منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله مکانیسم ادغام با کشاورزی و اصلاح برای اطمینان از امنیت غذایی در چین - نشریه الزویر

ترجمه مقاله  مکانیسم ادغام با کشاورزی و اصلاح برای اطمینان از امنیت غذایی در چین - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۳۸,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مکانیسم ادغام با کشاورزی و اصلاح برای اطمینان از امنیت غذایی در چین
عنوان انگلیسی
Integrating mechanization with agronomy and breeding to ensure food security in China
صفحات مقاله فارسی
13
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2018
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
5.388 در سال 2020
شاخص H_index مجله
150 در سال 2021
شاخص SJR مجله
1.951 در سال 2020
شناسه ISSN مجله
0378-4290
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2020
کد محصول
12149
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
ندارد ☓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
است ✓ نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
فرضیه
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مهندسی کشاورزی، سیاست و توسعه کشاورزی و مکانیزاسیون کشاورزی
مجله
تحقیقات محصولات زراعی - Field Crops Research
دانشگاه
مرکز نوآوری مشترک منطقه ای جنوبی برای غلات و محصولات روغنی (CICGO)، دانشگاه کشاورزی هونان، چانگشا، چین
کلمات کلیدی
امنیت غذایی، مدت زمان رشد، هتروزیس، تولید برنج، میزان بذر
کلمات کلیدی انگلیسی
Food security - Growth duration - Heterosis - Rice production - Seeding rate
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.fcr.2018.05.001
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1. چالش های تولید برنج به جهت اطمینان از امنیت غذایی در چین
2. محدودیت های افزایش تولید برنج در چین
3. راهکارهای بهبود تولید برنج در چین
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
       
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی

Abstract


Productivity of intensive rice cropping systems plays a pivotal role in national food security in China. By 2030, a 20% increase in rice yield will be required to meet the growing demand for food that will result from population growth. The success of China’s super hybrid rice was expected to provide an opportunity to cope with the increased demand for rice. However, in China the planting area of super hybrid rice is less than 8% of the national total rice planting area and the planting area of hybrid rice has continued to decline since 1996. The decreased planting area of hybrid rice is related to the shift in rice establishment methods from manual transplanting to direct seeding and mechanical transplanting. These shifts can result in increased seeding rates and reduced morphological advantages of heterosis (e.g. reduced panicle size), both of which can influence cultivar choice by rice farmers, who will tend to favor cheaper inbred cultivars. The shifts in rice establishment methods can also eliminate or reduce the seedling nursey period and subsequently shorten the growth duration and negatively affect the yield. We anticipate that the above problems will be resolved by integrating mechanization (e.g. designing high-precision seed sowing machines) with agronomy (e.g. improving management practices for increasing seed vigor) and breeding (e.g. developing high-yielding cultivars with short growth durations). This strategy also has implications for production of other crops in intensive farming systems in China and for other developing countries with rice-based intensive cropping systems.


 

1. Challenges to rice production for ensuring food security in China


China has 22% of the world’s population but only 7% of the world’s arable land (Piao et al., 2010). In order to produce enough food, intensive cropping systems have been extensively developed in China. Considerable progress has been made by developing high-yielding crop cultivars and improving crop management practices. As a result, there has been remarkable growth in both crop production and national food security in China (Fan et al., 2012).

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده

بهره برداری از سیستم های کشت متمرکز برنج نقش اساسی در امنیت مواد غذایی در چین ایفا می کند. تا سال 2030، یک افزایش 20 درصدی برای مقابله با نیاز رو به رشد به مواد غذایی که نتیجه افزایش میزان جمعیت است، لازم می باشد. انتظار می رود موفقیت چینی ها در تولید برنج ممتاز ترکیبی، فرصتی برای مقابله با افزایش تقاضای برنج فراهم نماید. با وجود این، در چین سطح زیر کشت برنج ممتاز ترکیبی کمتر از 8 درصد سطح زیر کشت برنج تولیدی در کل کشور می باشد و سطح زیر کشت برنج ممتاز ترکیبی از سال 1996 همچنان رو به كاهش است. این کاهش سطح زیر کشت برنج ممتاز ترکیبی به تغییر شیوه های کاشت برنج از نشا دستی به نشا مستقیم بذر و نشا ماشینی مربوط می شود. این تغییرات می تواند منجر به افزایش میزان کاشت و کاهش مزایای مورفولوژیکی حاصل از دگردیسی (به عنوان مثال کاهش اندازه خوشه)  شودکه هر دو می توانند انتخاب گونه های گیاهی کشاورزان برنج کار را که متمایل به کشت گونه های گیاهی مطلوب ارزان هستند، تحت تاثیر قرار  دهند. این تغییرات در شیوه های کاشت برنج  منجر به حذف و یا کاهش دوره پرورش کاشت و متعاقبا کوتاه نمودن طول فرآیند رشد و تاثیر منفی بر بازده محصول می شود. پیش بینی می شود که مسایل مطرح شده در بالا را می توان توسط تجمیع مکانیسم (به عنوان مثال طراحی ماشینهای کاشت بذر با دقت بالا) کشاورزی (به عنوان مثال بهبود مدیریت برزش برای افزایش قدرت بذر) و پرورش (به عنوان مثال توسعه گونه های گیاهی پربازده  با دوره رشد کوتاه) برطرف نمود. این استراتژی همچنین برای تولید سایر محصولات در سیستم های کشاورزی متمرکز در چین و سایر کشورهای در حال توسعه با سیستم کشت متمرکز مبتنی بر پایه برنج کاربرد دارد.

 

1. چالش های تولید برنج به جهت اطمینان از امنیت غذایی در چین 

کشور چین با داشتن 22 درصد جمعیت جهان، تنها 7 درصد از زمین های زراعتی جهان را دارد (پیو و همکاران، 2010). به منظور تولید مواد غذایی کافی، سیستم های کاشت متمرکز به طور گسترده ای در چین توسعه داده شده است. پیشرفت قابل توجهی بواسطه توسعه کاشت گونه های گیاهی پربازده و بهبود برزش مدیریت محصول ایجاد شده است. در نتیجه پیشرفت بسیار خوبی در هر دو زمینه تولید محصولات و امنیت غذایی در چین حاصل شده است (فان و همکاران، 2012).


بدون دیدگاه