ترجمه مقاله اصول و روش ایجاد پوشش ریز از میکروارگانیزم های پروبیوتیک - نشریه Ijbiotech

ترجمه مقاله اصول و روش ایجاد پوشش ریز از میکروارگانیزم های پروبیوتیک - نشریه Ijbiotech
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اصول و روش های ایجاد پوشش ریز از میکروارگانیزم های پروبیوتیک
عنوان انگلیسی
Principles and methods of microencapsulation of probiotic microorganisms
صفحات مقاله فارسی
32
صفحات مقاله انگلیسی
18
سال انتشار
2007
نشریه
Ijbiotech
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5900
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی، پزشکی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
میکروبیولوژی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
مجله
مجله ایرانی بیوتکنولوژی - IRANIAN JOURNAL of BIOTECHNOLOGY
دانشگاه
گروه علوم غذایی و مهندسی، دانشکده مهندسی بیوسیستم، دانشگاه تهران، ایران
کلمات کلیدی
ایجاد پوشش ریز، پروبیوتیک، زیست پذیری
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1-مقدمه
2.جزئیات ساختاری میکروبیدها
3.اجزای اصلی استفاده شده برای ایجاد پوشش ریز در پروبیوتیک ها
3-1 آلگینات و ترکیبات آن
3-2 نشاسته
3-3 ترکیب اگزانتان-ژلان
3-4 کاراجینان و ترکیبات آن
3-5 ژلاتین
3-6 سلولز استات فتالات
3-7 کیتوسان
3-8 ترکیبات دیگر
4.کابردها و مزایای ایجاد پوشش ریز در پروبیوتیک ها
4-1 فرآورده کشت های مایه میکروبی
4-2 زیست پذیری پروبیوتیک ها در محیط معده ای روده ای
4-3 کاربرد در تخمیر کننده ها
4-4 تولید فرآورده های غذایی
4-4-1 زیست پذیری پروبیوتیک ها
4-4-2 دستیابی به روش های جدید در تولید غذا
4-4-3 ناپویا سازی سلول های پروبیوتیک
4-4-4 تثبیت و بهبود مشخصات حساسیتی فرآورده های پروبیوتیک
5.عوامل موثر بر سودمندی ایجاد پوشش ریز در پروبیوتیک ها
5-1 خصوصیات کپسول نسبت به محیط پیرامونی
5-2 روکش دار کردن کپسول ها
5-3 غلظت محلول کپسول ساز و قطر بیدها
5-4 شرایط محیطی
5-5 اثر باکتری ها بر کپسول ها
5-6 اصلاح مواد تشکیل دهنده کپسول
5-7 غلظت اولیه سلول های میکروبی
5-8 شرایط عوامل تهیه سازی
5-9 سایر عوامل موثر
6.روش های ایجاد پوشش ریز در پروبیوتیک
6-1 مرحله ایجاد پوشش ریز
6-1-1 روش روزن رانی
6-1-2 روش امولسیون
6-2 مرحله خشک کردن
6-2 مرحله خشک کردن
7-1 زیست پذیری سلول های پروبیوتیک
7-2 توانایی آزاد سازی سلول یا سرعت بازیابی سلول یا قابلیت حل یا انحلال بیدها
7-3 مشخصات ریزهندسی بیدها
7-4 چگالی کپسول ها
7-5 بارسلولی بیدها
7-6 روند گیرش یا سخت شدگی کپسول ها
7-7 قابلیت پراکندگی بیدها در درون فرآورده
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Worldwide popularity of probiotic- microorganisms and their products on the one hand, and their general weak viability in food products (especially fermented types) as well as gastrointestinal conditions on the other hand, has encouraged researchers to innovate different methods of probiotics viability improvement. Microencapsulation of the probiotic cells is one of the newest and highly efficient methods, which is now under the especial attention and is being developed by various researchers. This article reviews the principles and methods of probiotic cell microencapsulation.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
محبوبیت جهانی میکروارگانیزم های پروبیوتیک و محصولات آنها از یک سو و زیست پذیری ضعیف آنها در فرآورده های غذایی (به ویژه انواع غذاهای تخمیری) و نیز شرایط معده ای-روده ای از سویی دیگر، محققین به این سو ترغیب کرده است که در روش های متفاوت بهبود زیست پذیری پروبیوتیک ها نوآوری ایجاد نمایند. ایجاد پوشش ریز در سلول های پروبیوتیک، یکی از جدیدترین و موثرترین روش هاست که اکنون توجه خاصی به آن معطوف شده است و توسط محققین مختلفی در حال توسعه می باشد. این مقاله به مرور و بررسی اصول و روش های ایجاد پوشش ریز در سلول پروبیوتیک می پردازد.

بدون دیدگاه