منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله خصوصیات عصاره ذرت خوشه ای شیرین و عملکرد آن در تخمیر اتانول - نشریه الزویر

ترجمه مقاله خصوصیات عصاره ذرت خوشه ای شیرین و عملکرد آن در تخمیر اتانول - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۳۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
خصوصیات عصاره ذرت خوشه ای شیرین و عملکرد آن در تخمیر اتانول
عنوان انگلیسی
Features of sweet sorghum juice and their performance in ethanol fermentation
صفحات مقاله فارسی
17
صفحات مقاله انگلیسی
7
سال انتشار
2010
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
6398
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
دانشگاه
گروه زیست شناسی و مهندسی کشاورزی، دانشگاه ایالتی کانزاس، ایالات متحده آمریکا
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی، زیست شناسی و مهندسی کشاورزی
کلمات کلیدی
آب سورگوم شیرین، الکل اتیلیک، تخمیر، مشخصات شکر، اسیدهای آلی
گرایش های مرتبط با این مقاله
زراعت و اصلاح نباتات، شیمی کاتالیست، علوم گیاهی، بیوشیمی و شیمی تجزیه
مجله
محصولات زراعی صنعتی و فرآورده ها - Industrial Crops and Products
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب

چکیده
1- مقدمه
2- مواد و روشها
1-2 مواد
2-2 تعداد باکتریها
3-2 تخمیرسازی اتانول
4-2 روشهای تحلیلی
5-2 تحلیل اماری
بحث و نتایج
1-3 عصاره محصول ، مقدار قند و برش عمودی قند
2-3 تغییرات برش عمودی و محتویات قند در حین ذخیره سازی
3-3 تغییر در مقدار pH و تعداد باکتریها در حین ذخیره سازی
4-3 راندمان تخمیرسازی عصاره های داری مقادیر مختلف قند
3- نتیجه

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی

چکیده
به دلیل افزایش نیاز و تولید سوخت اتانول به سطح بی سابقه ، مواد خام مورد نیاز برای تولید اتانول متنوع تر می شود . ذرت خوشه ای شیرین یک ماده خام ایده ال برای تولید سوخت اتانول در جنوب خاوری و خاورمیانه می باشد . عصاره ذرت خوشه ای شیرین معمولا حاوی تقریبا 16 تا% 18 قند تخمیرپذیر است که می توان ان را مستقیما با استفاده از مخمر به اتانول تخمیر کرد . چالشهای فنی استفاده از ذرت خوشه ای شیرین برای تولید سوختهای زیستی مدت کوتاه برداشت برای دستیابی به بیشتری مقدار قند و تجزیه سریع قند در طی مدت ذخیره سازی است . این پژوهش نشان داد که تا% 20 قند تخمیرپذیر می تواند در طی 3 روز در دمای اتاق به دلیل فعالیتهای باکتریهای الوده کننده از بین برود که به افزایش شدید تعداد باکتریها و کاهش مقادیر pH منجر می شود . تغییرات چشمگیری در مقدار pH ، محتوی قند و برشهای عمودی قند که در یخچال ذخیره سازی شده اند ، مشاهده نشد . بازده های تخمیرسازی عصاره های تازه ، عصاره های اتوکلاوی و عصاره های غلیظ حاوی %20 قند در فرایند ناپیوسته ازمایشگاهی تکان دادن بالن بیش از 93% بوده است .
تخمیرسازی عصاره های غلیظ حاوی 25 تا% 30 قند تکمیل نشد . مقدار قابل توجهی از قند تخمیرپذیر در ابجوهای تولید شده این عصاره های غلیظ باقی ماند . مقادیر گلیسرول موجود در ابجوهای تولید شده از عصاره های غلیظ بیشتر از مقادیر گلیسرول موجود در ابجوهای تولید شده از عصاره های معمولی بوده است . نتایج به شناسایی مهمترین عاملهای تاثیرگذار در کیفیت عصاره ذرت خوشه ای شیرین در شرایط گوناگون فراوری و ذخیره سازی ، کمک کرد که امکان طرح ریزی راه حلهای موثری برای فراوری عصاره ، نگه داری قند تخمیر پذیر و حفظ خصوصیات فراوری عصاره درحین فراوری ، حمل و نقل وذخیره سازی به وجود اورد .

نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی

Abstract

As demand for and production of fuel ethanol increase to unprecedented levels, feedstocks for ethanol production will become more diverse. Sweet sorghum is an ideal feedstock for fuel ethanol production in the Southeast and Midwest. Sweet sorghum juices usually contain approximately 16–18% fermentable sugar, which can be directly fermented into ethanol by yeast. Technical challenges of using sweet sorghum for biofuels are a short harvest period for highest sugar content and fast sugar degradation during storage. This study showed that as much as 20% of the fermentable sugars can be lost in 3 days at room temperature because of activities of contaminating bacteria, which lead to significant increases in bacterial count and decreases in pH values. No significant changes in pH value, sugar contents, and sugar profiles were observed in juices stored in a refrigerator. Fermentation efficiencies of fresh juice, autoclaved juice, and concentrated juice with 20% sugar were higher than 93% in the laboratory shake flask batch process. Fermentation of concentrated juices with 25% and 30% sugars were not complete. Significant amount of fermentable sugars remained in the finished beers of these concentrated juices. Glycerol contents in finished beers from concentrated juices were higher than in beers from normal juices. These results help to identify the most important factors affecting the quality of sweet sorghum juice under different processing and storage conditions, enabling development of effective strategies to process the juice, preserve fermentable sugars, and retain the processing properties of the juice during processing, transportation, and storage.


بدون دیدگاه