ترجمه مقاله نقش باکتری های اسید لاکتیک (LAB ) در حفظ مواد غذایی و سلامت انسان

ترجمه مقاله نقش باکتری های اسید لاکتیک (LAB ) در حفظ مواد غذایی و سلامت انسان
قیمت خرید این محصول
۳۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
نقش باکتری های اسید لاکتیک (LAB ) در حفظ مواد غذایی و سلامت انسان – یک مقاله مروری
عنوان انگلیسی
Role of Lactic Acid Bacteria (LAB) in Food Preservation and Human Health – A Review
صفحات مقاله فارسی
12
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2002
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
کد محصول
8477
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
بیوشیمی، میکروبیولوژی و فناوری مواد غذایی
مجله
مجله تغذیه پاکستان - Pakistan Journal of Nutrition
دانشگاه
گروه فناوری مواد غذایی، گروه بیوشیمی، پاکستان
کلمات کلیدی
سلامت انسان، حفظ مواد غذایی، باکتری های اسید لاکتیک
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
توسعه در بیوتکنولوژی باکتری های اسید لاکتیک
باکتریوسین های باکتری های اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی
باکتری های اسید لاکتیک و سلامت: پروبیوتیک ها
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Fermentation of various food stuffs by lactic acid bacteria (LAB) is one of the oldest forms of biopreservation practiced by mankind . Bacterial antagonism has been recognized for over a century but in recent years this phenomenon has received more scientific attention , particularly in the use of various strains of lactic acid bacteria One important attribute of many LAB is their ability to produce antimicrobial compounds called bacteriocins. In recent years interest in these compounds has grown substantially due to their potential usefulness as natural substitute for chemical food preservatives in the production of foods with enhanced shelf life and / or safety. There is growing consumer awareness of the link between diet and health. Recent scientific evidence supports the role of probiotic LAB in mediating many positive health effects.Traditional probiotic dairy strains of lactic acid bacteria have a long history of safe use and most strains are considered commensal microorganisms with no pathogenic potential.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
تخمیر مواد غذایی مختلف توسط باکتری های اسید لاکتیک (LAB) یکی از قدیمی ترین اشکال حفاظت زیستی انجام شده توسط انسان است. بیش از یک قرن است که آنتاگونیسم باکتریایی شناخته شده اما در سال های اخیر این پدیده، به ویژه در استفاده از گونه های مختلف باکتری های اسید لاکتیک، از نظر علمی مورد توجه بیشتری قرار گرفته است. یکی از ویژگی های مهم بسیاری از باکتری های اسید لاکتیک توانایی تولید ترکیبات ضد میکروبی به نام باکتریوسین ها است. در سال های اخیر با توجه به مفید بودن این ترکیبات به عنوان جایگزین طبیعی نگهدارنده های شیمیایی مواد غذایی در تولید مواد غذایی با زمان نگهداری یا I بیشتر و ایمنی بیشتر، توجه به این ترکیبات به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. آگاهی مصرف کننده در مورد ارتباط بین رژیم غذایی و سلامت در حال افزایش است. شواهد علمی اخیر از نقش باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک به عنوان واسطه بسیاری از اثرات مثبت سلامتی حمایت می کند. استفاده ایمن از استرین های قدیمی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک لبنی، سابقه طولانی مدتی دارد و بیشتر استرین ها به عنوان میکروارگانیسم های هم غذا با هیچ گونه پتانسیل بیماری زایی در نظر گرفته شده اند.

بدون دیدگاه