ترجمه مقاله اثر رنگ فلس پیاز روی ظرفیت های آنتی اکسیدانی پیازها - نشریه الزویر

ترجمه مقاله اثر رنگ فلس پیاز روی ظرفیت های آنتی اکسیدانی پیازها - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اثر رنگ فلس پیاز روی ظرفیت های آنتی اکسیدانی پیازها
عنوان انگلیسی
Effect of scale color on the antioxidant capacity of onions
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2010
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
6507
رشته های مرتبط با این مقاله
کشاورزی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم گیاهی، گیاهان دارویی، ژنتیک مولکولی و مهندسی ژنتیک، فیزیولوژی گیاهان زراعتی و فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی
مجله
Scientia Horticulturae
دانشگاه
گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه اولوداع، بورسا، ترکیه
کلمات کلیدی
Allium cepa، FRAP، فنول، پیاز قرمز، رنگ فلس، TEAC، پیاز سفید، پیاز زرد
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
1-2- مواد گیاهی و اندازه گیری صفات باغبانی
2-2- روش های تجزیه ای و تهیه نمونه ها
1-2-2- تعیین ترکیبات فنولیک (TP)
2-2-2- فعالیت آنتی اکسیدانی (TAC)
1-2-2-2 توانایی احیای آهن فریک پلاسما (FRAP)
2-2-2-2- ظرفیت آنتی اکسیدانی اکی والانت تورولوکس (TEAC)
3-2- آنالیزهای آماری
نتایج و بحث
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
1. Introduction

The bulb onion (Allium cepa L.) has been cultivated for thousands of years and is believed to have been first domesticated in the mountainous areas of Afghanistan, Pakistan, Tajikistan, or northern Iran (Brewster, 1994). The genus Allium is broadly dispersed over the warm-temperate and temperate zones of the northern hemisphere where its greatest diversity exists in Turkey, Iran, Iraq, Afghanistan, Kazakhstan, and western Pakistan (Hanelt, 1990). Naturally grown Allium species can be found in open, sunny, dry sites in fairly arid climates, dry mountain slopes of these countries (Hanelt, 1990). The Alliums are not only one of the earliest cultivated crops, but also one of the earliest classified plants. Morphological characteristics such as bulb size, shape, color, and pungency are the first known classification criteria.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
مقدمه
پیاز خوراکی (Allium cepa) برای هزاران سال کشت می شود و این اعتقاد وجود دارد که برای اولین بار در کوه های مناطق افغانستان، پاکستان، تاجیکستان و یا شمال ایران اهلی شد. جنس پیاز به طور پهناوری پراکنده است در مناطق معتدله و معتدله گرم نیمکره شمالی که بیشترین تنوع آن در ترکیه، عراق، ایران، افغانستان، قزاقستان و غرب پاکستان می باشد. رشد طبیعی جنس های allium میتواند در مکان های خشک، آفتابی و باز یافت شود در اقلیم های خشک، شیب های کوههای خشک این کشورها. جنس های Allium محصولات کشاورزی کشت شده اولیه نیستند اما همچنان به عنوان گیاهان اولیه طبقه بندی می شوند. ویژگی های مورفولوژیکی مانند اندازه پیاز، اندام، رنگ و تندی پیاز جزو اولین معیارهای شناخته شده برای طبقه بندی پیاز هستند.

بدون دیدگاه