ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
در چارچوب معماری شرکت ها (EAF) ، تمام فرآیندهای پیشرفت نرم افزار در شرکت و چگونگی ارتباط و تعامل برای انجام ماموریت های شرکتی ترسیم می شوند. این چارچوب، سازمان هایی را شکل می دهد که دارای توانایی درک و تحلیل و همچنین شناسایی نقاط ضعف یا بی ثباتی ها می باشند. چندین چارچوب معرفی شده EAF امروزه مورد استفاده هستند که بعضی از این چارچوب ها برای موارد بسیار خاص هستند، در حالی که بعضی دیگر نیز کاربردهای گسترده تر دارند. در این تحقیق، مقایسه ای از چند چارچوب انجام شده است که می توانند به عنوان راهنمای انتخاب EAF متناسب با معیارهای مورد نیاز استفاده شوند.
مروری بر چارچوب های موجود معماری شرکت
در بخش های زیر، توصیف دقیق از پنج چارچوب EAF مورد استفاده برای مقایسه آورده شده است.
چارچوب زاکمن برای معماری شرکت: جان زاکمن در سال 1987 (14) چارچوب زاکمن را معرفی کرد و به عنوان پیشگام این حوزه معرفی شد (6). با توجه به نظریه زاکمن (15)، " افزایش محدوده طراحی و میزان پیچیدگی کاربرد سیستم های اطلاعاتی از عوامل ایجاد الزام برای استفاده از سازمان های منطقی (یا معماری) هستند. " چارچوب زاکمن بر اساس اصول معماری کلاسیک است که در آن واژگان رایج و مجموعه ای از چشم اندازها برای توصیف سیستم های پیچیده شرکتی ارائه شده است. چارچوب زاکمن دارای 6 نظریه و چشم است که عبارتند از : طراح، مالک، برنامه ریز، سازنده، پیمانکار و کاربر. جنبه دوم چارچوب زاکمن به بررسی 6 سوال پایه می پردازد که عبارتند از : چه ، چگونه، کجا، چه کسی، چه زمان و چرا (6). در این چارچوب راهنمای پیوستگی، فرآیند یا کاربرد مطرح نشده است، بلکه تاکید بر این موضوع است که آیا تمام چشم اندازها منسجم هستند و سیستم ارائه شده بدون توجه به ترتیب معرفی آنها یک سیستم کامل است. در چارچوب زاکمن، قوانین پیچیده مطرح نشده است زیرا یک چارچوب استاندارد مکتوب برای یک سازمان سازمان حرفه ای وجود ندارد. به هر حال، پیچیدگی فقط در صورت استفاده کلی و در نظر گرفتن تمام روابط مطرح می شود.
دپارتمان دفاع چارچوب های معاری (DODAF)(2) بر اساس سه مجموعه "چشم انداز" ساخته شده است که عبارتند از : اجرایی، سیستم و استانداردهای فنی. چشم انداز چهارم با عنوان " تمام چشم اندازها" در بر گیرنده سایر چشم اندازها است و از طریق یک فرهنگ لغت برای تعریف واژگان و ارائه اطلاعات محیطی، خلاصه و مروری بین چشم اندازها ارتباط برقرار می کند (3). این چارچوب شامل توصیفی از نتایج نهایی و همچنین قوانین انسجام بخش است. این چارچوب با اطمینان از وجود " شاخص های مشترک برای مقایسه و ادغام سیستم ها و بررسی و تعامل در معماری ها" همراه است.
چارچوب معماری فدرالی شرکت (FEAF) : این چارچوب توسط ماموران ارشد اطلاعات فدرال آمریکا (CIO) معرفی شده است (5). دولت از گرایش صنعتی چارچوب های تعریف شده برای معماری جهت هدایت و توسعه سیستم های بزرگ و پیچیده استفاده کرد. FEAF در واکنش به CIO نهاد فدرالی جهت توسعه، حفظ و تسهیل سیستم های ادغامی استفاده کرده است. هدف اصلی FEAF، سازماندهی و ارتقای اطلاعات فدرالی برای تمام دولت فدرالی است (6). بخش های معماری به صورت انفرادی و همراستا با قوانین ساختار بندی شده توسعه یافته اند و هر بخش به عنوان یک شرکت فدرالی در نظر گرفته می شود. ما از چارچوب هایArchitecture (FEA) – Practical Guide [4] Federal Enterprise در مباحث مربوط به FEAF استفاده کرده ایم، زیرا قوانین مورد استفاده در سازمان های فدرال آمریکا را برای چارچوب ها فراهم می سازند. FEA امکان انعطاف پذیری را در استفاده از روشها، نتایج کاری و ابزار مورد استفاده توسط سازمان های فدرالی امکان پذیر می سازد.