ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
چکیده
1- مقدمه
2- مواد و روشها
1-2 مواد
2-2 تعداد باکتریها
3-2 تخمیرسازی اتانول
4-2 روشهای تحلیلی
5-2 تحلیل اماری
بحث و نتایج
1-3 عصاره محصول ، مقدار قند و برش عمودی قند
2-3 تغییرات برش عمودی و محتویات قند در حین ذخیره سازی
3-3 تغییر در مقدار pH و تعداد باکتریها در حین ذخیره سازی
4-3 راندمان تخمیرسازی عصاره های داری مقادیر مختلف قند
3- نتیجه
چکیده
به دلیل افزایش نیاز و تولید سوخت اتانول به سطح بی سابقه ، مواد خام مورد نیاز برای تولید اتانول متنوع تر می شود . ذرت خوشه ای شیرین یک ماده خام ایده ال برای تولید سوخت اتانول در جنوب خاوری و خاورمیانه می باشد . عصاره ذرت خوشه ای شیرین معمولا حاوی تقریبا 16 تا% 18 قند تخمیرپذیر است که می توان ان را مستقیما با استفاده از مخمر به اتانول تخمیر کرد . چالشهای فنی استفاده از ذرت خوشه ای شیرین برای تولید سوختهای زیستی مدت کوتاه برداشت برای دستیابی به بیشتری مقدار قند و تجزیه سریع قند در طی مدت ذخیره سازی است . این پژوهش نشان داد که تا% 20 قند تخمیرپذیر می تواند در طی 3 روز در دمای اتاق به دلیل فعالیتهای باکتریهای الوده کننده از بین برود که به افزایش شدید تعداد باکتریها و کاهش مقادیر pH منجر می شود . تغییرات چشمگیری در مقدار pH ، محتوی قند و برشهای عمودی قند که در یخچال ذخیره سازی شده اند ، مشاهده نشد . بازده های تخمیرسازی عصاره های تازه ، عصاره های اتوکلاوی و عصاره های غلیظ حاوی %20 قند در فرایند ناپیوسته ازمایشگاهی تکان دادن بالن بیش از 93% بوده است .
تخمیرسازی عصاره های غلیظ حاوی 25 تا% 30 قند تکمیل نشد . مقدار قابل توجهی از قند تخمیرپذیر در ابجوهای تولید شده این عصاره های غلیظ باقی ماند . مقادیر گلیسرول موجود در ابجوهای تولید شده از عصاره های غلیظ بیشتر از مقادیر گلیسرول موجود در ابجوهای تولید شده از عصاره های معمولی بوده است . نتایج به شناسایی مهمترین عاملهای تاثیرگذار در کیفیت عصاره ذرت خوشه ای شیرین در شرایط گوناگون فراوری و ذخیره سازی ، کمک کرد که امکان طرح ریزی راه حلهای موثری برای فراوری عصاره ، نگه داری قند تخمیر پذیر و حفظ خصوصیات فراوری عصاره درحین فراوری ، حمل و نقل وذخیره سازی به وجود اورد .
Abstract
As demand for and production of fuel ethanol increase to unprecedented levels, feedstocks for ethanol production will become more diverse. Sweet sorghum is an ideal feedstock for fuel ethanol production in the Southeast and Midwest. Sweet sorghum juices usually contain approximately 16–18% fermentable sugar, which can be directly fermented into ethanol by yeast. Technical challenges of using sweet sorghum for biofuels are a short harvest period for highest sugar content and fast sugar degradation during storage. This study showed that as much as 20% of the fermentable sugars can be lost in 3 days at room temperature because of activities of contaminating bacteria, which lead to significant increases in bacterial count and decreases in pH values. No significant changes in pH value, sugar contents, and sugar profiles were observed in juices stored in a refrigerator. Fermentation efficiencies of fresh juice, autoclaved juice, and concentrated juice with 20% sugar were higher than 93% in the laboratory shake flask batch process. Fermentation of concentrated juices with 25% and 30% sugars were not complete. Significant amount of fermentable sugars remained in the finished beers of these concentrated juices. Glycerol contents in finished beers from concentrated juices were higher than in beers from normal juices. These results help to identify the most important factors affecting the quality of sweet sorghum juice under different processing and storage conditions, enabling development of effective strategies to process the juice, preserve fermentable sugars, and retain the processing properties of the juice during processing, transportation, and storage.