نتیجه، آنها مدل خطی و بسته، مدل تعاملی و بسته، و مدل تعاملی و باز هستند (آمبوس و همکاران، 2021؛ کوهندت و سیمون، 2017). با این حال، این مدل ها عمدتا همراه با ادبیات GVC بر عملکرد R&D و نوآوری ها تمرکز می کنند. این مدل خطی و بسته با جرقه زدن ایده ها در یک موقعیت واحد در داخل شرکت اصلی بر رشد قابلیت داخلی تمرکز می کند. این مدل تعاملی و بسته زمانی به اوج می رسد که شرکت های چند ملیتی (MNE) به صورت شبکه های غیرمتمرکز از شرکت های تابعه در نظر گرفته می شوند؛ آنها دیگر صرفا شبیه ساز شرکت های والد نیستند. چنین MNEهایی بعنوان منابع خلاق پیشرفت عمل می کنند زیرا پیشرفت به ندرت در یک مکان واحد بدست می آید، اما در عوض از طریق ارتباط با موقعیت های دیگر انجام می شود (آمبوس و همکاران، 2021؛ کانتول و پیسکیتلو، 2000). سپس، بین المللی سازی تلاش های نوآورانه، شرکت ها را از تطبیق محصولات/خدمات برای تقاضاهای محلی گرفته تا دستیابی به پیشرفت های خارجی R&D برای عرضه جهانی گسترش می دهد. این مدل باز و تعاملی در اوایل 2000 میلادی وارد صحنه شد. دستیابی به انواع مختلف کسب دانش از طریق ارتباط با سازمان های خارجی و سپس مالکیت ایده ها برای نوآوری شرکت مشخص می شود (آمبوس و همکاران، 2021). ما پس از بررسی ادبیات مربوط به منبع یابی دانش جهانی یا هم مکانی می توانیم نتیجه بگیریم که بحث مربوط به بازاریابی با انطباق های یک بازار پرسود یا ملاحظات ابتکار محصول/خدمات جدید مرتبط است. علاوه بر این، اثر انگشت های مدل های نوآوری در ادبیات GVC، پیشرفت دیدگاه های مبتنی بر منبع و دانش (به ترتیب، RBV و KBV) را نشان می دهد و با گذشت زمان توجه را از داخل به خارج تغییر می دهد. RBV پر استفاده ترین نظریه در مدیریت جدید است.

بدون دیدگاه