ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
یک مدل یکپارچه از رفتار ابتکاری کارمندان، و پشتیبانی از آن
کارآفرینی درون سازمانی (یعنی کارآفرینی در سازمان های موجود یا کارآفرینی سارمانی) اخیراً در مقالات مدیریت و کارآفرینی (بعنوان مثال هورنزبای و همکارانش 1999؛ پارکر 2011)، خصوصاً در سطح سازمانی (دی جانگ و ونکرز 2008؛ راچ و همکارانش 2009) مورد توجه قرار گرفته است.
تمرکز مقاله حاضر بر روی سطح فردی است چون این افراد یا گروه هایی از افراد هستند که در فرآیند کارآفرینی درون سازمانی عمل میکنند. اغلب محققان رفتار ابتکاری فردی – بعنوان مثال بازترکیب خلاقانه منابع برای بهره برداری از فرصت ها – را جزء لازمی برای کارآفرینی می دانند (شِین 2012). کارآفرینی درون سازمانی و نوآوری کارکنان علیرغم اینکه تفاوت هایی با هم دارند اما هر دو شامل فعالیت های ابتکاری و غلبه بر موانع، و دارای پیامدهای تجاری هستند (دی جانگ و ونکرز 2008). در حقیقت رفتار ابتکاری کارمندان در سطح فردی را می توانیم بعنوان کارآفرینی درون سازمانی بنیادی ببینیم – یعنی ساختاری که معمولاً در سطح شرکتی قرار دارد. بنابراین رفتار ابتکاری کارمندان یک بنیان خُرد (فلین و همکارانش 2015) از کارآفرینی درون سازمانی است. ما در مقاله حاضر رفتار ابتکاری کارمندان را بصورت رفتارهایی تعریف می کنیم که کارمندان از طریق آنها ایده های جدیدی را خلق یا اتخاذ می کنند و تلاش های متعاقبی را برای اجرای این ایده شروع می نمایند.
رفتار ابتکاری دارای چندین جنبه است که به مرور زمان آشکار می گردند. معمولاً خلق ایده و اجرای متعاقب ایده متمایز هستند و بعنوان بلوک های سازنده اصلی «نوآوری» شناخته می شوند (کراس 2004؛ بلِدو و همکارانش 2009). نوآوری همچنین دارای یک ماهیت اجتماعی است: بعنوان مثال زمانیکه لازم است بقیه در مورد ارزش یک ایده ترغیب و متقاعد شوند، یا اینکه لازم است نیازی های یاری آنها متحرک گردد تا بتوانند ایده های جدید را اجرا کنند. تحقیقات گذشته در مورد رفتار ابتکاری کارمندان و کارآفرینی درون سازمانی معمولاً بر مدلهای ساده شده از رفتار ابتکاری کارمندان تمرکز کرده اند (ژو و جورج 2001؛ جانسِن 2000؛ کراس 2004). ما یک مدل مکمل و ریزدانه تر (پرجزئیات تر) از رفتار ابتکاری کارمندان را پیشنهاد کرده ایم که جنبه های اصلی رفتارهای کارکنان فردی در رابطه با نوآوری را شامل می گردد – در بخش بعدی در این باره بیشتر توضیح خواهیم داد.