تلفن: 04142273781

ترجمه مقاله ایجاد حفاظت و بهبود پایداری درهم پوشش دار کردن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درون اینولین – نشریه الزویر

عنوان فارسی: ایجاد حفاظت و بهبود پایداری درهم پوشش دار کردن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درون اینولین یا پلی دکستروز در ریزذرات لیپید جامد
عنوان انگلیسی: Co- encapsulation of Lactobacillus acidophilus with inulin or polydextrose in solid lipid microparticles provides protection and improves stability
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 20
سال انتشار : 2013 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 5859 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.57Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: مهندسی صنایع غذایی، زیست شناسی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم مواد غذایی، میکروبیولوژی، باکتری شناسی پزشکی، علوم سلولی و مولکولی و گوارش و کبد
مجله: تحقیقات بین المللی محصولات غذایی
دانشگاه: دانشگاه سائو پائولو، دانشکده علوم دامی و مهندسی مواد غذایی، برزیل
کلمات کلیدی: پروبیوتیک، ریزکپسوله، کپسوله سازی، اسپری سرد، اسپری خنک کننده، ارزیابی سازه، چربی
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

1 مقدمه

2- مواد و روش ها

2-1 مواد

2-2-1 آماده سازی ماده مایه کوبی سلول باکتریایی

2-2-2 تعداد سلول های آسیدوفیلوس

2-2-3 آماده سازی ریزذرات چربی جامد

2-2-4 مشخصه یابی SLM

2-2-4-1 ذره بینی

2-2-4-2 اندازه ذره

2-2-4-3 گرماسنجی اسکن تفاضلی (DSC)

2-2-4-4 طیف بینی انتقال مادون قرمز فوریه

2-2-4-5 پراش پودری اشعه X

2-2-5 زیست پذیری میکروارگانیزم های پوشش دار در طی ذخیره سازی

2-2-6 ارزیابی آزمایشگاهی مایعات معده ای و روده ای

2-2-7 تحلیل آماری

3- نتایج و تشریح مطالب

3-1 مشخصه یابی SLM

3-2 اندازه ذره

3.3. DSC

3-4 پراش پودر اشعه X

3-5 FTIR

3-6 مقاومت در برابر پوشش دار سازی با سردکردن افشانه ای

3-7 مقاومت در برابر مایعات معده ای روده ای

3-8 زیست پذیری

4- نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

Abstract

The aims of this study were to produce and evaluate solid lipid microparticles (SLM) in which Lactobacillus acidophilus (La), a probiotic, was co-encapsulated with a prebiotics, either inulin (Inu) or polydextrose (Poly) using spray chilling technology. Morphological, chemical, and thermal characterisation of SLMs were conducted, along with survival assays to evaluate the resistance of the probiotic to the microencapsulation process, its resistance to exposure to simulated gastric fluids (SGF) and simulated intestinal fluids (SIF), and its stability throughout storage for 120 days at −18, 7 and 22 °C in a vacuum or with controlled relative humidity. Cell viability was not affected by the spray-chilling process. All of the microcapsules produced in the present study increased the survival rate of La exposed to SGF and SIF compared to that of free probiotic cells. Promising results were obtained when these microcapsules were stored refrigerated and frozen with a controlled relative humidity. This study indicated that combined spray chilling process, combined with the addition of a prebiotic component, specifically polydextrose is an interesting technology for the protection, delivery and improve stability of probiotics, which increases the potential of symbiotic SLMs. Scaling up the spray chilling technique will allow efficient encapsulation of probiotics in a lipid matrix

نمونه متن ترجمه

چکیده

هدف این مطالعه، تولید و ارزیابی ریزذرات لیپید جامد (SLM) بود که در آن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La)، یک پروبویتیک، با یک پریبیوتیک، اینولین یا پلی دکستروز با استفاده از فناوری سردکردن افشانه¬ای پوشش دار شد. ویژگی های مورفولوژیکی، شیمیایی و گرماییِ SLM در کنار آزمایش های بقا اجرا شد تا مقاومت پروبیوتیک در برابر فرآیند ایجاد پوشش ریز، هم چنین مقاومت آن در در هنگام قرار گرفتن در معرض سیالات معده ای شبیه سازی شده (SGF) و مایعات روده ای شبیه سازی شده (SIF) و پایداری آن در کل ذخیره سازی برای 120 روز در دمای منفی 18، 7 و 22 درجه در یک خلاء یا رطوبت نسبی کنترل شده، ارزیابی شود. زیست پذیری سلول تحت تاثیر فرآیند سردکردن افشانه¬ای قرار نگرفت. همه ی ریزکپسول های تولید شده در مطالعه ی کنونی، نرخ بقای La را در مقایسه با سلول های پروبیوتیک آزاد که در معرض SGF و SIF بود، بالا بردند. نتایج امیدوارکننده زمانی بدست آمدند که این ریزکپسول ها در یخچال و به صورت یخ زده با یک رطوبت نسبی کنترل شده ذخیره شدند. این مطالعه نشان داد که فرآیند سردکردن افشانه¬ای همراه با افزودن جز پریبیوتیک، به طور خاص پلی دکستروز، یک فناوری جالب برای محافظت، انتقال و بهبود پایداری پروبیوتیک ها است که توان همزیگری SLMها را افزایش می دهد. افزایش مقیاس تکنیک سردکردن افشانه¬ای باعث می شود تا پوشش دار کردنِ پروبیوتیک ها در ماتریس لیپید، بازدهی خوبی داشته باشد.