ترجمه مقاله کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی

ترجمه مقاله کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی
قیمت خرید این محصول
۳۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی
عنوان انگلیسی
Quorum Sensing in the Context of Food Microbiology
صفحات مقاله فارسی
29
صفحات مقاله انگلیسی
11
سال انتشار
2014
نشریه
Aem
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
7468
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی و علوم مواد غذایی
مجله
میکروبیولوژی کاربردی و محیط زیست - Applied and Environmental Microbiology
دانشگاه
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی آتن، یونان
فهرست مطالب
چکیده
ارتباطات باکتریایی
گروه ترکیبات مربوط به برقراری ارتباطات
ارتباط سلول به سلول درون گونه ای
ارتباطات سلول به سلول بین گونه ای
اکولوژی میکروبی مواد غذایی
فساد میکروبی در مواد غذایی با منشاء حیوانی و گیاهی
ارتقاء در مقابل رفع سیستم درک حد نصاب
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Food spoilage may be defined as a process that renders a product undesirable or unacceptable for consumption and is the outcome of the biochemical activity of a microbial community that eventually dominates according to the prevailing ecological determinants. Although limited information are reported, this activity has been attributed to quorum sensing (QS). Consequently, the potential role of cell-to-cell communication in food spoilage and food safety should be more extensively elucidated. Such information would be helpful in designing approaches for manipulating these communication systems, thereby reducing or preventing, for instance, spoilage reactions or even controlling the expression of virulence factors. Due to the many reports in the literature on the fundamental features of QS, e.g., chemistry and definitions of QS compounds, in this minireview, we only allude to the types and chemistry of QS signaling molecules per se and to the (bioassay-based) methods of their detection and quantification, avoiding extensive documentation.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
فساد مواد غذایی را می توان به صورت فرآیندی تعریف نمود که یک محصول را برای مصرف، نامطلوب و یا غیر قابل قبول نموده و پیامد فعالیت های بیوشیمیایی یک جامعه میکروبی محسوب می گردد که در نهایت با توجه به عوامل تعیین کننده اکولوژیکی غالب، حاکم می شود.اگر چه اطلاعات محدود گزارش شده اند اما این فعالیت به سیستم درک حد نصاب (QS) نسبت داده شده اند. در نتیجه، نقش بالقوه ارتباط سلول به سلول در فساد مواد غذایی و ایمنی یا سلامت مواد غذایی باید به صورت گسترده تری روشن گردد. چنین اطلاعاتی می توانند در زمینه طراحی رویکردهایی برای دستکاری این سیستم های ارتباطی و در نتیجه کاهش یا پیشگیری به عنوان مثال، واکنش های فساد و یا حتی کنترل بروز فاکتورهای بیماریزا مفید باشند.با توجه به گزارشات بسیاری که در مقالات مربوط به ویژگی های بنیادین سیستم درک حد نصاب (QS)، به عنوان مثال، ساختار شیمیایی و تعاریف ترکیبات سیستم درک حد نصاب (QS)، در این مرور اجمالی وجود دارد، ما فقط گریزی به انواع و ساختار شیمیایی مولکول های علامت دهنده سیستم درک حد نصاب (QS) فی نفسه و روش های (مبتنی بر سنجش زیستی ) تشخیص و تعیین آن ها با اجتناب از اسناد و مدارک گسترده، می زنیم.

بدون دیدگاه