منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله مقایسه نوآوری بانکی در کشورهای کم درآمد - نشریه الزویر

ترجمه مقاله مقایسه نوآوری بانکی در کشورهای کم درآمد - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مقایسه نوآوری بانکی در کشورهای کم درآمد: روش فرامرزی
عنوان انگلیسی
Comparison of banking innovation in low-income countries: A meta-frontier approach
صفحات مقاله فارسی
26
صفحات مقاله انگلیسی
10
سال انتشار
2019
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
11.063 در سال 2021
شاخص H_index مجله
217 در سال 2022
شاخص SJR مجله
2.316 در سال 2021
شناسه ISSN مجله
0148-2963
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2021
کد محصول
12525
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه و درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
ندارد ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
فرضیه
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
اقتصاد - مدیریت - مدیریت مالی - بانکداری - مهندسی مالی و ریسک - اقتصاد پول و بانکداری - اقتصاد مالی
مجله
Journal of Business Research
کلمات کلیدی
نواوری مالی - نسبت شکاف فناوری - بهره وری هزینه - تحلیل فرامرزی تصادفی - کشورهای کم درامد
کلمات کلیدی انگلیسی
Financial innovation - Technology gap ratio - Cost efficiency - Stochastic meta-frontier analysis - Low-income countries
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.jbusres.2018.12.017
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. مواد و روش ها
3. نتایج تجربی و بحث
4. نتیجه گیری
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
       
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
نواوری مالی یک عامل مهم برای پیشرفت در بخش مالی است که بطور مستقیم تاثیر مثبتی بر اقتصاد می گذارد. نواوری مالی می تواند واسطه گری مالی را تغییر و شفافیت و اطمینان پذیری را افزایش دهد. پژوهش ها نشان داده اند که سطوح نواوری مالی در بین کشورهای پردرامد یکسان است. در عین حال، مطالعات حاکی از ان بوده اند که پیشرفت مالی در کشورهای کم درامد، صرف نظر از رشد اقتصادی بسیار متفاوت است که نشان می دهد نواوری مالی نیز در این کشورها متفاوت می باشد. این مطالعه سطح نواوری مالی و عوامل تعیین کننده ی نواوری را در بین کشورهای کم درامد ارزیابی می کند. به طور خاص، در این پژوهش یک رویکرد فرامرزی دو مرحله ای جدید برای براورد نسبت شکاف فناوری ارائه گردید و یک مدل سانسور شده نیز برای تعیین عوامل تاثیر گذار در نظر گرفته شد. نتایج حاکی از ان هستند که در کشورهای کم درامد، نواوری مالی بسیار متفاوت است. رقابت، گنجایش مالی و دسترسی بانکی به عنوان مهمترین عوامل تاثیر گذار بر نواوری مالی شناخته می شوند.

 

2. مواد و روش ها
2.1 روش شناسی
دو رویکرد اصلی برای مدل سازی توابع هزینه در ادبیات ارائه شده است: تحلیل پوششی داده ها (DEA) که توسط چارنز، کوپر و رودز (1978) توسعه یافته است و تحلیل مرزی تصادفی (SFA) که از سوی ایگنر، لوول و اشمیت (1977) معرفی شده است. DEA یک روش غیر پارامتری است که از برنامه نویسی خطی استفاده می کند. این روش، داده ها را قطعی فرض می کند و خطاهای سنجش را در نظر قرار نمی دهد. از سوی دیگر، SFA یک رویکرد پارامتری است و از استنباط و خطاهای سنجش تصادفی بهره مند است. این روش یک توزیع کاربردی را به داده ها اختصاص می دهد. با در نظر گرفتن این موضوع که اطلاعات بانکی جمع اوری می شوند و برای سنجش تصادفی و خطاهای بررسی در نظر قرار می گیرند، ما از SFA برای مدل سازی توابع هزینه ی خود بهره بردیم. SFA فرض را بر این می گذارد که هرگونه انحراف از مشاهدات واقعی در تابع هزینه، برگرفته از اختلال و ناکارامدی است. این مورد بر خلاف رویکرد DEA غیر پارامتری است که هرگونه انحراف را همانند ناکارامدی در نظر قرار می دهد. بانک i را در نظر بگیرید که از بردار N با ورودی برای تولید بردارهای R خروجی در زمان t در یک گروه یا کشور استفاده می کند. تابع هزینه ی تصادفی به صورت زیر بیان می شود:

 

جایی که و به ترتیب بردار K متغیرهای کنترلی بانک i در زمان t و یک بردار پارامتری ناشناخته در کشور مورد نظر هستند. تابع هزینه می باشد و بیانگر هزینه های کلی بانک i در زمان t است. و نیز به ترتیب بردارهای خطا و بردار ناکارامدی بانک i در زمان t می باشند. مستقل فرض می شود و به عنوان متغیر تصادفی توزیع می گردد که مستقل از است. همانطور که بانک ها در مورد ناکارامدی هزینه ی بالاتری صرف می کنند، زیر صفر نگهداشته می شود و در نتیجه، انتظار داریم که توزیع خطای کلی به سمت راست چولگی داشته باشد. بنابراین، از توزیع نرمال بریده شده به صورت پیروی می کند، جایی که بیانگر برخی متغیرهای برون زا می باشد (باتز و کولی، 1995). دو مرحله برای تعیین فرا مرزی بودن وجود دارد: مرحله ی اول ،ایجاد مرز یک گروه یا کشور می باشد و مرحله ی دوم، حالت فرا مرزی است. براوردهای ادغام شده از مرزهای کشور، متغیر قابل توضیح فرامرزی را ایجاد می کنند. بهره وری هزینه ی بانک i در زمان t در یک کشور معین به صورت زیر تعریف می شود:


بدون دیدگاه